Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takový rasistický titulek se nedá tolerovat!
  • TheGGG
    ty ženské postavy nejsou jen odfláknuté po technické stránce, ale úmyslně škaredé
  • jamar28: Já teda furt doufam, že Bioware ještě logický uvažování úplně neopustilo. Mimo to, co už jsem napsal, tak nacpat do DLC x Reaperů... nevim, ale vždycky když jsem jednoho z těch velkejch parchantů dostal, měl jsem pocit, že jsem konečně ty plechový zmetky kopnul do koulí s rozběhem. Byl to vždycky skvělej moment, ale právě danej svojí unikátností, každej dostal za uši jinym způsobem. A teď si představ zabít jich v rámci DLC třeba pět. I když pominu všechno ostatní, nebylo by to vončo.
  • jamar28
    Prase: Byla. Já jsem o tom nepsal v kontextu, že bych to považoval za super nápad, spíš naopak, ale bohužel bych se tomu ani moc nedivil.
  • jamar28: A nebylo by DLC "za archama poslali několik Reaperů" úplná kravina? Jednak se očividně jedná o fenomén naší galaxie. To je teda moje dedukce, páč by byla fakt náhodička, kdyby se Reaperů zbavily 2 galaxie v jednom cyklu. A ještě k tomu takový, co jsou hnedka vedle sebe. Úkol zněl jasně, vyrubat Mléčnou dráhu, o zbatek se nestarat. Stejně, i kdyby v těch archách byly desetitisíce lidí, za předpokladu, že Reapeři vyhrajou už by svojí civilizaci stejně neobnovili. Takže mise splněna, šupem domů. Ale hlavně, celý se to odehrává 600 let po trilogii, kdy jsou Reapeři buď pod drnem, nebo je ovládá Shepard, nebo došlo k syntéze. Nebo Reapeři vyhráli a lidstvo neexistuje. Pak ale hledat pro něj novej domov trochu ztácí smysl.
    Ale dejme tomu, hypoteticky, že galaxie se Reaperů zbavila a těch pár co poslali za utečencema se barevnejm efektům nějakou záhadou vyhnuli. Třeba už byli za hranicema Mléčný dráhy a Crucible dál nedosáhnul. Stejně jsou všichni Reapeři propojený, takže tahle partička by věděla minimálně tolik, že se něco řácky posralo. V takovym případě by nedávalo žádnej smysl pronásledovat výpravu do Andromedy, protože hlavní cíl se splnit nepodařilo, tak co se patlat s vedlejšim?
  • ja ne, mne je andromeda ukradnuta zato ma bavi ako opravujes gramatiku v diskusii k Zelde a tu napises hloupY pokrytci...
  • Not true. Ty ženské postavy, odfláknuté modely, efekt voskové kůže nejsou úmyslně, prostě to totálně nezvládli.
    Jenom mě zajímá z jakého důvodu. Bylo to kvůli tomu propouštění a nabírání nových nezkušených lidí do teamu?
    A nebo protože EA tlačila na datum vydání (to je u EA typické!) a vývojáři to kvůli tomu nestihli všechno vychytat??
  • jamar28
    Esanti: No a? Myslíš, že něco takového není možné? Tak si to mysli, ok. Já to beru tak, jak to zamýšlejí autoři - prostě se to utajit podařilo. Nevidím důvod, proč by to nemohlo být možné. Koneckonců třeba Protheanům se v ME povedlo dokonce před Reapery utajit komplet celou planetu. Taky ti to ME totálně shodilo?
    Co se Normandie týče - a kdo to ve hře říkal, že je jediná svého druhu? Normandie byla jediná svého druhu, která byla oficiálně představená veřejnosti, proč by armáda neměla mít v rukávu a v utajení další podobné nebo dokonce ještě lepší lodě? S vojenskými technologiemi se tohle dělá běžně.
    No a jak se této nové galaxie dotýkají Reapeři? Nevím, na co narážíš. Proč by o vyslání archy měli cokoliv vědět? Vždyť odletěli před jejich vpádem, ne?
    Zápletka Andromedy (archy, let do jiné galaxie) mi přijde tak logická, že jsem ji přesně takovou očekával ještě před oznámením, protože jiná zápletka ani být nemůže (museli by zvolit jeden ze 4 konců 3. dílu). Co ti na tom přijde nelogického.

    Btw co se Reaperů týče, vůbec bych se nedivil, že by pro Andromedu vzniklo nějaké DLC typu "za archami bylo vysláno několik Reaperů, teď dorazli do Andromedy a chtějí to, co jim uteklo".
  • jamar28
    Špatně vloženo
  • Nezapomínej, že Shepard je Spectre a jako takovej má přístup k informacím, ke kterejm se běžnej smrtelník nedostane...
  • tak to je největší JOKE dneška....přísně tajný projekt, na kterém se podílejí DESÍTKY TISÍC lidí a VŠECHNY VELKÉ RASY.....to se utají jedna dvě....Jednou bylo v ME - NEJEDNOU bylo v ME řečeno, že Normandie je jedinečná a teď je tu ždímačka na peníze z naivních fanoušků, tak to najednou neplatí a je tu znova....jen má ve předu křidélka, aby se neřeklo. A jak se této nové galaxie dotýkají Rapeři? Jak to tedy měli tady v té galaxii....to o ní ti nejdokonalejší z dokonalých nevěděli, nebo jsou v této galaxii tak hnusné ksichty, že by reaperům nechutnali...? Už jen vznik Andromedy a její časový posun je tak nelogický z hlediska ME universa, že potěš koště.....
  • jamar28
    Když existuje Tempest, tak zjevně ne... *7* Proč by o existenci toho projektu koneckonců měl vůbec Shepard vědět? Nebo kdokoliv z jeho okolí? Předpokládám, že v ME funguje armáda podobně jako dnes a ne každý z armády má přehled absolutně o všem, co dělají všechny části armády. Stopro šlo o přísně tajný projekt.
  • TheGGG
    a 3rd person pc hry jsou jako kvalita? Pls, vždyť půlku tvoří generická asijská mmo a zbytek nějaké early access survivaly v lese...
  • TheGGG
    to je ta dnešní doba, všichni musí být škaredí, aby se náhodou někdo neurazil...
  • TheGGG
    nemůžu uvěřit, že zrovna bob věčný hater a remcal obhajuje tuto hru... hraje si tu jaký má božský taste a pak toto....
  • Tohle bude hra za 60 éček. Je to ME - údajně. Tedy by to mělo mít nějakou kvalitu. Jelikož animace vypadají hůř než v ME1, jeto s tou kvalitou docela bída. A příběh? Však z dostupných informací ta hra má tak děravý příběh, že to snad ani nemůžeš myslet vážně.
  • Normandie 2 byla opět jediná svého druhu, což dokazuje i fakt, že to byla jediná loď aliance, s tímto označením. Navíc Normandie v ME3 je jen přebarvená Normandie z ME2 kterou vytvořil Cerberus. To znamená, že i v době odletu archy a začátku MEA byla stále Normandie jedna jediná loď, navíc je potřeba si uvědomit, že při odlétání archy v MEA byla tato loď v přísném utajení a jen pár lidí vědělo, že existuje nová Normandie. Pro zbytek vesmíru byla stará Normandie jediným exemplářem zničeným kolektory. To jsou neoddiskutovatelná fakta původní trilogie. Byl na tom vystavěn nosný příběh všech tří dílů původní trilogie. Doporočuju si to znova zahrát a osvěžit si to. Jelikož teď dohrávám nového Sheparda v ME3 s tím, že ho jedu od ME1,2,3 tak to mám docela čerstvé. A i ta tebou zmiňovaná poznámka Mirandy o zastaralosti některých systémů původní Normandie je mířena k ospravedlnění přidání AI do lodě. Stále se však jedná o jedinou loď svého druhu. *5*
  • Víš jak flashi, samozřejmě se můžu mýlit, ale po 25 letech hraní mam už poměrně slušnej odhad. Jasně, za posledních deset let jsem se taky tak třikrát seknul a fakt doufam, že u Andromedy to bude počtvrtý, ale s každou novou informací moje očekávání padaj. Čert vem, že je to open-world, třeba v Bioware začali opisovat od ostatních a bude povedenej. Souboje taky vypadaj dobře. A že to je graficky podivný, animace jsou strašný a Sarah vypadá jako outloň jávský bych taky nějak překous.
    Ale jinak mi to celý nějak smrdí. Zas máme v partě Asarijku, Turiana (dobře, teďka je to aspoň ženská), Salariana a Krogana. Jasně, Council, blablabla, ale pravý důvody se evidentně jmenujou Liara, Garrus, Mordin a Wrex. Proč se mnou nemůže letět Volus, nebo Batarian? A to, že všechny lidský postavy jsou mi těžce nesympatický taky nepomáhá. Původní trilogie přinesla nějakejch 15 ras. Tady jsou nový 3. Opuštění systému class. To mi jako chcete tvrdit, že drsňák Shepard se musí specializovat, zatimco nějaký Ryderovic ucho může umět všechno na tý nejvyšší úrovni? To je přece blbost. Zase čelíme prastarýmu zlu, už je to nuda, Fallout New Vegas nám ukázal, že se dá vykouzlit dobrá hra i s podstatně komornější zápletkou. Proč nemůže v Andromedě probíhat nějakej normální konflikt mezi dvěma rasama mimozemšťanů? To by přece jako základ pro příběh úplně stačilo. Dál taky všichni, kdo z Bioware udělali legendu na poli rpg jsou dávno někde v tahu. Tohle už zkrátka neni společnost, která vytvořila původní Mass Effecty. Takže jo, obávam se i kvality dialogů a jednotlivejch postav. Detaily jako osekání editoru ksichtů jsou nepodstatný, jenom zamrzí. Takže jo, obávam se, že tahle hra dopadne dost špatně. Teda na poměry Bioware, ono to nejspíš bude docela dobrý. Jenže od Bioware mi docela dobrý nestačí. Ani zdaleka.
  • Takhle velká firma a studio si přece nemůže vzít bandu lidí bez zkušeností a dát jim takhle důležitej projekt.
    Podle mě za to fakt může ten designér kterýho vyhodili. Otázka je co s tím budou dělat.
    To bude zase shitstorm až se CC dostane k lidem :D
  • No jo, pak ale nechapu petice PC hracu o portovani techhle 3rd person konzolovych spatnosti...tak ale debata s nekym, kdo oznaci ME 1 a 2 za spatne hry je asi zbytecna...v kazdem pripade, ME: A zrejme hrozna skutecne bude, ale problem bych videl jinde a ne v konzolich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit