Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento protiobčanský režim ani omylem !.. nepotřebuje samostatného, svéprávného, zdravě myslícího a už vůbec ne asertivně aktivního, sebevědomého občana, který bude a je jeho "pánem" a platícím zaměstnavatelem i partnerem co mu má všechno patřit i sloužit..On jen potřebuje tupého ovčana, zadupaného až na kolena k zemi či spíše vazala, co bude akorát držet poníženě hubu, dělat i trpět vše i za jiné parazity, svoloč, vychcance a různé darebáky i zloděje.. hlavně vše ze svého platit s tím, že se takovému občanovi nechá, pokud možno co nejméně "aby si moc nevyskakoval"..a aby ho mohl co nejvíce držet neustále v nějaké závislosti, že "stát mu něco dává" a on že je jen plebs a šunt.., protože jinak by takového "poddaného" mohlo taky napadnout se bouřit s výsostným právem, že vše má patřit a sloužit právě a hlavně většině občanům a ne menšinám a "šlechtě"-politikům, co jen rozdávají z cizího milion sem, sto miliard tam, na dluhy se nedívaje..v systému.. rozděluj a panuj...a chléb a hry...
    • já jako ivalidní důchodce jsem pocítil moc státu při hodnocení mého zdr.stavu pro přiznání id.

      nyní pracuji na celý úvazek ,polykám prášky na bolesti a pracovní neschopnost mám placenou 70 dní v roce jako invalida,dost dobrý státe
      • To je přesně ono, jak říkám...tento "stát", když nemůže člověka podojit, zneužít a pokořit na kolena až na kost, aby měl co rozhazovat, zadlužovat všechno a všechny na celé generace- "odklánět" pro vyvolené a parazity i jinou svoloč.., tak už pro něj jsou vlastní, potřební lidé jen otravující šunt, který už tento "něčí stát s.r.o." akorát obtěžuje a úplně nejlepší pro tento nynější režim "demokracie a svobody" by bylo, kdyby lidi už před důchodem raději zemřeli, aby se jim nemuselo nic dávat, vše jejich propadlo "státu" a mladé rodiny i třeba lidé jako Vy a podobní.. co často dlouhé roky dělali za pár šupů i vše řádně platili tzv. přes účtárnu a tento stát rozhodně nezadlužili do dnešního stavu.., mimo své osobní dluhy..se šli často i pást či spát pod most.. Je to odporné a kruté, ale je to tak. Podobný případ.. mám v rodině s posudkem stupně nemohoucnosti ze st. 3 na stupeň státního hyenismu člověka na st. 1 !!! Tento stát opravdu nemá zájem o normálního člověka a totálně na něj "kaká" a to doslova !
  • ano, má pravdu, na druhé straně, mít jedno dítě s lumpem svědčí o smůle, ale dvě a více o špatném úsudku
  • Z článku čiší to, že stát se k poctivě pracujícímu chová jako k dojné krávě a vůbec ho nezajímá, že si tím vlastně sám podřezává větev. Zůstat na dávkách nesmí být výhodnější než pracovat, což se bohužel nezřídka děje. Je cosi shnilého na současné situaci.
  • Uniká mi logika tohoto státu - vymáhání výživného se poměřuje platem toho, komu zůstali děti? Ale výživné je částka určená pro děti, tedy bez ohledu na výši příjmu by mělo být stanoveno potřebami dětí podle věku a 100%ně vymahatelné. Čučí na mě z toho pozůstatek finančního mága Kalouska...
  • moje bývalá si koupila byt, a stotřicet cm úhlo.tv, a teď na to u soudu poukazuje,že co splácí.
    ten kdo se pohybuje v reálu u soudu s výživným, ať už snížením ,zvýšením ,určením,ten ví,jaká je tam katastrofální situace a za koho je tam platící zploditel-otec.
  • Takový tečka byl celý dlouhý život na dávkách za minula i teď, měl se jako prase v žitě, nyní jen rozeštvává společnost která dobře ví jak bylo kdysi a jak mizerně je teď, strčil bych ho to toho jeho kozího chlívku krmil jetelem a to PC s kterým tady otravuje bych mu omlátil o palici.
  • Takhle chová stát, který má představitele s hlavou, strčenou do řiti SSA!!!! *12* *12* *12*
  • To je přesně ten příklad,který popisuji jinde.To naši politici,které si dokola volíme jako ovce mají svatozář a patent na rozum,ale jiní potřebují mít praxi a dostanou pár šušní za smyslplnou práci na rozdíl od jejich zmetků.
  • Jo jo cinkali jste klíči tak zde máte výsledek, nevím proč se vám to nelíbí, ta její matka taky určitě cinkala a toto si vykoledovala.Když jdu po městě potkávám žebráky na každém rohu.
  • 7 let na mateřské ? A ty státe, plať ! Z čeho se pak měla vypočítávat podpora v nezaměstnanosti ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit