Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • babiš je jedinej poctivej miliardář a on to těm nepoctivejm zkorumpovanej miliardářům Kalouskovi a Sobotkova spočírá ! *14* *14* *14*
    • neříkej hop.. ještě jsi nepřeskočil
    • Poctivý jsem jen já a proto jsem jen milionář. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • No asi tak oni ho nevydají.On se mandátu nevzdá. A můžou se jít klouzat.Ve volbách vyhraje a Kalousek si muže jít se Sobotkou hledat místo na pracáku. *3*
    • Na Pankráci.
  • Předseda Rady federace pro ústavní zákonodárství Andrej Klišas oznámil, že USA poučují celý svět a přitom nemohou poklidným způsobem vyřešit své problémy uvnitř země.

„Před tím, než budou celý svět poučovat, jak si zařídit život v té nebo jiné části planety, tak by bylo dobré, kdyby se USA naučily poklidně řešit problémy a konflikty ve vlastní zemi," citují RIA Novosti senátora.

Poznamenal, že politika „všepohlcující tolerance," kterou vedly USA během posledních let, nenapomáhá řešení problémů v zemi.

„Poté se tyto problémy pojí s násilím a nepořádkem, s kterým USA bojují cestou zavedením zákazu vycházení a omezením základních svobod," dokončil Klišas.
    • že toho stíháš opravdu hodně. Zaplňovat snad všechny diskuzní stránky na tiscali svými často rozsáhlými příspěvky a ještě současně sledovat zprávy vydávané agenturou RIA Novosti a dále je šířit. Neuvěřitelné. Jak to jen Talosi dokážeš? Musí vás na to být óčeň mnógo.
      • josef.servit.9
        Musím Uznat, žejsem zvědav, jak se bude vymlouvat pí.Slonková a kde bude žít?Kubík je chlap a něco vydrží,
        ale Sonková poduška Topolánka a ODS to bude obludně litovat?
  • Čtěte a přemýšlejte.. http://aeronet.cz/news/jde-po-babisovi-lithiova-lobby-babis-vyzval-aby-tezba-zustala-v-rukou-statu-zatimco-cssd-je-pro-privatizaci-a-najednou-par-dni-po-jeho-vyzve-prichazi-ke-slovu-opet-policejni-plukovnici/

*5*
    • *4*
  • chtěl jsem nasmažit koblihy a vyhrát svému pánovi Kalouskovi volby. Bohužel jsem líný jak veš, v životě jsem na práci nesáhl a jen žvaním nesmysly. Takže z vítězství ve volbách nebude nic. Babiš zase vyhraje, můj nadřízený Kalousek utře hubu, nedostane se k miliardám ve státní kase a když nebude mít kde krást, logicky nebude mít ani na výplatu pro mne. Po žních půjdu o žebrácké holi. Možná k Turkovi. Tak se s váma chci rozloučit.......
    • ).(
      • Mééééé........
  • ANO - všeci kradnú, jen já dostávám dotace *14*
    Rovnost podnikání pro všechny. *14* *14* *14*
    Rád bych se na Čapí hnízdo jel podívat s dětmi, nevíte někdo, kolik tam stojí polévka?
    • https://www.capihnizdo.cz/data/public/files/FCH_menu_245x315_CZ_alergeny_2017-03_web.pdf
  • "Chtít řídit stát jako podnik"
    to je projev fašismu
    • Od tebe to ale zní jako projev tvojí hlouposti.
  • Co je to "hnutí", jaké morální a lidské hodnoty chce prosazovat?
    Zatím nenabízí nic než výhody pro "vyvolené" a zotročení občanů. To je fašismus.
    • Kde přesně soudruhu BTW?
  • *4*
    • dobrou soudruhu BTW *14*
      • *5*
  • ... s ohromnou spokojeností NAVŽDY opouštím neskutečně primitivního blba na českém netu :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší