Přejít na výpis diskuzí
Zpívající Schwarzenberg je hitem Youtube i sociálních sítí
13.1.2013 | Martin Bach
106 příspěvků
-
Prezident, který si nepamatuje slova vlastní hymny, to je pro ostudu. Připadá mi stále více spíše jako kandidát na umístění do starobince...
-
Naše pomatená mládež se vzhlédla v ospalém huhlavém starci který je jako člen vládnoucí mafie spoluzodpovědný za asociální opatření proti většině národa.
Pouze se potvrzuje můj názor ze naši studenti nestojej za nic a jsou to asociální hlupáci kteří nechápou že současný marasmus se za pár let až budou horko těžko schánět práci nebo až dostanou jako důchod almužnu dotkne krutě i jich.
Zlatá mládež která má bohaté rodiče a život jak v bavlnce mě nepřekvapuje ale podpora mnoha chudších studentů politice která postihne i je mě rozum fakt nebere.
Na Západě studenti stávkujou spolu s důchodci a lidma proti asociálním vládám.
U nás bohužel u studentů sociální cítění a rozum postrádáme. -
-
Nedivte se . Je to důsledek vymívání mozků na školách všeho druhu, místo výchově k demokracii. Podívejte na jihočeské studentíky, jak snadno se s nimi manipuluje!
-
-
s tím vymýváním mozků u mládeže je to fakt a s komunistickou výchovou k demokracii mám bohaté zkušenosti, celé dětství jsem si myslel, že nejlepší lodí na světě je Aurora, Stalin byl lidumil a Polsko napadli jenom zlí Němci.
-
-
Na Zapade mladez nikdy nevoli komunisty-vedi,co to je za odpad!
-
-
no jo curda not css....blbec u nasi ulice.... *12*
-
-
-
Tak nějak-jsme nešŤastná země. Jsme furt v situaci,že je těžký rozhodnout. Kníže není dobrá volba pro obyčejnýho člověka. Zeman není levičák. Je stejnej jak Klaus. To je neštěstí. *16*
-
a maže se tu maže....všechno co se nehodí... fuuuuuuj
-
-
Maže,maže,hlavně,že ještě je,svobodná,demokratická, zpravodajská čtv 24 zrušila všechny diskuze,aby si lidi nemohli vyměňovat svobodně názory! A bude hůř! *16* O co byli komunisti horší? Pro lidi byli určitě čitelnější. ODS, t.j. Oligarchicko demagogická str.
-
-
Vřele doporučuji podívat se na tuto adresu.Je to velice pravdivá informace.
http://kremlik.blog.idnes.cz/c/98242/Zle-maticko-zle-Svarcenberci-zde.html -
No tak sláva. Konečně zase budeme mít svého "císaře pána". Jak že to říkal Anton Špelec ostrostřelec ? Císař pán není v ů l , von je korunovanej....
-
To by byla podívaná až by degenerát pod vlajkou s krtečkem chrochtal českou hymnu To by hodně pomohlo k jeho renomé spícího politika ČR v zahraničí. Již tak si tam z něj dělají pouze legraci a neberou ho vážně. Za něj tam vždy vystupuje někdo jiný jako v ČR Kalousek. A pokud o tom pochybujete čtěte zahraniční noviny a poslechněte si názory osob ze zahraničí- pokud k nim máte přístup. To co tady propaguje Moravec a podobní jsou výmysly.
-
-
V zahranici berou tento stat,jako celek za stado opic.Pravem.
No,a kdyz je naka moznost,aby se obraz teto zeme mirne vylepsil,tak si zvolime sveho Jelcina...
-
-
Kdyby bylo v tom hnoji trochu slušnosti a sebereflexe, tak se odporoučí k sýkořici a neotravuje svou bezmeznou vychcaností lidi xindl rakouskej *16*
-
To i můj pes umí lépe zpívat a taky panáčkuje, myslím, že tento DC a zprzněnec lokaje a kněžny s prasetem, ten to asi taky bude umět.
-
-
Copak tvůj pes; ten je jistě chytřejší než jeho pán...
-
-
Tvoje ožralá matka s degentním otcem mne určitě převišují, trotle.
-
-
-
Hvězdná pěchota hadr.. *1*