Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo slyšel knížete zpívat Deutschland, Deutschland uber alles.. uzná, že vlastně každý svou hymnu umí. A že neumí českou (ani slova, natož melodii)??Přece já (Čech)taky neumím maďarskou ani ukrajinskou a nikdo to po mně nemůže chtít!!
    • A kníže byl dokonce v nadšení jak se dostane na český hrad i odvážným hrdinou. Kdo jiný, by se odvážil ukázat budoucím poddaným, že se dosud nenaučil ani slova ani melodii jejich hymny..Konečně je to JEJICH hymna – ne jeho!!
    • Naprostý souhlas.Když jsem Čech, tak umím českou hymnua.Holt, když patřím k jinému národu tak umím hymnu svého národa.Češi k sakru což nemáte trochu hrdosti na svůj národ?
      • Ale bohužel, od kvalitní češtiny ho odloučil bolševik ! Když tu v Čimelicích chodil před odsunem do školy, uměl česky perfektně ! Je to smutné .
        • Nesváděj to na bolševika. Když se na to kapánek zaměříš, na emigranty a ty, kteří venku včil byli trošku dýl ... Zatím co čeština emigrantů z let 48 a pozdějších je furt perfektní, čistější než mnohých našich kecálistů, ti nynější návštěvníci.... jsou bída. Takže pokud vůbec někdy uměl česky, tak asi moc a moc špatně....
          • Vždyť vy včílkaj taky moc česky neumíte.
  • tobro
    Kvalitu "zpěvu" ponechávám stranou.. Neměl by ale prezident republiky alespoň znát slova naší krásné hymny ??! *3*
    • Baba, tady je to potvrzeno :

http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
    • Jedna se o starsiho pana,nevim,kolik je Tobe,ale neverim tomu,ze v jeho veku budes schopen zanotovat Ovcaci-Ctveraci...
      • No jo curda not css....blbec z nasi ulice....je blbej po tatovi
        • Ty jsi blbej po kom ty zkurvysynku? *1*
      • Výkon ve zpěvu nehodnotím. Není každý Karel Gott. Ale text by znát mohl. Věk ho neomlouvá. Mojí babičce bylo, když zemřela, 87 a od písně Kde domov můj si pamatovala i druhou sloku.
        A jestli si nic nepamatuje, tak nevím, jestli bude dobrým prezidentem ... i když ztráta paměti je možná vhodná.
        • Stari zacina po ctyricitce-nekdo to proziva tak,jiny onak...
          Jinak pan knize udal pro republiku v dobe 'normalizace'{cili temna!} daleko vice,naz vsichni ostatni kandidati dohromady!
          • Udal komu??????
            • Neumis cist?
              Slusnym lidem v teto zemi-komunisty nepocitam mezi lidi,tak je samozrejme,ze je nelze ani pocitat mezi slusne lidi!
  • No prostě degenere od pohledu, klasika. akových v ústavech je.
    • Vcetne tebe mily hochu... *12*
      • Vsadím se, že ty analfabete tu hymnu taky neumíš, tak to aspoň nekomentuj ještě k tomu blbě.
        • Budes se ty Z M R D E komunisticka moc divit,ale umim,ba dokonce mam i stare noty,takze tuto hymnu mam komplet.
          To vis,na rozdil od Tebe mam puvod...Ty pasaku prasat!
          • Původ máš,vznikl jsi v žumpě.
            • Ty v praseci vagine *12*
      • Hádám, že asi děláš knížeti správce někde na Orlíku.. No, koho chleba jíš, tak i jeho píseň zpívej. Ale poraď mu, aby se o naši hymnu už raději nepokoušel, buď tak laskav...Takhle krásně nezazpíval píseň "Kde domov můj", ani ten slepý učitel ve Fidlovačce...
        • Zadneho spravce nikomu nedelam-neboj.
          Jen me mrzi,ze primitivni luza tohoto cloveka tak urazi a napada.Tak je moji povinnosti se jej zastat-tot vse!
          • I primitivní lůza požaduje po budoucím prezidentovi své země, aby nebyl senilním dementem, který škodí české zemi a není schopen dát dohromady 4 verše státní hymny.
            • No,me absolutne nezajima,jestli charakterni clovek umi,nebo neumi hymnu.
              Me zajima,jaky v jadru je,jake ma ve Svete renome,jestli nepujde proti narodu,jako tzv.prof.Pruzinskij.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit