Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sobotky je na postu premiéra škoda.Ten už měl dávno, za podíl na zbídačování Česka sedět naražený na kůlu po řádném stažení z kůže.
  • Možná jde o těmi rajdami o zinscenovanou komedii,jak snadno přijít k penězům a obyčejný český blb aby to platil.
  • Pokud zde vládnoucí lumpové něco před národem zatajují,tak potřebují protáhnout katovskou mučírnou a tam v humánním duchu roztrhnouti hubu od ucha až k uchu.Národ má právo vědět jaký dobytek se zde prolhal k moci.
  • http://section.sk/krestania-v-moslimskej-zone/ to tu chceme takúto spoločnosť ?
  • Mě se to zobrazuje také.Asi projev "demokracie" provozovatele.Někdo mu dýchá za krkem. *16*
  • Všechen ten vlastizrádný dobytek,který se po komunistech prolhal k moci je třeba co nejkrutěji odporážet na katovsých mučírnách za vlastizradu.
  • Samozřejmě že zveřejnit. Nebo jsou ti karatelé tak pitomí,že jim nedojde,že si to ty "organizace"nepovědí. Jen ať se to ví. Stejně-když se vydaly na takovou cestu -mus být z majetných,takže by t o měly splácet. Musely mít u sebe dost peněz,nebo jak si asi myslely že tambudou existovat?Žebrat nebo nejstarší řemeslo. NIc jiného a na takovérozhoďnožky jdoupeníze z našich daní???? A pro nemocné se sbírají víčka,pořádají sbírky a pod.Kde to jsme? Proč nebyly pojištěny proti podobným dějům???
    Stejně jako vládní speciál a pod.Protěch 5 tajjtrlíků..Kdo to bude platit?
    Jo turecké "nevládní"organizace.Nedala bych ani pětník.
    Když věechno můžou,tak ať se taky starají o svou bezpečnost. Samy -klaždý je oodpovědný sám za sebe.
  • A nestačilo by "únoscům" 150 milionů víček z PET lahví? *3*

(Únosce jsem dal do uvozovek úmyslně, jelikož to asi tak dramatické nebylo, když se jedna "anča" chtěla mocí mermo vrátit zpět! Možná chtěla vést svou válku proti nim. Who knows?)
  • Jde o to pro koho byly " zacháněny ". Když našinec nevyjde s prachama, tak jde na ulici. Prostě u nás je to tak. Pro vlastní občany nejsou peníze na nic, ale pro uprchlíky na všechno bez záruky, že u nás budou v čemkoliv pracovat. Přesně jak jim ukládá Korán - bezvěrci jsou otroci a jejich povinnost je pravověrným sloužit. A Brusel si to vzal své.
  • Tento s prominutím stát je " velice zvláštní ". Bosobotko, Dinsbíráku, Šabatko, Pelikouši a další to se tak třesete o svoje korýtka, že se bojíte více svých občanů než zločinců a rádoby uprchlíků - jsou to lidé, kteří překračují protizákonně naše hranice, dostávají větší prachy než kdekterý důchodce, zdarma ubytování, zdarma školy a zdravotnictví - takže zločinci. Dosud nikdo neprovedl analýzu kdo způsobil tu uprchlíckou vlnu - když na středním východě byl ještě před pár lety klid bez šaríji pro všechny musulmany. Ale hlavěně ČÍ je to byznys?
  • Vše zveřejnili,aby se nemuseli trapně schovávat za nečinnost vůči imigrantům....pááč Sralbotka šlape vodu a hodně dlouho *15*
  • Je třeba všechen vlastizrádný lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a naši zem zbídačil začít co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách za vlastizradu.To je ta správná humanita a demokracie jakou Česko potřebuje.
  • přesně tak. Když je občan "pitomý", přesně řečeno nezodpovědný a nabourá přiopilý, škodu musí zaplatit, seberou mu řidičák a zaplatí pokutu. A těhle dvěma svévolným, xxxxxxxx xxxxxxxx nikdo nezabaví cestovní pasy a nenechá je uhradit náklady na jejich návrat, přesto (nebo právě proto), že jsou v řádu stovek miliónů??? Stovky občanů v exekucích přišly o střechu nad hlavou kvůli "pouhým" pár set tisícům dluhů, a tyhle dvě xxxxx nic?? Kde je nějaká spravedlnost??? Zabavit veškerý majetek rodin, obstávku na platy a dosmrti nechat živořit o životním minimu...
  • Já se k tématu vyjádřil a výsledkem bylo, že "příspěvek byl zablokován administrátorem" a dostal jsem 24h ban. Ono totiž zaplatit za výlet těchto dvou XXXX ze svých daní 14.50, (stejně jako všichni ostatní občané ČR včetně kojenců, důchodců a umírajících), to všichni můžeme, ale říci, co si o nich myslíme, to už je politicky nekorektní a tudíž se to nesmí. Z takového státu se mi chce blít a každá solidarita má své meze...
  • Já se k tématu vyjádřil také, a výsledkem bylo, že "příspěvek byl zablokován administrátorem" a dostal jsem 24h ban. Ono totiž zaplatit za výlet těchto dvou XXXX ze svých daní 14.50, (stejně jako všichni ostatní občané ČR včetně kojenců, důchodců a umírajících), to je v pořádku, ale říci, co si o nich myslím, to už je politicky nekorektní a tudíž se to nesmí. Z takového státu se mi chce blít a každá solidarita má své meze. *11* *11* *11*
  • no nesvéprávnost tady někde je od začátku... *3*
  • Doplním-sluníčka sedmitečná!
  • Stanu se z nich poislámštěné báby hastrošky.
  • Tak to dopadne, když se sluníčka vydají na výlet...
  • Už teď odkazuji všechny sbírkaře na Sobotku ten má peněz nazbyt na teroristy a nenárodní akce pro cizáky. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit