Přejít na výpis diskuzí
Znepokojivé mediální ticho kolem Babišova Agrotecu
17.6.2016 | red
177 příspěvků
-
Případ Nagyové jsme též probírali na sezení redakce Tiscali a došli jsme k názoru, že pořádek musí být, tak a né jinak. Děkuji
-
-
zlej trolle, zajdi do parku, mrkni kolem sebe, vše je zelené, nadechni se a mrkni na kalendář *3*
roky jsi tu agitoval pro Putina, Novorusko a život ti utíká, není ti toho času líto ? stálo to za to ? -
-
Ano časopis Rudá Vatra je na velmi dobré úrovni a agitovat za Putina, toto téma jsme též probírali na sezení redakce Tiscali a došli jsme k závěru, že Novorusko je Novorusko.
-
-
Zlej trolle, opakovaný vtip není vtipem. Kradeš simoně jméno. A co jako? Nudíš trapáku
Jaký máš problém? Simona je holt proamerická a píše si tu svoje názory.
ty zase prskáš za rusko. Máš na to právo. ale to právo mají i ostatní.
Pokud to nechápeš tak potřebuješ pobyt v Bohnicích a elektrošoky. -
-
Ano jsem proamerická už od školy a jsem na to hrdá, protože mám MIKROCEPHALUS.
-
-
Ty jsi ruský gauner BTW a kradeš Simoně jméno.
Simona je proamerická. Má na to právo. top je její volba.
Ty zase olizueš ruské zadky a nikdo ti v tom nebrání. To je v tej EU svoboda co
-
-
-
-
Zlej trolle, nekaž nám tu. Ty vyhlášený podvodník s hlasama a zloděj jmen.
Simoně tu kradeš jméno. A dokola a dokola. Ty už nikoho neotravuješ. Už jen
zoufale nudíš,.
Simona je asi těžko z redakce když redakci poslala do zadní části těla, protože ji stopla za sprosté slovo které tobě prochází. -
-
To je pravda, že mě nikdo nestopne, protože jsem z redakce Tiscali a můžu si zde nadávat jak chci, há to koukáte. A jestli vás nudím, to je věc do diskuze ale mě Simonu nikdo odsud nevypudí, to vám garantuji.
-
-
-
-
Případ Nagyové je proti dotačnímu podvodu čapí hnízdo pouhá prkotina.
Jak to že v tomto případě šlachta nekoná?:
Asi proto že Andrej je jeho kámoš a tajně spolu randí. -
Je vidět, že se zde velice dobře diskutuje, vládne tady veselá nálada, zkrátka a dobře, je tu veselo a to hlavně díky mě, Simoně.
-
-
vem si diazepam a smiř se s tím zlej trolle, že ty a tvá armáda nicků jste provařený jak ruský boršč..
s tvým primitivním vyjadřováním šestiletého kluka z pomocné školy už nikdo nechce nic mít..
myslím, že se za tebe stydí i kovaní komunisté, moc dobrou reklamu jim neděláš..
*3* -
-
Ano diazepam mám ráda, určitě je lepší než neurol nebo lexaurin a ráda též provařím boršč, protože jsem na úrovni pětileté holky, ze školy pro postižené.
-
-
Ty spíš potřebuješ klecové lůžko a svěrací kazajku zlej trolle.
Simoně a jiným lidem tu kradeš jména a ničíš debaty,.
Tady už jsi odepsanej. Na tvoje teplouškování a klikání bodů tu nikdo není zvědavej. -
-
To já vím, že na mě není nikdo zvědavej, ale budu tady na diskuzi serveru Tiscali do roztrhání těla.
-
-
Jdi už do háje ty nemocnej hlupáku.
Tapetářka Simona už tu nestraší, Debaty tu ničíš jenom ty zlej trolle.
A už to nemáš na koho jiného svést. Tím že jí budeš krást jméno už se nezachráníš.
Všichni už tě tu mají v zadku. Semjon, gayínek, čapisrál.. bla bla. Jedeš pořád dokola
jak ohraná deska.
Tohle není tvoje hračka. Tohle je internet. -
jsi čtverák *14*
-
-
-
-
-
-
Babiš je na návštěvě u Putina a ve volné chvíli se ho ptá: „Jak to děláš, že jseš tak v balíku?”
Putin ho zavede k oknu a povídá: „Vidíš to letiště?”
„Vidím.”
„Tak to stálo poplatníky miliardu, ale mě jenom polovic.”
Za čas přijede Putin za Andrejem a vidí ho, jak se hrabe v penězích, všude zlato, diamanty…
„Jak jsi to udělal?” ptá se.
Andrej ho zavede k oknu a povídá: „Vidíš to letiště?”
„Nevidím.”
„Tak vidíš!” -
-
A toto má být jako směšné? Hlupáku obecný.
-
-
češi vždy bojovali proti hlouposti a bezpráví humorem, suchare obecný
-
pro hlupáka každý hloupý
-
-
-
Já jsem dostala od někoho z havloidů genitální bradavice.
-
-
zlej troldo, ty jsi opravdu zoufalec *9*
-
Tak jsi Simoně po padesáté ukradl jméno. Tak se poplácej po zádech a přestaň
tu lidem ničit debaty. *12* -
-
Ano ničit debatu, tu já velice dobře dovedu. Plácat po zádech se nemohu, protože mě velice svrbí genitální bradavice.
-
-
Ano zlej BTW trole, ničíš tu debaty, kradeš Simoně jméno a podvádíš s bodama.
Po zádech se plácáš neustále. Udělal sis desítky nicků ( Rybann, hrdina putin, jura..)
ale tvůj pořád stejný slovník tě vždycky prozradí.
-
-
-
-
naserete pravdoláskaře a to je to hlavní. O nic jiného nejde *3*
-
-
ANO volit nebudu, zlodějů už tady v politice bylo dost a dost na tom, že mafie z Agrofetu už tady ovládá kdeco.
-
-
Smyčka kolem Bureše-Babiše se stahuje, proto piští do éteru jak prvnička. Abychom se nedivili, co vše na něj vyleze, čapí hnízdo bude jen sranda.
-
není co řešit. To jen tady zdejší okrajový plátek buší na poplach.Vzpomínám si před časem jaký byl ale naprostý KLID když hnůj všech hnojů Kalousek nechal na Ruzyňském letišti postavit z titulu své funkce ministra financí před rolující letadlo s nějakým ruským jakožedizidentem cisternu s palivem.Aby nemohlo odstartovat! Ohrozil tím stovky životů.Protože každý ví jaký je tam na letišti brajgl a zmatek. Služba kriminální policie zahájila úkony trestního stíhání.A nikde ani čárka.Takže tady v případě pana Babiše stejně o nic nejde i kdyby se Tiscalo stavělo na zadní.
-
-
Dobře udělal, zachránil tím život člověku, kterého by bestie z FSB-KGB umučily.
-
-
Kalousek nikdy nedělá dobře hlupáku.A navíc rusáků je jak sra.ek.
-
-
-
Šlachta v televizi tvrdil že se o politiku nezajímá. Lhal jako když tiskne.
Tajně se scházel z Babišem. a určitě se řeč netočila kolem receptu na babiččin koláč.
Babiš je v trvalém střetu zájmů a v západním státě by se nikdy nemohl stát ministrem.
Když byl podnikatel Bárta ve vládě ODS tak socan mohl zbláznit, Nyní stejný socan kryje daleko větší střet zájmů podnikatele Babiše.
Prostě se hraje o ovládnutí policie,. Babiš a socani mají na hrbu dost skandálů. A potřebují policajty které jejich případy zamete pod koberec zatímco na opozici je vytáhne. -
-
Komu vadil Šlachta? Těm kdo ho podlým způsobem dohnali k resignaci: Sobotka, Chovanec (nevím jakého ústavu), oprýmkovaný šašek. Možná za to dostali bohatě zaplaceno od někoho, komu Šlachta vadí víc.
-
-
novinaři jsou nejvetši zkorumpovana žumpa.tohoto statu....po policii soudech a statnich zastupcich.. nejvic zkorumpovana banda šmejdu...to vi každy....zeman ma pravdu .je to hnuj....lžou vic než lhali bolševici....
-
-
Opilého Ovara nám tady za příklad opravdu, ale opravdu nedávejte.
-
Zeman je hnůj, když je zkorumpovaný členstvím v KSČ, konfidentstvím, pohrdáním právem a lže víc než lhali bolševici? *6*
-
-
Takže Vám také vadí Klaus, ten taky s komančema spolupracoval. A i jejich kámoš Venda krátké gatě.
-
-