Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cuz ma nekdo nejake info o datumu vydani tohole super modu pro jeste lepsi RPG pecku?...v clanku bylo psane "Modifikace, která vyjde během několika dní..".....dikes
  • DangerousDave
    teraz neviem či si si zle prečítal môj príspevok alebo som ho napísal nezrozumitelne, tak skúsim ešte raz - skutočne nejde len o rozlíšenie a detaily ale celkové zladenie textúr, ich návrh (štruktúra/materiály, dizajn, farebné odtiene) ktoré majú svoj význam a zmysel, ktorý často laik ani nepochopí. Pokial sa modery snažia zachovať pôvodný ráz textúr a skutočne iba zvyšujú ich rozlíšenie, detaily tak to samozrejme vítam a velmi rád si taký mod stiahnem ale ked vidím, že polovica textúr v mode je jednoducho výtvorom fantázie autora ktorý často ani nepochopil, že tam dané textúry jednoducho nepasujú a menia ráz prostredia k horšiemu tak od takéhoto modu dávam ruky preč.

    A to že si ma zaradil medzi ľudí ktorí odmietajú mody považujem za takú malú osobnú urážku keďže za tých možno 15 rokov čo hrám hry neexistuje snáď ani jedna ktorú by som si neupravil.
  • MrSanta
    Holt jsme asi stařešinové *1* - ale na druhou stranu je dobré, že i mladší generace se touto cestou seznámí s (podle mého) nejlepší TES hrou *15*
  • S tím samozřejmě naprosto nesouhlasím. Vedle toho moderské textury jsou mnohdy lepší, než dělala sama Bethesda. Opravdu doporučuju si nějaké ty textury vyzkoušet. Tvrdit opak je prostě chybný názor a za tím si stojím. Samozřejmě předpokládám pouze textury, které jsou udělány vhodně pro dané prostředí.

    Ale znám lidi s podobnými názory, jako zastáváš ty. Mnohdy zbytečně odmítají věci typu MGE a dokonce modifikace úplně. Tenhle přístup mi ale příjde naprosto a bezvýhradně chybný. Nelze tvrdit, že Morrowind bez vylepšených textur a bez např. MGE vypadá lépe, jak Morrowind po vylepšení. A pokud orig. Morrowind nevypadá lépe, vypadá prostě hůře. A pokud vypadá hůře, je prostě horší.
  • Že jo. Jsme ale zdá se v menšině.
  • taky rád hraju zhulenej :DD
  • MrSanta
    Mě ta spousta zeleně taky přijde nějako mimo *1*. Nějaké ty modíky jsem zkoušel, ale nakonec jsem zůstal u původní verze. Akorát jsem tam vrazil rozlišení 16:10 a to bylo všecko. I ten zvětšený dohled se mi nelíbil - sem prostě patří ten sopečný prach bránící ve výhledu *3*
  • xboxáři nemůžou za to, co spolu upekli Microsoft s Bethesdou, nemyslíš ?
  • Přesně tak.
  • Nebo tohle: http://morroblivion.com/
  • DangerousDave
    práveže "zvýšenie kvality" textúr nemusí vždy znamenať zlepšenie... rozlíšenie nie je všetko, hry sú väčšinou dielom umelcov, grafikov ktorý majú samozrejme cit pre zladenie textúr podstatne väčší ako amatér. Už som videl x texture packov do starších hier ktoré vpodstate úplne zmenili charakter levelov alebo prostredia a napriek ich vysokému rozlíšeniu hru úplne zabili. Mám rád texture packy kde sa autori snažia maximálne držať originálu, tým totiž nič nepokazia.
  • Podobné modifikace podle mě s velmi podobnou náročností zkoušeno na P4 3GHz, GF 7200 (tuším, už je to dávno) s 256 MB a šlapalo to v pohodě. RAM 4 GB. Zkoušeno na Win XP.
    Tehdy jsem s MGE (něco obdobného) testoval i max. dohlednost a docela to šlapalo. Pokud máš podobný stroj či lepší, měl by si to s nějakým omezením či úplně bez něj rozjet. Jak si také pamatuju, tyhle modifikace mají docela solidní možnosti nastavení a bývalo zvykem, že se šlo hrabat i v ini souborech a přenastavovat si téměř vše (např. generování trávy, kvalita LOD na různých úrovních apod.).
    Jedinou stoprocentní radou je tuhle či podobnou modifikaci prostě zkusit.
  • Bože, jaký typ lidí tu dává pluska a mínuska? Mé mínění o zdejších návštěvnících někdy dosti zakolísá, neboť pluskovat tuhle naprostou zhovadilost je poněkud ubohé.

    Lidi, proberte se! *7* *7* *7*
  • Jo, bojový systém v Morrowindu je snad nejhorší, co jsem kdy viděl. Na druhou stranu atmosféra a systém úkolů, všechno bylo trochu složitější s nutností číst deník atd. bylo fakt dobré. V tomto mi příjde Skyrim jako Morrowind pro naprosté idioty, neboť i opice je schopná Skyrim dohrát, aniž by byl přečten jediný popis questu. A to je špatně!
  • Ano zahrnuje. Ovšem nevím, jak je to s přidanými regiony Tamriel Rebuilt projektu. Tam se ale domnívám, že budou též upraveny, protože jsou přímo propojeny s herním světem a nejspíše využívají stejné textury jako základní herní svět.
  • Takže se ti líbí dnes už naprosto nedostatečné textury starého Morrowindu? To mi příjde fakt dost divný. Já vyzkoušel celou řadu textur pro Morrowind a originální vždy dopadly naprosto nejhůře. Ono zvýšení kvality textury ti přeci nemění herní atmosféru - jistě, hra už nemá atmosféru vykopávky, ale to je přeci dobře, ne?
    Sám pro sebe si zkus vzpomenout, kolik textur packů a modifikací si zkusil a jestli si na ně pohlížel opravdu objektivně. Mně prostě tvůj příspěvek vůbec nesedí. Proč si hru jednoznačně nevylepšit, když to jde??? *7*
  • MidnighT91
    Haluz je že co jsem četl tak jejich upravené dll by měli jít použít v téměř každé hře s directx podmínkou je knihovna d3d9.dll ale nezkoušel jsem to...
  • MarekTV
    Velký dík za tipy! Podobných modů mám ve Skyrimu tolik, až se z té krásy seká celý komp ;). Tvůj výběr se ale zdá být lepší, zítra si k tomu sednu a povyzkouším.
  • MarekTV
    Minimálně za inventář si někteří designéři zaslouží uříznout genitálie, nechci polovinu herní doby trávit v telefonním seznamu. Ale jak jsem říkal, přiklusali fanoušci, vzali dev. kity, pustili do světa mod upravující inventory...
  • Přesně tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit