Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdybych byl komunistou, nebyl bych omezeným blbečkem..
    • Tvoje sebekritika je chvályhodná; jen tak dál, zoufalče.
      • Protože nejsem komunistou jsem jen ubožák a nula!!
  • Čím více ekonomů, tím spíše jde ekonomika do kelu. Čím více hajných v polesí, tím méně zvěře.
  • Je to superprasák!
    • Je nepochopitelné ,jaké panují obavy z jednání jednoho
      tělesně a víceméně i duševně schátralého alkoholika,jehož
      tzv. "inteligence" se odvíjí od neustále se opakujících hloupých
      "bonmotů".
      Není důvod k obavám.Tento mstivý , čtyřbradý,impotentní stařík ,
      se svou kohortou patolízalů ve svém konečném důsledku
      Čechy neo-je be!
  • Ani bych se nedivil. Pan prezident zná dokonale místní poměry, zná lidi co mu to dovolejí a kde jsou zranitelný, má dostatečně velké ego a zkušenosti co ho táhne vládnout.
  • Než se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku udělá pořádek tak to se chudáci kati pořádně zapotí.To aby makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy,než všechny lumpy,co nejkrutěji odporazí.Odhaduji,že bude třeba na katovských mučírnách zpracovat na tuhý krvavý biftek minimálně desetitisíce vlastizrádných lumpů,aby se dalo říci,že se kapitalistický svinčík skutečně čistí.Pak provést tvrdé znárodňování a měnovou reformu.Nechat zlodějům nakradené znamená jistý státní bankrot.
  • Pravicový dobytkové by chtěli měnit ústavu tak jak se jim to hodí a podle svých představ. Opravdu demokraté každým coulem.
    • Dementhos komunistos!
  • Hitler a jeho kamarád Stalin by se mohli od soudruha Zemana učit.
    • Nežvań skřete Pišto!! *12* *12*
  • Pokud je někdo ochoten ještě něčemu v tomto státě věřit, tak je blázen. O slibech
    rádoby politiků ani nemluvě. Pořádně se rozhlédněte kolem sebe, za co se "utrácejí"
    vaše daně. Otázkou je, co nebo kdo zlikviduje tu zlodějskou mafii, kterou tady máme.
  • Není divu, že vycházejí i takovéto články, protože ta mafiánská politika co se tu dlouhé roky praktikovala má za zády spoustu lidí z různých odvětví a profesí, takže v současné době jde o koryto třeba i takovému novináři.
    Jak má člověk poznat v čím zájmu dotyčný píše, jaké jsou jeho pohnutky a jaká je jeho profesní morálka???
    Přestávám brát média jako nezaujatou stranu, přestávám si nechat diktovat co si mám myslet a přestávám mít za bernou minci slova autorit co vykřikují, že to jediné jejich přesvědčení je správné a tudíž i pro mě tou nejlepší cestou...
    Zjistil jsem, že jsou to jen pokrytci, hájící jen své vlastní zájmy a neschopní vidět a vnímat to, co je mimo jejich vlastní realitu. Jsou zajatci své vlastní profese, vlastního pohledu na svět a co je za hranicí jejich působnosti, přestávají vnímat. Vyčlenili se ze společnosti státu, tak proč bych jim měl věřit a měl je poslouchat…???
    Taky se mi líbí jak se snaží pravicoví politici najednou burcovat celé politické spektrum ke sjednocení a záchrany demokracie… Demokracie takové, jak si ji představují jen oni sami, jakou si ji vybudovali jen pro sebe, demokracie postavené na lži, mamonu a mafiánství…
    V zájmu něčeho „ schopnějšího“ jsou ochotni spojit se s čímkoliv a kdekoliv… I kdyby to měli být třeba mimozemšťani, hlavně že zůstanou u koryt…
    Brrr, kde zůstala Vaše důstojnost, ptám se… ???!!!
    Jak Vám mám věřit, že mě nezaprodáte a nezradíte...???
  • Kdyby tu komunisté vládli po roce 1989 dál v podobném složení a se stejnými zákony, tak tu bude klid a mír. Lidé si nebudou nic vyčítat a naše republika by vzkvétala. Byla by bez dluhů a zlodějů. Každý by šťastně mohl rozvijet svojí šťastnou budoucnost. Bylo by vše i dětí. Nikdo by nemohl říkat, že pracuje na druhé. Každý by měl práci zajištěnou a veškeré sociální jistoty. Nebyly by žádné drogy. Lidé by žili bez dluhů a ve svém domově. Ne na ulici. Každý měl právo na vzdělání a také se mu dostalo. Nikomu nic nescházelo. Byla tu svoboda slova i shromaždování. Nikdo nikomu nebránil k vycestování na rekreaci do zah¨raničí. Je zajímavé, že největší kritici tzv. umělci byli každou chvilku v zahraničí, Dokonce se s tím chlubí v různých pořadech. Veškeré pomluvy tehdejšího života jsou šířeny záměrně a úmyslně, jen aby se pára šmejdů mělo dobře. A ti jsou právě ti zločinci, kteří tuto zemi rozkradli. Církvi, ze které se stali svinx také nikdo neškodil a byla tu tolerována. P.S. Teď jsem to trochu obměnil, ale základ je stejný. Zlatí komunisté.
    • Proboha! To určitě nemyslíte vážně! To co nám tu vyprávíte, mě jen utvrzuje, že lidská společnost spočívá na trvale vratkých základech. Tak jak jste to popsal, tak každý rozumný tvor musí přijímat jako příběh bláznů.
    • Nemáš zcela pravdu, právě oni se hlavně podíleli na tom co se zde odehrálo. Skutečnost bila taková že né každý kdo měl knížku KSČ opravdu i komunistou byl.
    • Komunisti jsou zločinci a zrůdy a patří na šibenici. Za všechno nynější zlo mohu komunisti. Jenom jedinec mdlého intelektu to nevidí.
      • Lžeš skřete, komunisté jsou právě čistí jako lilie, nemají žádné průšvihy!! *3*
        • Dementos komunistos!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit