Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když to se to hradí z našich společných peněz tak by se to mělo zveřejnit.
    A každá husa která i přes varování ministerstva zahraničí jede do rizikové oblasti by pak měla případné výkupné doživotně splácet.

    Dnes proběhla tiskem zpráva, že česká banka žádá po státu dotaci protože špatně investovala. Jakou dotaci? Ať jim stát půjčí i s úroky. Soukromá banka vám také něvenuje ai korunu
  • Dobře, že se je podařilo zachránit.
    Ale doufám, že to státu splatí, aby mohl naše daně použít účelněji, třeba na léčení nemocných dětí, abychom nemuseli trapně sbírat víčka. Neboť se do této situace dostaly vlastním přičiněním.
    • Jde o to pro koho byly " zacháněny ". Když našinec nevyjde s prachama, tak jde na ulici. Prostě u nás je to tak. Pro vlastní občany nejsou peníze na nic, ale pro uprchlíky na všechno bez záruky, že u nás budou v čemkoliv pracovat. Přesně jak jim ukládá Korán - bezvěrci jsou otroci a jejich povinnost je pravověrným sloužit. A Brusel si to vzal své.
    • Takovou částku nikdy nesplatí pač normální člověk to za celý život nevydělá :P, ale je hezký vědět že teď každý radikál když bude bez peněz na zbraně tak mu stačí unést nějakého českého joudu který do takové země jede, Mi furt nejde do halvy proč do takové země vůbec jeli :P
  • Hana Humpálová podle dřívějšího zjištění MF DNES přijala víru svých únosců. Loni na podzim pokusila ke svým únoscům vrátit, z turecké hranice však byla vrácena zpět do Česka.

    145 miliónů za islámskou TERORISTKU

    Jak se na takvou podporu terorizmu koukají rodiče českých dětí kterým lékaři musí říkat že léčbu protonem jim pojišťovna nezaplatí????
    • Jestli to správně chápu,tak pí.Merkelová je zvala a my jsme jim dokonce zaplatili,aby se do Čech slečny z IS vrátily--hm, ale proč to ,,školení,, děvčatům neuhradili pánové z vlády ze svého? O.Š.
  • Tak a nyní, Hančo a Tončo, dřít jako kobyly, abyste dluh splatily!
    • Před únosem moc práce neudělaly, to se poflakovaly po světě, a po návratu, takhle zpitomělé, budou brát tak akorát dávky a běhat po doktorech...

      Hlavně že obyčejný člověk, běžný zaměstnanec, pocítí při každé výplatě, jak je jeho život významný a nenahraditelný.
      A na blbce, který v životě nic nedělal, je ve státním rozpočtu peněz dost...
  • Po zmizení těchto dívek jsem se vyjádřil, že jsou to káči.Byl jsem osočen, že jsou to mladé svobodomyslné dívky, které chtějí poznávat svět.Myslím si, že jim to v těch modních outfitech na fotce celkem sluší. Každý takto svobodomyslný, nebojácný, krásný, inteligentní a povětšinou mladý, na svůj věk extrémně sečtělý a vzdělaný- ať si laskavě cestuje do rizikových oblastí na vlastní pěst a neplaká poté v TV o výkupné a jak se mu stýská. Já se nechám zajmout na Mauriciu, stačí když mi stát zaplatí stravu a ubytování.
  • No hlavně že jednu z těhle ošátkovanejch kačen, za který se zaplatilo, chytli na Tureckých hranicích, když se snažila dostat zpět.
  • Dobrý den,
    Mám pocit, že co zpráva to překroucená. Nemyslím tím tuto.
    Když jsem je viděl v TV tak jsem je litoval a počítám, že všichni občané taky. Taky se říkalo proč ty kozy tam lezly když je ta oblast tak nebezpečná.
    Já osobně bych jim dal zákaz vycestovat na 10 let mimo ČR. Za ten pokus o vrácení do Pakistanu bych přidal další 10 let nebo ztrátu Českého občanství a zákaz vstupu do ČR. Toto mi přijde jako nesvéprávnost.
    P.
    • no nesvéprávnost tady někde je od začátku... *3*
    • Tak dnes jsem četl, že to Turecka leteli s rodinou na dovolenou.
      Jen jestli holky na státu nevydělali 150M. To jim ty 2 roky za to stály a nosit takové hadry.
      No to je jen usudek. Tředa se do roka dočkáme nějaké nové překroucené pravdy.
    • Ja bych tipoval, že tam nejeli z vlastní ho rozhodnutí. To by museli být úplně vypatlané, nebo nymfomanky, anebo státní zájmy, u nás je možné všechno. Jinak by za ně tajně stát neplatil.
      Nechal bych jim to splácet, i jejich rodinám.
  • Na charitu už nikdy nedám ani korunu. Patrně se "dámám" ten výlet líbil. Oni jsou islámisti "nabuzení" a je to něco jiného, než v našich krajích. Patrně potřebovali vždy před tím dostat výprask. Rozhodně ovšem odmítám ze svých daní přispívat někomu na podobné výlety a dobrodružství. Ať si jim to "rodinka" zaplatí. Že ale maminka s tatínkem neorodovali taky tak,než tam jeli. To jenom až je nechtěli pustit. Celkem se ani nedivím. Hlavně, že s teroristy "NEVYJEDNÁVÁME"!!! *16*
  • Cenzor dneska není loajální k pravdě ! K tématu jsem se již vyjádřil a holky zestárly nějak rychle. *11*
    • Já se k tématu vyjádřil také, a výsledkem bylo, že "příspěvek byl zablokován administrátorem" a dostal jsem 24h ban. Ono totiž zaplatit za výlet těchto dvou XXXX ze svých daní 14.50, (stejně jako všichni ostatní občané ČR včetně kojenců, důchodců a umírajících), to je v pořádku, ale říci, co si o nich myslím, to už je politicky nekorektní a tudíž se to nesmí. Z takového státu se mi chce blít a každá solidarita má své meze. *11* *11* *11*
      • Tento s prominutím stát je " velice zvláštní ". Bosobotko, Dinsbíráku, Šabatko, Pelikouši a další to se tak třesete o svoje korýtka, že se bojíte více svých občanů než zločinců a rádoby uprchlíků - jsou to lidé, kteří překračují protizákonně naše hranice, dostávají větší prachy než kdekterý důchodce, zdarma ubytování, zdarma školy a zdravotnictví - takže zločinci. Dosud nikdo neprovedl analýzu kdo způsobil tu uprchlíckou vlnu - když na středním východě byl ještě před pár lety klid bez šaríji pro všechny musulmany. Ale hlavěně ČÍ je to byznys?
  • Taky jsem ze svého "normálního" důchodu občas přispěl na nějakou tu charitu. Pak mi poděkoval nějaký "viceprezident" z té charity co jistě "viceprezidentuje" zadarmo z lásky k bližnímu. A teď kdy vidím komu se z těch peněz platí, tak jsem na tu "charitu" přestal přispívat. A teď by mě zajímalo kdo a z čeho zaplatí těch 150 milionů za ty dvě nezodpovědné a poislámštěné holky.
    • Nechci být kousavá,ale tak jako tak to platíme všichni a tím dobrovolně si sem necháme importovat členky IS--pokud děvčatům křivdím,tak se omlouvám,ale budí ve mně dojem,že se jim ani sem zpátky domů ani moc nechtělo,ne? Proč si raději když musí mít šátky na hlavě a hábit--proč si raději neoblékají např.chodský kroj-patří do ČR a nikoho by neděsily,takhle těžko mohou vzbudit soucit.... Pokud je tam někdo k něčemu nutil,včetně oblékání,tak proč se tak divně chovají a oblékají nadále? Něco s nimi není v pořádku,ne? A nebo snad tak vypadaly a chovaly se ještě před odjezdem tehdy z Čech? Nějak to nechápu--žeby ještě stockholmský syndrom? O.Š.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit