Přejít na výpis diskuzí
Zklamaný Zdeněk Svěrák: Rozhodují tu čtenáři bulváru. Vždyť ten Nečas je jak štvanec...
11.10.2013 | red
396 příspěvků
-
Pokud začíná u pana Svěráka senilita, dá se jeho ufňukané říkání o chudáku Nečasovi a jeho "mylé" /schválně píšu s tvrdým y/ chápat s jistou shovívavostí, a pohladit po ručičce. Pokud to myslí vážně, pak se jdu pokochat jeho filmy z dřívějška, kdy jsem k němu měla respekt.
-
Jo a "mylé" Nečasové by vlasy trčely vzhůru, kdyby je neměla navázané. Tolik k té Svěrákově strhující filmové scéně štvanců, co prodrbali státní peníze. Ach jo. *13*
-
Nic by se Necasovi byvalo nestalo,kdyby nepodepsal tomu slovakovi amnestii!!!
-
-
... jsi, jak všem známo, zdegenerované nacionalistické vykastrované slizké prase :)))
-
-
A,pan polocikan,zkundyhnis a fetak se nam probral z drogoveho dychanku.
Jake byli sny Pervitinovej krali? *12*
-
-
-
Ani bych se nedivil že ten "korektor" je pomatenec cikán tečka.
-
-
... myslíš si, že to někoho tankuje, chudáku?
-
-
No tebe rozhodně ano když jsi jeho příspěvek přečetl a reaguješ na něj. *1* *1*
-
-
... reaguji pouze na debilky, debilku, tebou uz cas ztracet nebudu :))
-
-
-
-
Bať bať asi ten korektor bude ten I D I O T tečka, na toho bude platit jedině ručně a stručně.
-
Tak tak, vše je v pořádku, jenom ten pitomý lid je třeba vyměnit.
-
Musím alespoň něco napsat , jen aby zmizel blábol blábolila pana Klase *4*
-
Já normálně zírám - kdo nevolil Zemana, tak je automaticky příslušníkem NSDAP nebo rakouským kolaborantem. I kdyby tady žádný Schwarzenberg nebyl a místo něj kandidoval pepa z depa, kdo mi vysvětlí, že zvítězila taková kreatura jako Miloš Zeman? Vždyť ten člověk evidentně na veřejnosti lže, poškozuje nás v zahraničí, chová se jako buran, je přímo zodpovědný za "rozkradení republiky" (podepsáním opoziční smlouvy a rozdělením sféry pro jednotlivé podnikatelské mafie sponzorující pol. strany), je mstivý, dohazuje manželkám zlodějů místo na ambasádách atd. To už jsme skutečně klesli tak hluboko, že nám to nevadí? To nám nevadí, že máme za prezidenta morální žumpu? Nebo je to skutečně odraz českého národa?
-
-
Co se týče trafik na ambasádách tak si nemá Zeman s K SCh. co vyčítat. Zeman dal trafiku na Slovensku Klausové přes obrovský odpor i levicových voličů a kníže chtěl dát trafiku v Izraeli Vondrovi, který má máslo na hlavě za Promopro a nejen za to. Tak jaký je mezi nimi rozdíl.Žádný, tak si to přiznejme. Zeman lže, Klaus lže, Kalousek lže, Nečas lhal a kníže lže též. Takto mohu poračovat hodně dlouho. Tak co s tím uděláme? Že nám to nevadí? Ale vadí. Ale vláda trojkolky většině lidí vadila příšerně. Vždyť arogance moci u nich dosáhla naprostého vrcholu. V žádném státě by nebylo možné, aby se z VV odštěpila pidistrana Lidem, která neměla ani počet poslanců do poslaneckého klubu a chtěla si upravit proto čísla. To jim chtěl nakonec Kalousek s Nečasem umožnit. Nikdo je nevolil a rozhodovali o nejasociálnějších zákonech a to ještě jako zloději v noci a s neprvomocně odsouzeným ODSákem na jedno , tedy to noční použití. Francouzi, co k nám přijeli, se nestačili divit a řekli jasně- u nich by něco takového nebylo možné. Ta vláda padla správně. Nagyovou si královsky pan čistý křesťan SSMák Nečas platil z našich peněz - rozpočtově zodpovědně. Tak to by vám vadit také mělo.
-
-
Ja nevim, jestli dobre rozumim tomu, jak se v Cechach voli, ale pokud ano, kazdy z poslancu je zvolen. Tak co to tady placate ? Vsichni poslanci byli radne zvoleni, at si rikaji Lidem nebo jinak.
-
-
Volily se VV a nikoliv Lidem a ti měly nějaký program i když ho také neplnily a lidi podvedly a k dokonalosti to pak předvedli Lidem i s Peak. VV žádné církevní restituce v programu neměly a zvyšování daní také ne a pokud si někdo založí novou stranu tak má do PS projít řádnými volbami za tu stranu a ne za nějakou jinou. Přeběhlíci nám tu rostou jako houby po dešti a Lidem už to dotáhla až na stranu. Zajímavé že Francouzi to chápou naprosto přesně a u nich by to nebylo možné a jmeno anonym nikoliv. Lidem jako strana nyní ve volbách nekandiduje. Proč asi?. .
-
-
-
To Martin: Bohužel je to asi holá realita tohoto morálně a mentálně zaostalého národa, kterému stačí nejapné a trapné bonmoty jedno ožraly z Vysočiny ze 4.cenové skupiny, který urazí kohokoli, kdo je zrovna po ruce...Proč se plete do problémů Blízkého východu, když doma pořádek nedokáže zařídit.. Máme svých problémů až nad hlavu a ty on elegantně neřeší. Pouze udělá bouři ve sklenici vody a na někoho mediálně vyleje kýbl sraček .. To je jeho styl politiky. Nic víc, nic míň... *9* *7* *13*
-
-
To justicia: naprosto s Vámi souhlasím. Já jen prostě nechápu, jak mohou být někteří lidé tak omezení, že ho snad ještě obdivují. Resp. mne spíše děsí jejich množství. Jako bychom se vraceli zpátky do totality, já když si otevřu učebnici dějepisu s fotkou Chrušova, tak prostě vidím Zemana. Zpupnost, papalášství a nebetyčné ego. Ale jak on krásně mluví a hlavně bojuje za těch spodních 10 milionů...
-
-
To Martin: Bohužel s Vámi opět musím souhlasit snad jen s tím rozdílem, že mi Zeman připomíná našeho dalšího "dělnického prezidenta"-Gottwalda a jeho ruskou obdobu-soudruha Jelcina, který se uchlastal k smrti...Gottwalda prý snad někdo otrávil...Jak skončí náš Zeman? Pro slušné lidi, kterých je bohužel v tomto tupém národě menšina bude navždy ožrala, alkoholik a trapný bonmotista z Prognostického ústavu, který společně s Klausem -Pružinským, za velkého přispění zločinných komunistů dodělali to dílo zkázy v tomto Absurdistánu a Blbolandu.. Je mi nějak špatně od žaludku, když si vybavím tu Zemanovu kreaturu na Hradě.. *9* *13* *10* *12*
-
Narostá většina politiků ve všech zemích má v sobě zpupnost, papalášství a nebetyčné ego, jak na východě tak i na západě. Nedělejte si iluze. Moc chutná moc to už napsal krásně Mňačko. Regan ho měl také měrou vrchovatou, Bush , Tacherová a další. A ubezpečuji vás, že zrovna ten CHruščov ho v sobě tolik neměl. Nevím jakou jste měl fotku, ale ve skutečnosti to bylo trochu jinak a z fotky se to posoudit nedá. Tady vidíte jak vám stačí málo a chováte se podobně, jako ten bulvár. Brežněv v tom byl jedničkou, Červoněnko a další.
-
... kdo souhlasí s tou troskou, nemůže chápat vůbec nic :)))
-
-
-
Když to říkáš ty ubožáku je to úsměvné!! *3* *3* *3*
-
-
Pokud nevyhrajeme světovou válku kterou musíme bezpodmínečně rozpoutat, tak nebude mír!!!
-
-
Opakuješ jenom V.Chrchlu "humanirátního bombarďáka". Ten vymyslel, že demokracie a svuboda budou, když se budou zabíjet jiní lidé.
-
trapná provokace ichtyla z ODSSM, myslíš lopato že vám to bude k vítězství ve volbách stačit?
-
-
To Martin: Bohužel s Vámi opět musím souhlasit snad jen s tím rozdílem, že mi Zeman připomíná našeho dalšího "dělnického prezidenta"-Gottwalda a jeho ruskou obdobu-soudruha Jelcina, který se uchlastal k smrti...Gottwalda prý snad někdo otrávil...Jak skončí náš Zeman? Pro slušné lidi, kterých je bohužel v tomto tupém národě menšina bude navždy ožrala, alkoholik a trapný bonmotista z Prognostického ústavu, který společně s Klausem -Pružinským, za velkého přispění zločinných komunistů dodělali to dílo zkázy v tomto Absurdistánu a Blbolandu.. Je mi nějak špatně od žaludku, když si vybavím tu Zemanovu kreaturu na Hradě.. *9* *13* *10* *12*
-
-
Gottwald chcipnul na Syfilis-cili Lues.Proto jej nemohli balzamovat,nebot byl vic sezranej Syflem,nez Uljanov.
No a tento Hradni ohyzda to ma jiz sectene-tolik chlastu ten jeho organismus zkratka dal nasnese.Zacina to Glykemii,konci amputacemi koncetin a totalnim odumiranim mozkovych bunek.Je zahadou,jak je mozny,ze jiz davno nevyhodil kecky....... -
-
ty ses povedl, krasavče, i když s tím Gotwaldem s tebou souhlasím, ale jinak seš hov.do na entou.
-
-