Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sranda s bolševikama; tupé je to, nevidí to, neslyší to, necítí to... Absolutní pitomost je náplň jejich hlav!
    • svojí minulost hloupými výkřiky do tmy nezakryješ, modrý přebarvený komunisto.
      • Soudíš jiné podle sebe?
        • Proč, já mám čistou minulost, já nemám máslo na hlavě jako komunistobíjci po dvaceti letech. Tu svojí odvahu jste měli projevit za totality, jenomže to jste lezli komoušům do zadku, nebo jste jimi byli, sr.či (viz váš soudruh Svěrač).
  • Svatá pravda,je velký omyl si myslet,že to je snad zásluha kývajícího se blba z hradu,byla to jeho vláda,kdo uvolnil policii ruce a následně ho to sundalo *3*
    • Trojkolka uvolnila ruce policii a justici jen pro to, aby dostali Rátha a pak to chtěli zase zastavit, protože ta uvolněná ruka začala sahat na trojkolku v čele s Nečasem a už se to nepodařilo. Tak žádný sentiment. Rozdělali oheň a pak už ho nestačili uhasit. A protože se VV rozštěpily tak z pudu sebezáchovy nakonec přidali i oni nějaké to polínko a trojkolka už to prostě přestala zvládat. Vstoupily do toho i jiné síly. To je ta pravda.
    • Neříkej prasáku tečko!! *15*
  • Jak kdysi napsal J. Werich "Je mně smutno z vědění..." Mně je taky smutno, že z našeho národa se ztrácí úcta, morálka a etika, respekt k názoru druhého. Že si jakýkoli anonym může plivnout, aniž pravděpodobně v životě cokoli dokázal.
    A pak taky jsem hrdá a mám obrovskou radost, že patřím do české země stejně jako právě pan Zdeněk Svěrák, pan Jan Werich, paní Martina Navrátilová, pan Jiří Grygar, pan Jiří Pergl jako i pan a paní od vedle ...
    • Já si myslím, že by pan Werich, kdyby žil, byl úplně někde jinde a ne vedle pana Svěráka. Pan Werich to dokazoval v první republice, nebo po válce. Jeho filmy moc nevoněly pravicovým politikům a pak fašistům, protože to byl člověk se svobodným myšlením, takže ani Stalinistickým normalizačním komunistům. Nikdy by se neponížil k tomu, co nám předvádí pan Svěrák, vyplachováním mozků. Na to, kdo je pan Nečas mám vlastní názor, dokazoval to svým nedávným vládnutím, já krátkou paměť nemám, jak je vidět, napsat se dá všechno a dát dohromady lidi z nichž někteří už nemohou projevit svůj názor, že pane.
    • ... je třeba si neplést hrušky s jablky a při Vaší inteligenci házíte do jednoho pytle mistra Jana Wericha s patolízalem všech režimů ... konec konců i takoví jako vy půjdu k volbám *10*
    • Ja se s tim nikde ve Svete nevychloubam,z jake zeme pochazim,neb se za to dost stydim.Jasne-jsou horsi staty,ale je otazkou casu,kdy tento stat bude jednim vubec z nejhorsich.V EU jsme pred Bulharskem-otazka zni:Jak dlouho...
      • Pokud jsou v naší zemi takoví lidé jako ty, tak to bude rychle.
        • Ne ja,ale ty.A jeste to muze rodit potomstvo. *12* *12* *12*
  • Pane Svěrák, jednoznačný souhlas.příspěvky na internetu jsou také veliký bulvár, a to je ještě slabé slovo
    • Je pozoruhodné, že pan JUDr se snižuje ke čtení a ještě komentuje, naopak se domnívám, že zde se lidé mohou opravdu svobodně vyjádřit, co si myslí. To, že media udělají z každé nuly hvězdu, to ještě neznamená, že si to každý myslí.
  • Naprosto s panem Svěrákem souhlasím, že většina tohoto národa se chová jako čtenáři bulváru, proto se bohužel ta většina inspirovala při volbě hlavy státu bulvárním škvárem Bleskem, kde Stbák Zavadil špinil ostudně Karla Schwarzenberga při volbě prezidenta na objednávku " prezidenta ze 4. cenové skupiny"- Milouše Zemanoviče-Becheroviče.. *7* *13* *9* A byl za to někdo v tomto bezprávním státě potrestán? Nikoliv. Pak nelze mluvit u nás o demokracii... *7* *9* *13* *10*
    • I kdyby to v BLesku nevyšlo, tak by kníže nikdy nevyhrál, protože už před tím hodně lidí ho volit nechtělo a že kope za Němce se vědělo i bez bulváru. Tak si to přiznejte. Dnes jsou prostě možnosti jak získat informace, tak zas s tím bulvárem tolik nešermujte.
    • To Justicia: A nejen to. My máme zákony o protiprávnosti a zločinnosti komunistického režimu a trestné činy jeho propagace a přitom komunisti nesedí v kriminále, ale vparlamentu a ještě mají tu drzost slibovat "šťastné zítřky". *12*
      • Zato tito vládní gauneři nám slibují jako Nečas plné síťovky a ani to nesplní a sami mají miliony a miliardy na kontech v daňových rájích, které tu nakradli na náš účet za dvacet let a bezzubá policie a neschopná justice hraje mrtvého brouka a tak MUS nakonec vyřešila policie a justice švýcarská, což hovoří za všechno.
      • To point: Bohužel, naprostý souhlas.. Omezení voliči zvolili prezidenta ze 4. cenové skupiny-novodobého Klementa Gottwalda na objednávku KGBáků z Moskvy. Oni dnes nepotřebují tlachat o " kontrarevoluci " v Česku, ale vše jim zařídí zpitej Zeman...Ona nestačí akce Viróza, ještě musí prudit celý Blízký východ a ještě si myslí, jak není jasnozřivý...Proč jurisdikce již právě tyto antikomunistické zákony nevyužila a nezakázala tuto zločinnou bandu rudých lumpů, kteří umí jenom ničit národní a lidské hodnoty ve společnosti, křivit charaktery a ohýbat páteře?. Stop a zákaz KSČM jednou provždy !!! *13* *9* *10*
    • Pan Svěrák je dobrý filmař, ale to je všechno. Právě lidi, které preferuje v politckých snech úzce pracují s bulvárem a cizinci řízenými médii ( MF, lidovky a HN ). Ano demokracie zde není. Protože za ODS byli zvolenní i umělci a po volbách přenechali korýtka odeesákům, které by jinak nikdo nevolil. Ke svobodě v tom s prominutím státě jsem ještě skeptičtější. Svobodu mají pouze ti bohatí ( nejen co si nakradli ) a ostatní svobodu ani nevidí. Patří k nim drtivá většina důchodců, většina mladých rodin a fyzicky pracující.
      Sprostota tohoto příspěvku byla asi zaplacena z oměch 200 melounů které dostala pravice mimo volby.
      • ... ty nejsi dobré nic, to je všechno, pako :)))
    • Naprosto s panem Svěračem nesouhlasím. A podporovatelé Karla dementního jsou ti nejubožejší slouhové, či pitomové. Máš něco proti? Doufám že nikoli, když sám máš ty bulvární příprcy na Zemana. Nač vzpomínáš demokracii, když nevíš, co to znamená? *12*
      • Nevím, proč zesměšňuješ jméno člověka, který toho dokázal určitě víc než ledas kdo zde v tomto státě a obvzlášť na tomto fóru. Člověka který má nějaký morální kredit a je vysoce vzdělaný na rozdíl od Vás zde některých na tomto fóru.
        To většinou svědčí o člověku , který není vyrovnaný se svým životem a má pocit, že když někoho urazí, tak je najednou silný. Zvyšuje si EGO na druhých a nevidí jak je to ubohé.
        Občas čtu tyto fóra, a je mi z toho tady dost špatně, proč se lidi pořád urážíte, copak nemáte dost toho , co se kolem Vás děje ?
        • ... neuvědomuješ si, že plýtváš energií na komunikaci s bezmozkem :)))
      • ... tebe nelze komentovat, moc lituji lidi, co tě potkávají osobně, čur*ku :)))
        • Co jsi za člověka, co slovo, to sprosťárna.Proč se zde tak prezentuješ? Máš se sebou problém? Máš doma ženu dominu, u které se nesmíš vyjádřit? Jen urážíš, žádné rozumné slovo nevyplodíš.
          • ... jenom trubka se řídí hlasama trosek jako střelec nebo třeba ty, ubohá kravko :)))
          • ... jsi asi hodně omezená, když si dovoluješ posuzovat myšlenkové pochody Svěráka :)))
            • To ty tomu nemůžeš rozumět. Porovnej jaké dostáváš hlasy. Čau.
          • Rozumné slovo pro blázny? Si děláš legraci? Co zde hledáš, když jsi hogofogo, Jani?
    • kocourAmadeus
      Ano pane Svěráku, voliči jsou blbí a nevzdělaní. Nejlepší by bylo je vyměnit nebo raději vyhladit. Také jinak, každý chvilku tahá pilku.
      • Pan Svěrák si hraje stále na moudrého učence.Je mimo realitu.
        • ... to ty ani nevíš, co ta realita je, dceruško :)))
      • ... ty taháš tak hov*a ze zadku po opici, degene :)))
        • kocourAmadeus
          Už jsi mi chyběl.
        • ... všichni voliči ať jdou do (_!_) a *12* *12* *12* zpátky ke korytům *11* *11* *11*
  • Hey, rudořitnící, už jste poslali pětikorunu na KLDR? Nezapomeňte, že vám v té zemi zaslíbené (komunistické) chcípají soudruzí hladem! Tak už si přestaňte lhát a chovejte se jak lidé, i když to neumíte!
    • do tvojí rudý prd.le slámo jí hodím a pošlu tě domů, do KLDR, tam budeš u katafalku Kim Ir Sena s Nečasem stát čestnou stráž.
    • Hééézkýýý....
  • Pane Svěráku,máte naprostou pravdu rok 2013 je skutešně neskutečný rok blbec. *3*
    • Spíš bych řekl , že neskutečný rok blbců. Pane Svěráku, a pane josefe taky, vy jste si dosud nevšimli, že těch blbců je tady minimálně 65 % ? Ono to bude tím, že genofond chytrých byl neustále odebírán v opakovaných vlnách emigrace, blbci zůstávali.
      • a vy patříte k těm blbcům? Protože pan Svěrák se nám v určitém období roku projevil poněkud svérázně, jednomu pánovi vyčítal komunistickou minulost i když komunistou byl také. Pokud tady bude vládnout ANO,ODS a TOP09, tak se určitě dočkáme další vlny emigrace.
  • Už žádné fronty na toaletní papír!
    • Nebude to třeba, nikdo nebude mít peníze ani na ten toaleťák a anus canalis si může utírat trávou. Nejlepší je taková ta "ostřice", to se pak člověk po jejím použití pohybuje mnohem rychleji...
  • Pozabíjet děcka kapitalistů není zločin!
    • Ale jistě, my po zkušenostech víme čeho jste vy komunisté schopni.
      • Snad jsi chtěl říci u-komunisté, ti byli za války u-gestapa a nyní jsou u-pravice. Vyjadřuj se přesně.
      • vždyť si to napsal sám a teď tu machruješ jako čistý modrý přebarvený komunista
    • Tohle je hloupá protikomunistická předvolební akce. Není jediná. Nechci se zastávat komunistů, ale je třeba rozlišovat příspěvky vysloveně hloupé. Na zabíjení to zcela určitě není. Leda pro psychopaty.
    • Tak tohle je určitě čtenář RESPEKTU s modrým zadkem.
  • Pane Svěrák, moc jsem Vás nemusel, ale Váš článek podepisuji všemi deseti.Když čtu příspěvky na internetu je to bulvár nejhoršího kalibru.Slušnost ani žádná morálka se neuznává.Jen se sprostě nadává a skandalizuje.I s tím Nečasem je to pravda.Jaké problémy měl americký prezident Bill Clinton s Lewinskou
    • Pane JUDr. vy jste naivka, Svěrákovi o žádnou slušnost nešlo, on se měl stát kancléřem u KSCH. na Hradě a prostě se s tím není schopen vyrovnat, proto má deprese a balí to do morálky a slušnosti. Nevadí vám, že měl vedle sebe Čáslavskou, která vyčítala Zemanovi stranickou legitimaci v době Pražského jara a čekala rovněž místo na Hrade po boku KSCH. a když z toho sešlo, tak najednou podporuje Babiše se stejnou stranickou legitimací , ještě za normalizace a v době sametovky byl za Podnik zahraničního obchodu v Maroku. Ovšem jeho miliardy prostě dělají divy a tak není divu, že bezcharakterní Čáslavská, co nám tu kázala o morálce , udělala veletoč . To je opravdu ryzí charakter. A to jsem Zemana nevolil. Ono ve finále nebylo koho. A Nečas dával z daní nás všech královské oděny k platu Nagyové, což v takové funkci, ve které byl není nikde ve světě myslitelné bez odvolání. Ovšem Svěrákovi to nevadí, že díky takovýmto únikům peněz za vlády trojkolky i vlád předešlých, všude kolem se snižovaliy příspěvky lidem nemocným, tělesně postiženým, hendikepovaným, na to potom Svěrák vybíral. Kdyby se nekradlo, nemusel by vybírat a pořádat sbírky. Tito lidé na to mají nárok a ne škemrat o milodary. Nepleťte si pojmy s dojmy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit