Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    No jako zajímavý článek. Snad se tohle fakt ve skutečnosti neděje. Jako nerad bych, aby mi někdo sahal do mé knižní databáze. Obsahuje poměrně dost zajímavých titulů, některé více či méně kontroverzní, nemám úplně vyhraněný styl pouze na beletrii. Takže by to pro leckoho mohlo představovat trochu "pobouření", jestli se to dá tak říct. Ona dnešní doba je fakt citlivá na leccos. 

  • To snad ne, ne? Já tedy upřímně doufám, že jsme se jako lidstvo posunuli spíše někam dopředu a ne krokem dozadu... To snad ani nechci raději číst takovéto články, protože jsem z toho pak smutný. Nicméně co mi docela dost udělalo radost, byl tento článek (pozor, celý v angličtině!) o knihovnách ve veřejných prostorech :)

  • Bohužel se v této době nosí pouze názor jedné strany a to příznivců EU.Jiné názory jsou prostĕ neakceptovatelné.Opravdu smrádek totality,se nám v České kotlině opět rozlézá.Smrad totalitní EU bohužel zaslepení lidé necítí stejně jako za komunistického režimu.Takže neomarxisté,EU vlajky do ruky do průvodu za lepší časy huraaaaa!
    • Komu se nelíbí v demokratické EU, má na rozdíl od doby existence ČSSR (Čechoslovackoj sovětskoj socialističeskoj respubliky) vystěhovat se kamkoli, kam ho srdce táhne, i do Putinchanátu nebo do Kim-Koreje. Jenomže to ti ruští kolaboranti nechtějí, oni by zase chtěli vládnou a zotročovat spoluobčany jako za komunismu.
  • Náš klub pedofilů chce uspořádat na výstavišti mezináridní setkání pedofilů, odborné přednášky, workshopy, kurzy, fotogalerie a videa, atd, děti do 10 let vstup zdarma, a představte si - nechtějí nám to povolit!!! Není to skandální???

    CENZURA ... Padesátá léta!!! TEROR!!!
    • Když byste tam promítali porno-video z Alabamy, dostalo by se vám záštity z nejvyšších míst a nikdo by to nemohl zakázat.
  • senil666
    Skončíme jako na západě? Cenzura běží v Evropě na plné obrátky. Nejhůř je na tom Švédsko, tam vám hrozí vězení za to, že upozorníte, že migranti močí a kálí na ulici. V Británii skončíte ve vězení za nenávistný tweet. V Německu za to, že přirovnáváte islám k nacizmu. Návic tam postafili centrum které zastýxká za hate speech. V německu facebook musi sledovat a mazat příspěvky - má to nařízené od vlády. Snad takhle nedopadneme v Česku.
    http://www.epshark.cz/clanek/118/novodoba-totalita-na-zapade
  • Kde berou nas rané maminy peníze? Taky z prodeje psů do Dubaje na psí zápasy, jako brněnští anaboličtí ŠUŠNI, nebo je platí Rudá ambasáda? *1* Když jde o prachy, tak najednou burka, týrání zvířat nebo islám nevadí? *10* Rusko je mimochodem zemí, kde se zbytečně podřeže nejvíc zvířat dost drsnou metodou hallal a to jen kvůli kšeftu, na vývoz do muslimských zemí.
    • Podporuje je Židenická ODS.
  • Jakkoliv si myslim ze knihovna ma mit moznost omezit ci urcit co bude a nebude na jeji pude prezentovano, zrusit povoleni 2 dny pred udalosti je svinarna a ta vymluva je druha svinarna.

    To ze si toho pani reditelka vsimla az tak pozde jenom chaba vymluva. Jako reditelka ustavu za nej zodpovida dovolena, nedovolena.... Prej z duvodu dovolene... Si z nas ti statni zamestnanci opet delaji srandu! Nekdo snad tu besedu povolil a pokud pochybil v tom na zaklade ceho to povolil doufam ze pani reditelka si udela v tom mrdniku u sebe poradek.
    Zatim verejne ukazala ze nezvlada svou funkci. Jezdi si bezstarostne po dovolenych.... dovolenou si brat sice muze, ale dovolena neni v zadnym pripade pro ni jako ridiciho pracovnika omluvenka... At jde s timhle pristupem delat treba obsluhu k pultu a ne ridici nebo rozhodovaci funkci.
    • Prezentovat Ruskem placené polofašistické organizace bojující za čistotu rasy a národa, jako jsou Padělané maminy a Šušní anaboličtí lidé je nechutné a paní ředitelka udělala jen dobře, že to zrušila.
      Tyhle organizace šířící, strach , nenávist a a vyhrožující ostatním násilím a likvidací mělo MV dávno rozprášit.
  • Neskutečné, jak se pravdolaskařům hodí cokoliv, aby vše, co není podle nich nazvali cenzurou nebo ubírání práv svobody slova.
    Přece autor si může s fandy udělat besedu kdekoliv, třeba i v parku na lavičce. Je jenom na ředitelce, zda besedu povolí, nebo ne. Kdyby ano, tak děkovat, pokud odmítne, potom respektovat její rozhodnutí. Jak Hampl má se svými fanynkami svůj názor, tak jej má i zodpovědná ředitelka knihovny, případně osazenstvo. To by potom v knihovně si mohli dělat besedu feťáci o fetu, Islámci o islámu, komunisté o starých časech, prostě kde kdo. A tak je právo ředitelky knihovny určit, co ano a co ne, a nebude to žádná diskriminace.
    • Naprostý souhlas s tím druhým odstavcem. Ale přiznám sr, že už nemám přehled v těch nálepkách. Ty "naštvané matky" - to snad nejsou "pravdoláskaři" a nebo snad ano? Měl jsem dojem, že je to ta druhá parta ... Možná se pletu.
      Ale každopádně, ať si jde pan Hampl udělat tu besedu do toho parku na lavičku, v tom mu nikdo bránit jistě nebude.
      • Souhlas. Taky to vidím, že jsou na druhé straně *1*
        Pravdolááskařům a dobrotrusům by si nikdo nedovolil něco zakázat, protože by je roznesli za pomocí "nezávislých a objektivních" médií *1*
  • A už našel Ovčáček peroutkův článek, že tak hloupě tweetuje a montuje se do věcí, po kterých mu je úplně lautr zemano?
    • V tomto jsem asi velice zaostalý, protože jsem dosud nepochopil, proč vůbec někdo sleduje účty na sociálních sítích nějakých mluvků a politiků. Přiznám se, že žádný takový účet ani založený nemám, protože si neumím představit, co dobrého by mně to mohlo přinést. Ale i kdybych nějaký účet měl, tak pořád nevidím důvod, abych sledoval výblitky Ovčáčka nebo jiných žvanilů.
      A média to ještě s chutí rozmazávají a přináší ve svých článcích i pro ty, kteří jsou jako já. Opravdu to nechápu :-((
    • Nenašel, knihovna ho zakázala a nepustila ho tam. Není v zájmu knihovny. Teď to tady právě píšou... *1*
  • "Knihovna by měla být nejen místem vědění a informací, ale jako veřejný prostor i místem tolerance, kde není možné propagovat jakoukoliv nesnášenlivost - ať už náboženskou, rasovou nebo jinou.
    .
    Chápu to dobře, že by knihovna idmítla i přednášku policie, která by varovala, před vykrádáním aut, chat a kapesními krádežemi, protože by tím propagovala nesnášenlivost vůči zlodějům? Vycházím tedy ze slova "JINOU", což chápu jako jakoukoliv.

    Opravdu bede jednou nemožné vyjádřit nesnášenlivost ke zlodějům, sériovým vrahům, nacistům nebo JINÝM skupinám?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit