Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • praseek
    Tak k tomu stačí jediný fakt - BF2 vyšel v roce 2005 s 16 mapami v základu. BF3 (2011) - 9 map v základu
  • EA = modern company *16* *10* *16* *10*
  • Jak, dávno nefunguje? Co je to za kecy toto? EA rýžuje donucovacím prostředkem v podobě "DLC" (tehdy rozumějme - datadisk) už od doby BF2.

    Tak tady nemel sr4čky. Já vlastně zapomněl, tobě totiž BF2 a datadisky jako Special Forces nic neříkají...
  • Ty tvoje vylevy opravdu ten facepalm vylozene vyhledavaji *1*
  • aneb jak prodat jedno zboží několikrát... *1*

    obchodně dobrý tah, pro mě ovšem tak tak trochu nemorální... ale morálka se hodí někam do 19. století. *4*
  • Ukaž mně jednu větu, kde sem uvedl, že BF3 je nekvalitní produkt? Jen sem uvedl: "od hry očekávám kvalitní plnohodnotný produkt". Neříkám, že BF3 nemá svoji kvalitu, ale není plnohodnotným z celkového pohledu.
    Důvod oznámení, že bude jisté prémium s takovýma vlastnostma? Tak třeba slušnost a vstřícnost, ale tyhle vlastnosti se na tak vysoké úrovni bohužel nenosí.
    Emotivní symboly píšu tak, jak je píšu, hlavně pro automatické převedení do grafické podoby např. u mailu a podobně, což nechci. A potom, abych nebyl ve většině, co to píše jako třeba ty, tak jak je to "správně".
    Jo a k tomu Hip Hopu... Kdyby si věděl, tak ve spojení se mnou většího nesmyslu nenapíšeš.
  • Ano i ne, co me stvalo je ze mam premium, a jeste k tomu karkand zvlast, protoze premium prislo pozdeji.. to je jedine co me stve. Btw ty hodiny hrani, co mi to dalo, super.
  • To mas pravdu, prednesl jsem ti fakt, o kterym se nediskutuje. Dale taky nemam ve zvyku diskutovat s lidma v tyhle diskuzi. Nevsiml jsem si, ze by Battlefield byl nekvalitni produkt. Mohl bys prednest nejaky padny duvod toho, proc je Battlefield nekvalitni? Dale muzes mi rict jedinej duvod proc by to meli oznamovat predem ze budou delat Premium? Aby byl zakaznik spokojenej? Kde to zijes, takhle uz to davno nefunguje. Co se tyce tvych emotivnich symbolu, tak se je prosimte aspon nauc psat a odpust si tyhle Hip Hop vylevy.
  • Sám si žádné neuvedl.A to že to tak podle tebe ve světě chodí fakt argument není.
  • Pořádně se začal herní průmysl rozvíjet 95-00 takže na to fakt žádnej staroušek bejt nepotřebuješ :)
  • Vše podstatné sem řekl a ty si neřekl nic, co by stálo za jakoukoli diskuzi mimo to, že si pobavil jednoduchým, byť vtipným humorem, který mám taky rád ((: A co se týče emotivních symbolů, ty Ti snad nemusím vysvětlovat. Jelikož má většinová konverzace s lidma se děje v reálu mimo diskuze, tak mám tendenci přenášet emotivní postoj z reálu do psané formy. Toť vše ( ;
  • Koukam ze ti dosly argumenty. Myslim si, ze povestnou korunu tady nasazujes ty se svejma dvojteckama a zavorkama, jakobys mel mozkovou disfunkci. Tomu rikam spravnejch 29 let :D gratuluju
  • Tak má to cenu. Náhodou už mám trochu jasno. Hold je to o tom že se hry dělají multiplatformě a bohužel pro PC se hry spíš přizpůsobily konzolovému schématu. Takže věřím že PC hráči jsou smutní. Naopak konzolisté ( já ) mohou být spokojeni. BTF hraji právě od dob konzolvého BTF2MC a tady je pro mě jasný postup k lepšímu.
  • Tak tady se už nezbývá, než zhluboka od srdce zasmát ( (: Ty si tomu nasadil tu pověstnou korunu (((: Díky, hned je člověku líp, když se takto zasměje ((:
  • Prestan brecet a zvykej si na to ze takhle to v hernim svete chodi, a vzdycky bude. Kdyz se ti to nelibi, tak se pridej k vlne odporu ktera tak maximalne sedi s kakaem na houpacim kresle u televize, a prestan kvakat sracicky.
  • Další rádoby frajer s hláškou, že někdo brečí. Fakt jo, teď si to všem nandal, si opravdu COOL. Já mám 29 roků, dost peněz na to, koupit si hru, ale od hry očekávám kvalitní plnohodnotný produkt, stejně tak, jako od čehokoli jiného, co si kupuju. Nebo snad doma kupuješ neslaný chleba, kdy sice je jedlý, ale pro lepší chuť si ho můžeš osolit? Myslím, že ne. Chtějí zavést premium, kde budou všechna DLC atd. Dobrá, ale ať to oznámí v samém počátku a ne, kdy spousta lidí karkand koupilo jako dlc. Naprosto vypočítavé jednání a krásně tím předešli vlně nevole, která by se strhla. Takto se ovečky hezky spokojeně pasou a vykládají, jak je to super výhodné...
  • ma pravdu predseda. *5*
  • ZvacA
    + volná ruka moderům, takže další obsah v rukách samotných hráčů. To je dnes již tabu...
  • Stejně tu pořád jenom brečí děti, co si to prostě nemůžou dovolit. Tak budou blábolit a blábolit. Víte o co je svět v batlefieldu 3 krásnější, když tam není tolik pubertálních výrostků *3* BF3 a Premium se všemi DLC je naprosto v pořádku. Kdo nechce premium, může si jednotlivé DLC koupit zvlášť dle libosti. Ale za více penízků. A kdo už má rozbité prasátko, začne zase blábolit. *1*
  • Jenom se směju, že vás to baví pořád kupovat ty hry od EA, vždyť je to furt stejný, vydají napůl udělanou hru, řeknou že je to plná hra, hráči začnou brečet, že tam vlastně půlka věcí chybí a hodné EA to dodá hráčům v malích dávkách v DLC a nakonec jsou všichni šťastní *3* (a hlupací co to kupujou aspoň o 3 tisíce chudší)
    Proto pirátím bo na to nemám a jsou projekty, které si moje prachy zaslouží mnooohem více viz. Amnesia a Dear Esther, než tahle přesvícená kopírka COD *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit