Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A o5 se teplouš Semjon Gayínek přede mnou plazí po zemi, moje vrozená iteligence ho srazila do prachu cest!!!

YEAH !!!
    • Ty máš z každého napsání o Gajínkovi orgasmus, ne? nebo jsi fakt tak vylízanej, že nemůžeš napsat příspěvek, kte budeš psát k věci?
  • Ale heleďme se, koukejme se, amrdólům došly prašule, nemaj z čeho financovat IS!!!
    To se teplouš Semjon Gayínek zase vzteky zesere, chichichi!!!
    YEAH !!!
    • ty jsi na perníku ? jinak si nedovedu vysvětlit, že by jsi tu vydržel 25 hodin denně bez drog a nespat
  • Ti, co pamatují si osvěží paměť, ti co jsou masírování současnou propagandou se něco dozví…

http://www.krajskelisty.cz/plzensky-kraj/okres-plzen-mesto/13086-americane-si-pocinali-v-roce-1945-na-nasem-uzemi-prinejmensim-podivne-senator-doubrava-se-rozepsal-jak-to-bylo-doopravdy-s-oslavovanym-osvobozenim-plzne.htm
    • Ano to je pravda.
    • Propaganda FSB-KGB a ruských kolaborantů je z toho na prvý pohled patrná.
    • mě masíruje zlej troll, je to super, ale když mu u toho musím říkat "per to do mě ty můj gestapáku" tak mi je smutno

*13*
  • Cígler a Semjon, ty bez sebe nevydrží!!! A stejbě je blbce nikdo nečte!!!

*** Re: Re: kadete zieglere, Jan Satorie, 12. 10. 2015 19:15:55
    každý den, který je bez "článku" kadeta zieglera není plnohodnotným dnem!
    *** Putin je nebezbečný,protože Hitler také říkal.", Míloslav, 26. 3. 2015 6:39:02
    Pane Ziegler dejte si mokrý hadr na hlavu.U protestů vidím jeden důležitý moment a to ,že ještě existují občané,kteří nebudou nikdy skákat jak někdo píská.A není důležité kolik se jich nakonec sejde.Důležité je, že se společnost dozvěděla o smýšlení části občanů ČR.
    • Kdyby tě tady z těch diskuzí natrvalo vykopli, aby sis mohl psát o tom svém Gajínkovi jen na stěnu svého pokoje, taky by tady bylo o dost líp. To jsi fakt tak vypatlanej? Zkus se nad tím zamyslet, jestli máš čím!
  • Vždyť ty teroristické skupiny jsou děti CIA jinak nikdo jiný by s Amrdóly nespolupracoval ! A teď je ukliděj do Lybie na další použití ve válce. *11*
  • Až nebudou tak tomu uvěřím.Protože Taliban taky nezmizel.
  • Tento článek je prostě blábol!
  • Brzy to přijde, amrdol si dlouhou dobu říká o naklepávačku a taky ji dostane.
    • souhlas zlej trolle *3*
      • Ale já nejsem zlej.
        • zlej možná ne, ale tupej určitě *3*
          • Ale nemám vypláchnutej mozek.
            • když není co vyplachovat tak se nediv *7*
  • nějak si ti zprávy protiřečí

http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/403220-islamsky-stat-odrizl-zasobovaci-tepnu-palmyry-mesto-pry-znovu-obklicuje.html
  • "smrtrlná křeč" tralala drn drn drn tramtadadá!!!

Vlastenec Semjon to zase přehnal s marjánou!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit