Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze Svěráka kape zloba a nenávist,už se chudák viděl jako kancléř na hradě u hajaji.
  • Co fleck, to korektor.
    Co korektor, to blbec.
    Co blbec, to zloděj.
    Co zloděj, to pravičák.
    Co pravičák, to fleck!
    • Seš fakt dobrej, soudruhu; předseda tvojí strany zlodějů a vrahů tě jistě pochválí. Já osobně mu navrhnu, ať ti dá řád rudého dementa.
      • Jdi si chlapečku zajezdit na koloběžce, brzo napadne sníh a pak to nepůjde. Tatínkovi řekni, ať ti píše na papírky něco jiného, že už to lidi nebaví.
        Tak čágo, prcku
  • Tak nám Svěrák na stará kolena pořádně zblbnul.Bylo by ho třeba poslat kopat s odesáky uran pro Temelín.Možná by pak přišel k rozumu.
    • Pane Klas , tak právě o Vás je ten článek , a i já jsem zklamán z Vašich hloupých textů , je mi Vás líto *12*
    • PAN Svěrák, říká se v civilizované společnosti...
      • Pane se říká slušným lidem a ne politickým prospěchářům.
      • když už, tak soudruh Svěrák !
  • Pane Svěrák,měl by jste mluvit o tom,čemu rozumíte.Politika to ovšem rozhodně není. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Podnikatel Svěrák moralizuje ?
  • Tečka ukradl nick Pepponemu a cancá tady kraviny, je to prostě dobytek!! *12* *12*
  • Jdi do hajzlu, Svěráku.
    • Tam je plno, tam seš ty!
  • souvislosti : letos, bude to několik měsíců , pan václav klaus tvrdil : vláda pana nečase byla nejlepší polistopadová vláda, pan premiér nejlepší premier / ústně / - před několika dny : vláda , ta samá, premiér , dtto, jsou to nejhorší po listopadu 1989 / nečas a spol., písemně /....................
    poučení : politik si může říkat a psát co se mu zrovna hodí / i protiklady - t.j. nepravdy / do " krámu "
    • a proč myslíte, že to Klaus říká, no proto, aby zase oblbnul ovce a hrál roli státotvorného politika, i když víme, že je to jinak. Celou dobu jen rozeštvával tento národ.
  • Peppone, nebo jak se jmenuješ, ty mrzáku, co ti ty ODSmani dali? Že tu zvracíš takové ódésácké s r a č k y? *15* *1* *3*
    • Asi sem moc nechodis-peppone je bolsevik.Nakej svinak mu ukradl nick a dela tady dusno.
      Ja jsem antikomunista,ale vadi mi,kdyz treba bolsevikovi kradou nick.To je vizitka ohavnosti!!!
      • ... asi ti neuniklo, že tě mrdám, primitive, a že nejsem sám :))))
        • hm,,mrdám," modrý ,,yntelygent," to se hned pozná, škola Goebbelse. Má to ten Svěrák spojence jen co je pravda.
  • Až nebudou na světě asociální gauneři jako Kalousek nebude válek ani hladu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší