Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Knize je vzdy vice nezli Zeman-to asi komunisticka luza nikdy nepochopi... *1*
    Takze konecne budem mit opet pana prezidenta.Vlastne posledni prezident byl Dr.Eduard Benes *3*
  • Naše pomatená mládež se vzhlédla v ospalém huhlavém starci který je jako člen vládnoucí mafie spoluzodpovědný za asociální opatření proti většině národa.
    Pouze se potvrzuje můj názor ze naši studenti nestojej za nic a jsou to asociální hlupáci kteří nechápou že současný marasmus se za pár let až budou horko těžko schánět práci nebo až dostanou jako důchod almužnu dotkne krutě i jich.
    Zlatá mládež která má bohaté rodiče a život jak v bavlnce mě nepřekvapuje ale podpora mnoha chudších studentů politice která postihne i je mě rozum fakt nebere.
    Na Západě studenti stávkujou spolu s důchodci a lidma proti asociálním vládám.
    U nás bohužel u studentů sociální cítění a rozum postrádáme.
  • Prezident, který si nepamatuje slova vlastní hymny, to je pro ostudu. Připadá mi stále více spíše jako kandidát na umístění do starobince...
  • Najednou je to tu samý patriarcha *1* ,jak se to koukám hodí,kam vítr tam plášt *3*
  • Kdyz ses tady tak krasne rozepsal,tak nam napis inauguracni projev Becher-Zemana.
  • No,me absolutne nezajima,jestli charakterni clovek umi,nebo neumi hymnu.
    Me zajima,jaky v jadru je,jake ma ve Svete renome,jestli nepujde proti narodu,jako tzv.prof.Pruzinskij.
  • Ty v praseci vagine *12*
  • I primitivní lůza požaduje po budoucím prezidentovi své země, aby nebyl senilním dementem, který škodí české zemi a není schopen dát dohromady 4 verše státní hymny.
  • Původ máš,vznikl jsi v žumpě.
  • Kníže Schwarzenberg - výňatky z inauguračního projevu:
    Můj státotvorný plán:1. Duka bude svatořečit Kalouska, Drábka, Hegera, Parkanovou, Čunka, Bakalu, Hávu a Klause; 2. Kalousek se stane guvernérem České národní banky (ještě tam něco málo je); 3. Drábek se stane ministrem pro zrušení republiky (jeho úkolem bude nastolení absolutní monarchie a zavedení nevolnictví), poradcem bude Klaus; 4. Heger se stane ministrem pohřebnictví (prudce se zvýší počet sebevražd důchodců, invalidů, nemocných a studentů - ti nebudou mít na školné; vše provázeno hladomorem); 5. Parkanová se stane ministryní školství (studentům je potřeba ukrást zbytek rozumu); 6. Čunek se stane předsedou ústavní soudu (zjistil jsem, že je čistý jako lilie); 7. Bakala se stane ministrem hospodářství (sloučí se tam též ministerstvo dopravy, zemědělství, životního prostředí, financí a vnitra); 8. Háva se stane ministrem obrany, jeho poradcem bude Barták; 9. Státní podnik Lesy ČR budu privatizovat já (jsem nejlepší hajný na světě; také privatizuji státní podnik Budvar - je třeba opíjet moje milé studenty - co neukradne Parkanová, to zničím); 10. Z Nečase udělám pucfleka; 11. Fischer, Peaková a Kočí budou zpívat stále dokola: „kde domov můj“
  • Zadneho spravce nikomu nedelam-neboj.
    Jen me mrzi,ze primitivni luza tohoto cloveka tak urazi a napada.Tak je moji povinnosti se jej zastat-tot vse!
  • Budes se ty Z M R D E komunisticka moc divit,ale umim,ba dokonce mam i stare noty,takze tuto hymnu mam komplet.
    To vis,na rozdil od Tebe mam puvod...Ty pasaku prasat!
  • Vřele doporučuji podívat se na tuto adresu.Je to velice pravdivá informace.
    http://kremlik.blog.idnes.cz/c/98242/Zle-maticko-zle-Svarcenberci-zde.html
  • Ale bohužel, od kvalitní češtiny ho odloučil bolševik ! Když tu v Čimelicích chodil před odsunem do školy, uměl česky perfektně ! Je to smutné .
  • Vsadím se, že ty analfabete tu hymnu taky neumíš, tak to aspoň nekomentuj ještě k tomu blbě.
  • Hádám, že asi děláš knížeti správce někde na Orlíku.. No, koho chleba jíš, tak i jeho píseň zpívej. Ale poraď mu, aby se o naši hymnu už raději nepokoušel, buď tak laskav...Takhle krásně nezazpíval píseň "Kde domov můj", ani ten slepý učitel ve Fidlovačce...
  • Stari zacina po ctyricitce-nekdo to proziva tak,jiny onak...
    Jinak pan knize udal pro republiku v dobe 'normalizace'{cili temna!} daleko vice,naz vsichni ostatni kandidati dohromady!
  • Baba, tady je to potvrzeno :

http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
  • A kníže byl dokonce v nadšení jak se dostane na český hrad i odvážným hrdinou. Kdo jiný, by se odvážil ukázat budoucím poddaným, že se dosud nenaučil ani slova ani melodii jejich hymny..Konečně je to JEJICH hymna – ne jeho!!
  • Naprostý souhlas.Když jsem Čech, tak umím českou hymnua.Holt, když patřím k jinému národu tak umím hymnu svého národa.Češi k sakru což nemáte trochu hrdosti na svůj národ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit