Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • má gazdík kalousek nečas a jim podobní pravdu. ŽILI JSME SI NAD POMĚRY dovolili jsme si luxus stranické kleptokracie. to bylo pořád sněmovna, senát, vláda, diety, příplatky členům té či oné komise, členství v dozorčích radách, příplatky na dopravu a kancelář, imunita a beztrestnost i za největší politické prasárny, korupčné a všimné všemi směry. a miliardy se valily. TO MUSÍ SKONČIT. MUSÍME ZAČÍT ŠETŘIT. KONEC ŽITÍ NAD POMĚRY----takže senát---škrtám, imunita--škrtám, neodvolatelnost a nekontrolovatelnost politiků občany--škrtám. BUDE SE ŠETŘIT---zavádím ZÁKON O OBECNÉM REFERENDU a kontrolovatelnost aparátčíků a každá strana bude dotována pouze z kapes svých fandů jako každý soukromý zájmový spolek. zahrádkáře nebo jehovisty taky nikdo cizí mimo jejich členů nedotuje, tak proč bychom měli dotovat soukromé zájmové stranické sekty?
    • Naprostý souhlas!
  • pan Gazdík je zatím nejlepší politik jakého jsme měli.Už aby byl v prdeli.
  • Gazdíku,Gazdíku přišel jsi do velkého světa z vesnice,která není ani snad na mapě,tak ti dám dobrou radu.My co máme něco za sebou a ještě jsme byli okradeni spolkem,který si někteří ovčani volí pravidelně v tzv.demokratických volbách již 22 let ti doporučují mluviti stříbro,mlčeti zlato,protože mám pocit,že Velké Losiny posílají do Prahy ty největší zlosiny.A nepij tu slivovici,protože někteří lidé by alespoň předražený kyselý chléb a vodu z vodovodu.
    • my vesničané děkujeme za radu.Prominte,my jsme totiž teprve včera slezli se stromu.A taky ti dám radu.Zlosyn se píše tvrdé y.Ty jsi podle všeho Pražák,že chceš poučovat.Nedělal jsi někde vrátného náhodou,že jsi tak chytrý.
      • Mirko, zanech raději těch příspěvků. Přípomínáš holubičku...
  • Jo jo gazdiku ty jsi jeden z největších řiťolezců co se v politice za poslední roky objevil. Proč nepojmenuješ zloděje kteří to k tomuto dovedli, jsou to tvoji kamarádi? copak nevíš o kalousových a jiných lumpárnách? zfušovaných dálnicích? o miliardách ve švýcarech? tam se žilo nad poměry v těch vašich kruzích a vše se pěkně zametlo za spolupachatělství hradního pána.
  • Ono se to hezky očerňuje, že v minulosti se něco zanedbalo. Byla doba, kdy bylo nutno zajistit bydlení pro miliony obyvatel státu a nebylo možno, aby se masy obyvatelstva zadlužily a vypůjčili si na stavbu rodinného domku. Jestliže Baťa stavěl pro své zaměstnance malometrážní rodinné domky,
    stavěly se později malometrážní byty v panelových domech.
    Bohužel jsme nyní ve stavu trvalého souboje koalice s opozicí.
    Namísto všenárodní spolupráce na zlepšení sociální situace všech občanů, zejména těch podprůměrných , se jako bojuje proti korupci, přičemž ve státní sféře je bordel, kde unikají miliardy a přesouvají se na soukromá konta..
    Pokud na neřád neupozorní švýcarská policie - doly, EÚ-školství neděje se nic.
    • Václave, ony ty "masy obyvatelstva" tenkrát nebyly tak náročné: v rodinném domku o čtyřech místnostech dvě obýval majitel s rodinou, v třetí byli manželé s malým děckem a ve čtvrté další manželé. Dopilo se v kamnech uhlím, které bylo uskladněné v dřevnících, na WC se chodilo do domečku ven, pro vodu ke studni, na koupání se voda musela nanosit do velkého prádlového hrnce a ohřát na kamnech... A nebylo bydlení pro miliony obyvatel? Hned jo válce bylo ze země vyhnáno 3.5 milionu občanů (každý třetí!) a to bydlení po nich tady zůstalo.
      S postupem doby samozřejmě stouply nároky na komfort bydlení. Lidé si v rodinných domcích zaváděli kanalizaci a vodovod, ústřední vytápění, WC v domku. Mnozí si svépomocí stavěli rodinné domky, jiní si svépomocí budovali družstevní byty.
      Opozice je proto opozicí, že má jiné názory než vláda, "oposice" znamená "opačnost, opačný názor". To vzniklo na základě tzv. "opoziční smlouvy" byl ve skutečnosti podvod, strašné svinstvo, kdy si vládnoucí strana a opozice rozdělily moc a samozřejmě výhody. Nějaká "všenárodní spolupráce" je nesmysl, k rozvoji dochází jedině soutěží.
      "Sociální situaci všech občanů" nemůže zajišťovat žádný "stát". Každý se musí umět postarat sám o sebe vlastními schopnostmi, prací a pílí. Kdo to neumí, toho to musí veřejné instituce naučit a pomoct, aby to dokázal, kdo to nedokáže, protože je nějak handicapovaný, tomu se třeba pomoci ze společných prostředků. A záleží na bohatství země vytvářené prací a pílí občanů kolik těch společných prostředků je. K tomu všemu je mimo jiné také třeba morálka, úcta ke skutečným hodnotám, vzdělání, úcta k člověku, solidarita. To je to co komunisti zničili a čehož potřebu tak zdůrazňoval zesnulý V. Havel.
      • Nevím, co komunisti zničili, přesto že jsem v tom režimu žila do svých 40ti let a vychovala 1 dítě. Pořady v TV vedly děti ke skutečným hodnotám. Jak se to komu povedlo, či ne, je doteď každého věc. Ale tehdy to bylo mnohem snazší. S čím ale nesouhlasím, je to, že Havel tady vedl boj za demokracii. Tomuto státnímu útvaru neříkám demokratický. Spíše naopak. Je tu totalitní systém daleko horší, než tu byl. A ukrajování svobod nás občanů pokračuje dál mílovými kroky. Havel první tady pořádal sumit NATO, který ostatně financovala naše republika. Jeho reformní úsilí neslo pro něj samého velké plody v podobě mnohačetných majetků, které jsme tady opatrovali, aby nedostal zpět ruiny. Výsledkem těchto jeho demokratických kročejů bylo to, že se o ty vrácené majetky pak hádali s bratrem a jeho ženou, že by jim jistě jako rodině bylo lépe, kdyby byli chudí.
        Když zemřel, najednou všichni ví, jaký to byl člověk plný ideálů.
        Opozice je placena daňovými poplatníky stejně jako vládní koalice. Tudíž je jejich povinností starat se o všechny občany této republiky stejně. Že se tak neděje a hádají se mezi sebou je špatná věc a není nijak omluveníhodná. V každém státním zřízení platí absolutní pravdy, které mají svůj základ v morálních hodnotách občanů. Soutěživostí jsme v našem státě došly jen k tomu, že se tady několik stran hádá den co den a to i vpřímém přenosu, aniž by pracovaly jak vy, nebo já každý den v práci. Ta soutěživost nás stojí 3mil Kč každý den (pro sněmovnu). Výsledkem jejich soutěživosti je, že nevytvářejí ve společnosti hodnoty v pravém slova smyslu, ale pracují na jejich budoucím zániku. Čímž předčili výše zmiňované komunisty. Svými rozhodnutími tady přinášejí rozklad celé společnosti.
        nebe-lidem.cz
        • matko2deti, ve škole ti to zjevně moc nešlo, tak raději nepiš. Bývaly doby, kdy se člověk a hloupost styděl. To bylo ovšem v dobách, kdy vzdělání a moudrost se považovaly za hodnoty.
          • Petře, už nehul, dej si prášek a jdi spát. *2*
      • Těmi masami obyvatel, co v počtu podle tedy odhadem bydlelo v pár místnostech asi 12 lidí, tak šlo nejspíš o Romy. Petr sám je Rom, je z Plzně a jmenuje se Žiga. Má střední školu s maturitou a patří tedy mezi vzdělanou romskou menšinu. Má pravicové názory, protože aby mohl vystudovat, zřejmě pochází z bohatší romské rodiny ( Tyto údaje jsem si o něm přečetl zde na diskuzích, kde jej "odhalil nějaký jeho známý ). Jeho střední vzdělání mu ale nepostačuje na vlastní názor, a tak přebírá oficiální vládní pseudonázory, které sám neumí posoudit. Možná je placeným diskutérem proti rozzuřeným občanům, což ovšem s určitostí netvrdím. Ale že jenom papouškuje cizí názory, je zřejmé. Ostatně jeho inteligence je nižší, to lze vyčíst z jeho pracného vysvětlování úplných banalit, běžně známých komukoli. Pokud papouškuje, vyhlíží to vzdělaně, ale jakmile se ocitne na půdě "vlastní formulace", čiší z něho v podstatě jen hloupost.
        • Kocoure v botách, pokud nejsi jen dalším nickem estébáka oto, což je vysoce pravděpodobné, tak jsi zřejmě duševně nemocný, možná je to v tvém věku demetia senilis. v době mého dětství nebyli žádné "Romové", ale Cikáni a ti žili v maringotkách.
          • To je tvůj problém. A nazval ses sám. Tak co ještě víc chceš ??? Mě můžeš být klidně ukraden a podle hodnocení tvých příspěvků můžeš být ukraden klidně všem. Nikdo tě postrádat nebude. Ale potvrdils v podstatě sám pravdivost mého textu. Ale to je koneckonců také jedno.
  • Tak by mne zajímalo, kam tento pán chodí na ty debilní nesmysly !!! Podle něho bylo největším zločinem komunistů, že dávali pracujícím lidem zadarmo byty, práci, obživu, zdravornictví a důchody. Tím je prý "zkazili", že lidé přestali se starat jeden o druhého a začali spoléhat na "všemocný stát". Ale již nepíše, že to komunisté klidně dělali 40 let a přitom nezadlužili republiku ano o korunu. Inu, oni totiž nekradli, tedy konkrétně oni vyvlastnili nakradené majetky boháčům ( ti jim to určitě nezapomenou ), jenže do vlastnictví toho "všemocného státu" a on pak ten stát měla na všechno a bez zadlužování. Ale to prý zkazilo morálku lidí a proto dnešní zloději "jim musí napravit hlavy", okrást je o všechno, ale pro sebe a ať se starají třeba i pod mosty sami o sebe, aby se vrátili k té správné morálce. Připadá mi to, jako by nám kázal o morálce samotný Lucifer...
    • Ponechme ho jeho nesmyslům a jeho vizím o zkaženosti co lidem sloužilo k žití. Dejme mu šanci ať prokáže svoje kecy na poli cti a slávy strany kterou obhajuje v běžném životě mezi občany tohoto státu. Protože dnešním zlodějům musí napravit hlavy lidé při další volbě své budoucnosti, ale komu věřit toť samo nebe nedá jenom sami musí přijít na základě svého poznání co si sami přejí.
      • No, v tom je právě ta potíž, že oni na to lidé přijdou sice sami, jenže intelekt mnohých dosahuje té úrovně, že dostanou před volbami nějakou polévku z odřezů a kůží, které spadly pod stůl. A je to!!! Jako Pat a Mat. Dostal jsem polévku od Kalouska a od Gazdíka, to jsou pašáci, ty musím zvolit přece znova, jinak bych za 4 roky už asi žádnou polévku pak nedostal...
  • Však my ti to, Gazdíku, spočítáme. Už se to blíží.
    • Pepo mám pocit,že se mýlíte.Zase je lid zvolí.I kdyby měli udělat zase novou stranu.Lid je prostě nepoučitelný.Nejlépe by bylo vše zrušit vyházet,případně pozavírat a ustavit stařičkého mocnáře.
      Bylo by po zlodějnách,podvodech,kapřících a dalších. *16*
  • Gazdíku, Ty neřáde jeden, Tebe žíví stát za naše peníze. Nestydíš se brát dva státní platy. Ty si povedý vykuk i stím Tvím kamaradem.
  • Tento blb přehlédl,že lidé si ze svojí práce na svůj důchod celý pracovní část života šetřili.Uvedené jim zde dvaadvacet roků vládnoucí lumpové rozkradli.Tak je třeba nejprve postavit katovské mučírny.Tam pak uvedené lumpy,odporážet tím nejkrutějším způsobem.Rovněž znárodnit majetek všech rodů,straníků všech stran,které zde už skoro dvaadvacet roků vládnou.Teprve potom se bavit o dalším.Nelze to řešit tak,že se všem zlodějům nakradené ponechá a poctivě pracůjící,kteří stávající kapitalistický svinčík nepodporovali, budou hladovět.Uvedený politik by potřeboval pár pořádných ran okovanou násadou od krumpáče po hubě,aby procitl z troubovitostí.
  • Nejlépe se o stát a občany starali komunisté !!! Ať žije KSČM !!! Ať žije a vzkvéta komunismus ať žije proletariát!!! Pryč s buržoazií. Ať zvítězí komunismus nad lží a nenávistí !!!!
    • Peppone, jsi placený provokatér nebo takový bl*c?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit