Přejít na výpis diskuzí
Zmítá se Islámský stát v předsmrtné křeči? Sebevědomí si zvedá v Evropě
11.5.2016 | Hana Dubnová
96 příspěvků
-
http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/403353-irak-uz-neexistuje-tvrdi-kurdove-na-bojisti.html
-
má sílu no a?
-
Trapas v ruské armádě. Generál před Putinem utrhl kliku z předváděného vozu
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/trapas-v-ruske-armade-general-pred-putinem-utrhl-kliku-z-pre/r~1dcd840a18d111e6851c002590604f2e/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1 -
Já vím, ale my havloidi v tomhle vždycky znovu překvapíme.
-
no to že jsi úplně b l b á to už víme ale tak moc to jsme nečekali.
-
Putinovi došly prachy.
-
zavraždění civilisté americkým bombardováním jsou v pořádku?
-
Kdyby tě tady z těch diskuzí natrvalo vykopli, aby sis mohl psát o tom svém Gajínkovi jen na stěnu svého pokoje, taky by tady bylo o dost líp. To jsi fakt tak vypatlanej? Zkus se nad tím zamyslet, jestli máš čím!
-
Ty máš z každého napsání o Gajínkovi orgasmus, ne? nebo jsi fakt tak vylízanej, že nemůžeš napsat příspěvek, kte budeš psát k věci?
-
To zatím můžeš. Zákaz nenávisti a hanobení se vztahuje jen na jakoukoliv skupinu lidí. Zatím můžeš ještě nenávidět jednotlivce (ale nejsem si úplně jist) a skupinu zvířat, či hmyzu. Pokud tedy dobře chápu současné znění zákona.
-
Bože můj, jsi mi svědkem jak já nenávidím slimaky
-
Absolutní souhlas!!!
-
už se těším na Boriska, Zlej Troll sice každý den vyhlíží ruské tanky, ale snad ho to do podzimu přejde *13*
-
I v České republice vychází hodně kritických článků na adresu prezidenta Miloše Zemana. To je v pořádku a je nemyslitelné, aby kvůli tomu někdo žádal cenzuru. V skutečně demokratické společnosti je samozřejmé, že i hlava státu se může bez následků kritizovat. I proto byl v České republice již před časem zrušen v trestním zákoníku paragraf o urážce prezidenta republiky. Je fakt, že i za I. republiky bylo hanobení prezidenta trestné, ale Tomáš Garrigue Masaryk to řešíval s nadhledem, například opakovaně u Jaroslava Durycha amnestií, takže dotyčný za „urážku majestátu“ nakonec souzen nebyl.
Ruský prezident Vladimír Putin je ovšem duševní mrzák a ubožák a tak jedním z jeho prvních činů bylo, že médiím zakázal karikatury o sobě. Co také čekat od komunisty - důstojníka KGB, že? Atmosféra v Rusku podle toho vypadá, jakékoliv vybočení z řady vyvolává štvanice na člověka. Je přece šílené, když státní televize hlásá de facto antisemitismus, nenávist k Židům s tím, že takoví lidé nemají v Rusku co dělat. Tradice pogromů, jak je vidět, v kremelské říši úspěšně pokračuje.
Když tedy člověk ví, jak to v Rusku vypadá se svobodou projevu, pak je úsměvná a drzá zároveň kritika Ukrajiny a Pobaltí za to, že vypínají vysílání ruské státní televize a upírají prý tamním ruským menšinám právo na svobodu informací. Nejsem přítelem takových opatření, ale Rusko, kde byly zlikvidovány desítky nezávislých televizí (naposledy stanice Dožď), rádií, novin a časopisů, nemá právo v takových případech útočit na druhé.
Putinovi čeští stoupenci a vůbec všichni by si měli uvědomit jedno, mohou kritizovat vládu, prezidenta atd. bez následků. V Rusku mohou skončit v lepším případě ve vězení, v horším prostřílení na ulici. Vždyť v putinovské éře byly z politických důvodů zavražděny desítky novinářů, pachatele policie většinou nedopadla. -
Za to,že vůbec Islámský stát vzniknul mohou USA a jejich patolízalové,kteří se nechali do navážení do Arabů vyhecovat.Dnes Západ slkízí co zasel.Politika je obor kde může na čas vyniknout i největší trouba.To lze pozorovat i v Česku..
-
Nehodlám nic opravovat ani mazat. Dva překlepy nehrají nějakou roly. Zde není učebna Českého jazyka, ty nejsi učitel a já žák, kterého káráš. Zde se píší příspěvky co chtějí něco říci a pokud to nechápeš je mi tě líto. Pokud nemáš argument na uvedený článek, tak hledáš nějakou přihlouplou záminku. Hodně štěstí, zdokonaluj se v politice ta ti přinese více zajímavých informací.
-
Bytva tvrdým islamistům je na místě. Islamista bytevní s i by nebylo vhodné, mohl bych nějakého Muslima urazit. Měkké i si zaslouží Český národ.
-
sinona a jeji polsky web :-)
-
A o5 se teplouš Semjon Gayínek přede mnou plazí po zemi, moje vrozená iteligence ho srazila do prachu cest!!!
YEAH !!! -
radikálové z tamní ruské menšiny pod taktovkou Moskvy vyprovokovali v tallinnských ulicích násilnosti, při kterých byli zranění, a lůza ničila soukromý majetek. Estonsko se také stalo terčem masových kybernetických útoků a ruská policie v rozporu s mezinárodním právem nedokázala ochránit estonské velvyslanectví v Moskvě. My to známe z vlastní zkušenosti, když hitlerovské Německo na podzim roku 1938 vyvolalo násilnosti a teror německé menšiny v Sudetech. A putinovské Rusko kopíruje v Pobaltí nacistické vzory, když popouzí své tamní krajany k útokům na místní legitimní vlády.
A pokud se tady někdo hodlá ohánět Majdanem, tak pouliční výtržnosti v Estonsku se odehrály daleko dříve. Rusofilové by si tedy měli nejdříve zamést před vlastním prahem.