Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33
    Proč ta ženská v tom videu mluví tak divně? Pochybuju, že to nečte někde z papíru. Zvlášť když jí ani neukazují, tak to působí ještě zvláštněji.
  • Vřele doporučuji všem, kteří stále pochybují o "kvalitách" hry - respektive, stále vidí nějaké kvality na této hře - včerejší stream z hraní hry. Zaměřil bych se na pasáž, kde se věnují možnosti vytvoření postavy a její úpravy. Poté doporučuji sledovat jednotlivé "přednastavené" obličeje, z kterých si můžete vybrat a poté sem přijďte a řekněte mi, že ta hra je pěkná, nebo dobře udělaná. Přímo se tam zmiňují o tom, že se jedná o DAI engine a že vše z původního ME enginu museli předělat do nového a byla to pro ně výzva nebo tak něco. Evidentně výzva nad jejich síly. Také bych doporučil pořádně sledovat pohyby ženské hlavní hrdinky při běhání po lodi v úvodní scéně - vypadá to jak hodně zrychlená opice. Dále bych doporučil porovnat pohyby mužského hlavního hrdiny s ženskou hlavní hrdinkou při volném pohybu ve skafandru - skoky a tak. Zatímco mužský vypadá tak nějak normálně a docela se na to dobře kouká, pohyby ženské hrdinky vypadají groteskně a v některých pasážích nepřirozeně.

    A nakonec otázka na zamyšlení pro každého zastánce tohoto "víkvětu": proč mají jinou technologii armorů, zbraní a jinak vypadající schopnosti než v trilogii ME, když hra začíná v době ME1-2 a pouze po hybernaci se všichni ocitnou o 630 let v budoucnosti, ale s původní technologií a schopnostmi? Je to tedy stále Mass Effect univerzum - když je všechno jiné, nebo spíše jen podobné, a nebo je to naprosto nová hra a autoři se jen snaží vyždímat peníze z hrářů pod dojmem ze jména skvělé značky?
    • jestli ti vadí animace v andromede, tak jsi asi nemohl hrát hry nekolik let nazpátek, kdy hry vypadaly ješte o neco hur. Duležitý je príbeh a jak se to bude hrát.
      • Tohle bude hra za 60 éček. Je to ME - údajně. Tedy by to mělo mít nějakou kvalitu. Jelikož animace vypadají hůř než v ME1, jeto s tou kvalitou docela bída. A příběh? Však z dostupných informací ta hra má tak děravý příběh, že to snad ani nemůžeš myslet vážně.
    • Ještě jedna otázka na zamyšlení pro všechny "fandy" ME......jak je možné, že v Andromedě je vylepšené Maco a vylepšená Normandie jmenující se ovšem jinak, když Normandie i Maco byly experimentální, neskutečné drahé vynálezy a byly jediné svého druhu??? *16*
      • Normandie a Maco byly experimentální v době, kdy se odehrával první ME, kde se na konci dostal rasám citadely do rukou vrak Reapera, na jehož základě vzniklo XY technologií a technologických vylepšení (viz. třeba turianský Thanix kanon, který byl schopný zničit loď kolektorů). Jak bylo Mirandou zmíněno na začátku ME2, Normandy SR-2 byla po uběhnutí dvou let od prvního dílu už zastaralá, a přitom se jednalo o modernizovanou kopii Normandy SR-1 + EDI.
        Vzhledem k tomu, že archy se do Andromedy vydaly někdy po konci událostí v ME2, tak mi to nepřijde jako nic zvláštního.
        • Normandie 2 byla opět jediná svého druhu, což dokazuje i fakt, že to byla jediná loď aliance, s tímto označením. Navíc Normandie v ME3 je jen přebarvená Normandie z ME2 kterou vytvořil Cerberus. To znamená, že i v době odletu archy a začátku MEA byla stále Normandie jedna jediná loď, navíc je potřeba si uvědomit, že při odlétání archy v MEA byla tato loď v přísném utajení a jen pár lidí vědělo, že existuje nová Normandie. Pro zbytek vesmíru byla stará Normandie jediným exemplářem zničeným kolektory. To jsou neoddiskutovatelná fakta původní trilogie. Byl na tom vystavěn nosný příběh všech tří dílů původní trilogie. Doporočuju si to znova zahrát a osvěžit si to. Jelikož teď dohrávám nového Sheparda v ME3 s tím, že ho jedu od ME1,2,3 tak to mám docela čerstvé. A i ta tebou zmiňovaná poznámka Mirandy o zastaralosti některých systémů původní Normandie je mířena k ospravedlnění přidání AI do lodě. Stále se však jedná o jedinou loď svého druhu. *5*
          • jamar28
            Když existuje Tempest, tak zjevně ne... *7* Proč by o existenci toho projektu koneckonců měl vůbec Shepard vědět? Nebo kdokoliv z jeho okolí? Předpokládám, že v ME funguje armáda podobně jako dnes a ne každý z armády má přehled absolutně o všem, co dělají všechny části armády. Stopro šlo o přísně tajný projekt.
            • jamar28: Já teda furt doufam, že Bioware ještě logický uvažování úplně neopustilo. Mimo to, co už jsem napsal, tak nacpat do DLC x Reaperů... nevim, ale vždycky když jsem jednoho z těch velkejch parchantů dostal, měl jsem pocit, že jsem konečně ty plechový zmetky kopnul do koulí s rozběhem. Byl to vždycky skvělej moment, ale právě danej svojí unikátností, každej dostal za uši jinym způsobem. A teď si představ zabít jich v rámci DLC třeba pět. I když pominu všechno ostatní, nebylo by to vončo.
            • jamar28
              Prase: Byla. Já jsem o tom nepsal v kontextu, že bych to považoval za super nápad, spíš naopak, ale bohužel bych se tomu ani moc nedivil.
            • jamar28: A nebylo by DLC "za archama poslali několik Reaperů" úplná kravina? Jednak se očividně jedná o fenomén naší galaxie. To je teda moje dedukce, páč by byla fakt náhodička, kdyby se Reaperů zbavily 2 galaxie v jednom cyklu. A ještě k tomu takový, co jsou hnedka vedle sebe. Úkol zněl jasně, vyrubat Mléčnou dráhu, o zbatek se nestarat. Stejně, i kdyby v těch archách byly desetitisíce lidí, za předpokladu, že Reapeři vyhrajou už by svojí civilizaci stejně neobnovili. Takže mise splněna, šupem domů. Ale hlavně, celý se to odehrává 600 let po trilogii, kdy jsou Reapeři buď pod drnem, nebo je ovládá Shepard, nebo došlo k syntéze. Nebo Reapeři vyhráli a lidstvo neexistuje. Pak ale hledat pro něj novej domov trochu ztácí smysl.
              Ale dejme tomu, hypoteticky, že galaxie se Reaperů zbavila a těch pár co poslali za utečencema se barevnejm efektům nějakou záhadou vyhnuli. Třeba už byli za hranicema Mléčný dráhy a Crucible dál nedosáhnul. Stejně jsou všichni Reapeři propojený, takže tahle partička by věděla minimálně tolik, že se něco řácky posralo. V takovym případě by nedávalo žádnej smysl pronásledovat výpravu do Andromedy, protože hlavní cíl se splnit nepodařilo, tak co se patlat s vedlejšim?
            • jamar28
              Esanti: No a? Myslíš, že něco takového není možné? Tak si to mysli, ok. Já to beru tak, jak to zamýšlejí autoři - prostě se to utajit podařilo. Nevidím důvod, proč by to nemohlo být možné. Koneckonců třeba Protheanům se v ME povedlo dokonce před Reapery utajit komplet celou planetu. Taky ti to ME totálně shodilo?
              Co se Normandie týče - a kdo to ve hře říkal, že je jediná svého druhu? Normandie byla jediná svého druhu, která byla oficiálně představená veřejnosti, proč by armáda neměla mít v rukávu a v utajení další podobné nebo dokonce ještě lepší lodě? S vojenskými technologiemi se tohle dělá běžně.
              No a jak se této nové galaxie dotýkají Reapeři? Nevím, na co narážíš. Proč by o vyslání archy měli cokoliv vědět? Vždyť odletěli před jejich vpádem, ne?
              Zápletka Andromedy (archy, let do jiné galaxie) mi přijde tak logická, že jsem ji přesně takovou očekával ještě před oznámením, protože jiná zápletka ani být nemůže (museli by zvolit jeden ze 4 konců 3. dílu). Co ti na tom přijde nelogického.

              Btw co se Reaperů týče, vůbec bych se nedivil, že by pro Andromedu vzniklo nějaké DLC typu "za archami bylo vysláno několik Reaperů, teď dorazli do Andromedy a chtějí to, co jim uteklo".
            • Nezapomínej, že Shepard je Spectre a jako takovej má přístup k informacím, ke kterejm se běžnej smrtelník nedostane...
            • tak to je největší JOKE dneška....přísně tajný projekt, na kterém se podílejí DESÍTKY TISÍC lidí a VŠECHNY VELKÉ RASY.....to se utají jedna dvě....Jednou bylo v ME - NEJEDNOU bylo v ME řečeno, že Normandie je jedinečná a teď je tu ždímačka na peníze z naivních fanoušků, tak to najednou neplatí a je tu znova....jen má ve předu křidélka, aby se neřeklo. A jak se této nové galaxie dotýkají Rapeři? Jak to tedy měli tady v té galaxii....to o ní ti nejdokonalejší z dokonalých nevěděli, nebo jsou v této galaxii tak hnusné ksichty, že by reaperům nechutnali...? Už jen vznik Andromedy a její časový posun je tak nelogický z hlediska ME universa, že potěš koště.....
  • mikezz
    S rasou problém nemám, ale facial animations sú na AAA hru z roku 2017 pod záštitou EA fakt katastrofa, hlavne keď ide do veľkej miery o príbehovú/filmovú hru.
  • Fuj to je ošklivá rasa
    • To teda je, to čo robia z toho Mass Effectu... *11*
  • Konečně někdo po rase "Vorcha" kdo nevypadá jak z modního salónu pro emzáky. Ještě by to chtělo přijít s nějakou rasou která bude fakt slizká(aka rachni)
  • A má již Angařan animace aby vůbec nějak vypadal během mluvení a pohybu? Dle videa stále ne. I když neustálý smích u lidí a vykulené oči je ještě větší sranda. Rok 2017, AAA hra za plnou cenu.....
    • vadí to nekomu?
      • Fordzy
        Podle mého skromného odhadu mohu říci, že to vadí spoustě hráčům a jen místní trollské duo flash a Bob alias bratři v triku se zakoukali do plastikovitého poprsí miss Švýcarska a pasovali se do role neohrožených ochránců bránící její čest, ale aby to nebylo tak nápadné, tak to dělají sofistikovaně a obhajují kvalitu hry, která viditelně postrádá všechno dobré .
  • Lukyz
    Něco mezi Protheanem a Twi'lekem ze Star Wars *7*
    Jestli bude scénář stejně originální jako všechno co prozatím ukázali, tak nás čeká opravdu jízda *1*
    • Jako by na tomhle ME nestavěl už v původní trilogii. Krogani-Klingoni, Quariani/Gethové-Battlestar Galactica,Mass Relays-Hvězdná brána a dalo by se pokračovat dál. Já jsem vždycky bral ME jako poctu klasickým sci-fi/space operám, ale nějakou superoriginalitu jsem v něm fakt nikdy neviděl
      • flash789
        Proc porad neco srovnavate a vyzivate se v tom ze to uz nekde bylo? Potrebujete se ujistit ze to pro vas neni nezname a ze se s tim lip ztotoznite..nebo aj nevim co..strasnej zlozvyk..to srovnavani .lidstvo na tom snad stoji a pada. Pripada mi to jako kdyz mura reaguje na svetlo..
  • Nedivím se že je uživatelé Ketaminu chtějí vyhladit,v tom jejich rauši jim ty obličeje opravdu musí připadat demonicke.
  • TheGGG
    nemůžu uvěřit, že zrovna bob věčný hater a remcal obhajuje tuto hru... hraje si tu jaký má božský taste a pak toto....
  • Už jsem začal tu reklamní kampaň ME:Andromeda ignorovat.
    Nechci se podílet na hype train, pokud to bude zklamání...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit