Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude určitě Václav Klaus, škoda, že po něm Vondrouš střílel jen plastové kuličky. *1*
  • .....Studuji veřejnou vysokou školu,...... a nestudujes tak nahodou na VEREJNYCH zachodcich???
  • To mluvíš o sobě inteligente?
  • já budu volit bulla. Bull na hrad!!!!
  • A jak to víš ty jsi vědma? Pokud ano tak běž do USA a poraď jim jak se zbaví dluhů
  • A z čeho ty rádoby studente dnes studuješ z houvna nebo z čeho. Je třeba produkovat ještě více takových blblů eknomických. Výsledky práce takzvaných jsouto vidět na chcípající kapitalistické zadlužené kobyle. Trochu přemýšlej mladíku o životě ne jen o nějakejch pošahanejch prachách. A ještě dovětek vůbec mě nezajímá tvoje studium a tak nevím proč bych měl bejt rád že si sháníš nějaký kapitalistický ekonomický žvásty.
  • Bohužel, je to tak. Směšné to je, ale musíte vzít v úvahu dvě věci - tzv. "příručky" jsou často psány lidmi, kteří žili v té době stejně jako vy a formovali si svůj názor za stejných podmínek, a za druhé - člověk se během svého života zaobírá jinými věcmi (rodina, láska, kultura), než aby posléze dokázal objektivně zhodnotit příčiny a následky pouze určitých událostí bez emoční složky - a to platí pro všechny období (1848, 1918, 1938, 1948, 1968, 1989), všechny režimy (vždy, když se rozpadla větší říše jedna skupina jásala a druhá začala truchlit)

Bohužel mysl člověka nepracuje faktograficky - jen pluralita názorů a její ověřování může vést k nejpravděbodobnějšímu - což je maximální možná míra objektivity.
  • Podívej hochu daleko lepší než jakákoliv kniha je paměť člověka, já který jsem v té době žil musím nejlíp vědět jak jsem žil co jsem měl a jak to všechno chodilo, přece mi to nebudeš popírat nějakou příručkou, nebo snad ano?Představ si že až ty budeš mít 60 let ti někdo bude tvrdit že tvé mládí se vlastně nekonalo a ty se budeš muset podívat do příručky abys věděl jak jsi se měl, nepřipadá ti to směšné?
  • Děkuju, hned se na to mrknu *3*
  • Starej se o sebe namyšlený arogantní spratku.
  • To: Studen VŠE.
    Potěšilo mne, že máš zájem. Řada mladých ve Tvém věku je po roce 1989 vychována v nenávisti proti komunistům a v duchu antikomunismu. Řadu věcí můžeš získat v archívu Statistického úřadu či ekonomických ročenkách (pokud je nezničili, tak i v knihovně VŠE v Praze). Samozřejmě nebylo vše růžové. Ani dnes to není růžové. Lidé v roce 1989 vyšli do ulic,že chtěli změny. Změny ve stereotypu života pod vedením "vedoucí úlohy KSČ". Většina lidí držela krok a "hubu". KSČ měla více jak 1,5 milionů členů. Získat vedoucí místo bylo pro kované komunisty. Přesto ale komunisté potřebovali "chytré hlavy", které nebyly v KSČ. Potřebovali odborníky. To byla jejich přednost před dnešními ministry, kteří vedou resort aniž by o tom měli nějakou "páru". Navíc vždy po dosazení vyháží půlku ministerstva a obklopí se stejně neschopnými poradci a kamarády. Pak stačí, když si sypou nehorázné odměny. Pokud máš opravdový zájem se seznámit s tím, jak to tenkrát bylo, tak si půjč, nebo kup knihy napsané Lubomírem Štrougalem. Vydal dvě. Abys moc nenačichl komunismem, stačí se začíst do druhé knihy, která nese název "Ještě pár vět". Myslím si, že tam najdeš to co chceš vědět. Někdy je dobré se seznámit s názorem druhé strany. Měj se a těch některých dialogů si nevšímej a ani neodpovídej.
  • Jak to víš, když tě ani do učení nevzali, lopaťáku!
  • Za komunistů by jsi studentíku dopoledne studoval,odpoledne si užíval a neměl starosti jestli na další studium budeš mít peníze,nebo jestli tvou školu pro nedostatek peněz nezavřou. Vše pro studující bylo zdarma a po škole jsi měl jistotu práce,která byla na tehdejší dobu pro vysokoškoláky slušně ohodnocena. Dnes po tobě chtějí peníze ze všech stran,od školného až třeba po bydlení na koleji a přitom všichni ti,co tobě říkají "zaplať" vystudovali zdarma. Jestli opravdu studuješ VŠE tak tě lituji,neboť vystudovaných ekonomů je už příliš mnoho a budeš mít dlouho problémy s uplatněním. Založení rodiny pro tebe bude velké riziko dluhů do konce tvého života,tedy pokud nemáš bohaté rodiče,co by tě podporovali. Zamysli se jaké politiky,strany obdivuješ a volíš, jestli stojí zato, jde o tvou budoucnost a tvých dětí. Nechceš snad žít v zemi plné anarchie,zlodějů a žebráků,kde se budeš bát vylézt z domu a bohužel s touto vládou k tomu směřujeme.
  • Po tvojí krvi neprahnou jenom komunisté. *1*
  • Spíš naopak, kdyby ve vládě nebyli komunisté, tak bysme na tom byli hůř než Řecko! *10*
  • Už abyses rozpadl na radioaktivní prach. Ale i tak bys nepřestal škodit! *1* *1*
  • Ses poněkud ztrapnil, rudoprdélníku...
  • ... ohlasy primitivů jako třeba "JUDr.Karel Vlk" jenom svojsky oslavují velikost komunistů *1*
  • Vážený pane,
    nemusíme být osobní a častovat se dehonestujícími osloveními, aby nám bylo oběma jasné, že daň z příjmu v budoucnosti odvedená z mého platu půjde hlavně na pokrytí VAŠEHO starobního důchodu a na Vaše dávky v rámci zdravotního a sociálního zabezpečení. Ne na MOJE. Tedy buďte rád, že studuji, že si obstarávám materiály sám a že si plním i ostatní své povinnosti, stejně jako to dělají i ostatní studenti vysokých škol. Pokud bych tak nečinil, těžko by daň odvedená z mé minimální mzdy naplnila státní rozpočet a v horizontu 20 let by nebylo z čeho platit Vámi požadovaný a nárokovaný důchod. Bez ohledu na politické smýšlení - prostá kauzalita.

Co se týče "přistrkování pod nos" - je to spíše levicově orientovaný systém sociálního zabezpečení - tedy Vaše preference.
  • Ještě si zapomněl na bití důchodců bejkovcem. Přijď konečně už s něčím novým,tyto opakující se stále stejné bludy zde píšeš moc dlouho. Jsi jako přeskakující deska gramofonu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit