Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zpackaná trvá to moc dlouho = Nagyová už má dávno sedět a měl by ji být zabaven nahrabaný majetek = úplatky...
  • Z urputneho vyrazu mongoloidniho Gabora Istvana jest zrejmo, ze ani pripadne justicni vrazdy v jeho vlastnim provedeni jej neprinuti odklonit se od sve prisahy slouzit lidu a demokracii...podobne se tvaril, zvanil i konal Vas, Urvalek a dalsi drahne dobytku, na ktere je tato zeme tak bohata! *12*
    Pan Necas to s tazenim proti korupci a gradujicimu rozvratu v republice myslel vicemene uprimne, a tak byl faktickymi majiteli likvidovane promoskevske gubernie (StB/KGB-acka rada dohlizitelu) ztrestan po ruskem zpusobu zrovna ve chvili, kdy se jej jako katolika pani Nagyova zrovna chystala zasvecovat do taju analu, oralu a kaleni na hlavu... velmi smutne! *5* *6*
  • To už tak bývá že největší hlupáci nejvíce řvou!Vždyť co může být krásnějšího než když vojenská zpravodajská elita je veřejně grilována.Ani se nechce věřit že za peníze vybrané na DPH, sociálním a zdravotním pojištění si tahle chamraď dělá co chce.Třeba si hrají jako tady v úřadu vlády na Jamese Bondy.S tím že 007 by se ve vhodné chvíli přiznal a kápl božskou.Tahle vojenská elita bude věčně mlžit a zatloukat.Každý naprosto každý na ně takto může několik dalších let ukázat prstem.Se slovy takže to jste vy, lháři všech lhářů.Zbabělci první elitní kategorie.
  • JUDr byvaly ministr rekl s komunisty zatocim, ale jen s temi co nemaji penize, Ahoj Sokole.Tento pravnik nema moralku.ze se nestydi., Koho zastupuje jen same gaunery a zlodeje. Doufam, ze i na nej dojde!!!!
  • Svědčí to o tom že vláda P. Nečase byla odstřelena na základě nedostatku důkazů.

    Ištván by měl být potrestán. Není možné aby státní prokurátor zavíral lidi do vězení
    bez důkazů. To se blížíme totalitním policejním státům.

    Je pouze otázka na čí přání tento puč proběhl a kdo z něj těžil.
    • Není to náhodou ten samej Ištván, který krátce před touto akcí byl na poradě u našeho nejvyššího?
    • ale blbost.... napiš mi, ve které západní zemi by šéf premierova kabinetu - PŘIJÍMAL DRAHÉ AŽ MILIONOVÉ DARY OS LOBUISTŮ ...byť by držel/a jak kůň ve dne v noci.... šmárjá... panbů zaplať že to vylezlo ven.. vždyť je to ostuda jako mraky, zrovna tak jako to špehování premierovy manželky.pomocí vojenské rozvědky. Ovšem - kdoví co by se stalo, kdyby se Nečas nerozvedl a nevbzal si ji... to by mohlo být zajímavější
      • bajajo Ištván tvrdil že sledoval kmotry a teprve dlouho poté
        se náhodně dostal k Nagyové.

        Žádný kmotr zatčený není ale o tom už se vůbec nemluví.
        Lobbování najdeš bohužel na každé radnici i v každém parlamentu.

        Je to však poprvé kdy byla za nabízení korýtek svržena vláda. Přitom se to děje běžně.
  • zastupitelství to zvládli brilantně.Pokud navíc zlostně prská nějaká advokátská nula tak je to přirozeně ještě lepší než se čekalo.A to by si člověk řekl že strana bude vždy na straně bezpráví.A ejhle pikolík strana se staví za gaunery.Nebylo nic hezčího než vidět ODSáckou sebranku v klepetech.Nebýt téhle akce tak nám modrá banda bude krást a ještě u toho mlaskat několik dlouhých let!
  • Když se rozjela tato kauza, tak nebylo zdaleka jednoznačné, že se imunita vztahuje i na tento druh činnosti. Platí zásada, že v případě pochybností státní zástupce m u s í žalovat a soudce naopak musí osvobodit. Soudruh Ortman toto velmi dobře ví, tak nevím, proč se těch "politických podnikatelů" zastává. Zřejmě musí splácet nějakou vysokou hypotéku, jinak si jeho světonázorový veletoč neumím vysvětlit. Ištván jenom dělal svoji práci. Není to přece první případ, že soud nevyhověl státnímu zástupci. To je normální. Nenormální jsou ty náhrady za měsíc ve vazbě. Poslanci berou dost, ale takové statisíce určitě ne.
  • vanhorne
    " Nedivil bych se, kdyby se lidé do těchto funkcí vůbec nehrnuli. Je přece nesmysl
    ,kdyby měli za pět set korun měsíčně jako radní strkat hlavu do oprátky."

    S temi peti stovkami to trochu prehnal soudruh advokat ktery mozna uctuje 2000 za hodinu.To by po nich asi nikdo nechtel.Ale urcite by se naslo dost slusnych lidi kteri by to vzali ne aby mohli ryzovat ale pro urcitou prestige jak to bylo kdysi davno.Kdo vykonava svuj urad svedomite, ma na zreteli prospech obce a ne vlastni obohaceni ten se opratky nemusi bat.
    • zpackaná kauza není nejen u Nagyové,ale i třech trafikantů,kteří travili měsíc ve vyšetřovací vazbě,nyní se jím nevím za co stát omluvil a ještě dostanou dohromady dvoumilionovou kompenzaci.Tito neměli být propuštěni vůbec a Nečas za to co s jeho vládou natropili měl sedět s něma.Jediny kdo zpackal co se dalo a ani se neomluvil je Kubice.
      • vanhorne
        "a ani se neomluvil je Kubice."
        Kubice se ted jenom chechta.Vsechny ty kauzy konci stejne.Skoro kazdy mesic se v novinach objevi clanek s velkym nadpisem."Hrozi jim,hrozi mu a hrozi ji tolik a tolik let".A tim kazda kauza konci k velke spokojenosti zucastnenych hercu.Jsem zvedavy kolikatiletou hrozbu si vyslouzi soudruzka Necasova(Nagy).
  • A čekal snad někdo něco jiného ? Já ne!! Bylo jasné od začátku, že to je fraška, divadlo pro lidi.
    Tyto tanečky jsou tak průhledné, a už jich bylo tolik, že by to chtělo změnit scénář !!!!!
    A že to půjde pod koberec a pěkně hluboko a že všechno zaplatíme ,bylo přece jasné.
    Vlk vlku přece neublíží že !!!!!!!!
  • ještě jedno bych tomu tajtrlíkovi řekla... Nečas a Kalousem rozbourali celý systém policie a vyšetřování... proto ta zpackaná kauza... ale tohleto soudruh doktor nepřizná.... A těcj klacků co bylo Olomouci házeno pod nohy .. o tom taky nee...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit