Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi jsem normální člověk z normálně fungujícího světa, a tak mi připadá že pustit na trh výrobek který nefunguje ( a vím že nefunguje) je normální podraz na spotřebitele.
    Na PS 3 se hra v žádném případě nedá odehrát celá, tzn. všechny questy které v ní jsou. Už po nějakých 40 hodinách se seká tak že se z toho člověku chce zvracet. Je to od výrobce vědomý zmetek který je na reklamaci a vrácení peněz.
  • Aspoň se to nějak řeší,já mám ps3 250G verzi a třeba fifa11 my po 3 zápasech v řadě dělala něco podobnýho(buď zpomalovala,nebo se to uplně zaseklo) a nikdo to nikdy vůbec neřešil.Dělala to pouze jedna verze ps trojek.
  • Už sa chysta Velky Rexture pack, takto to už vyzera aj u mna:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iMO605s8SPA
  • Děláte si srandu, tak šíleně zabugovaná hra se strašnými dialogy a přiznejme si, grafika není taky nijak ohromující (pěkná to ano, ale nijak jsem neslintal) společně s prostředím. Řekl bych spíše velkým zklamáním, po vypuštění takové hry do éteru. TES jsou v podstatě jedny z nejznámějších sérií RPG, tak jak si mohou to dovolit. Celé je to zahaleno do velké laviny komerce a všichni jen tvrdí jak jeto "úžasná hra" přitom si dovolit toto jiný titul, dosáhl by velké kritiky.
    • Zabuguvaná jo. Ale koumání některých bugů je někdy zábavnější jak plnit questy *15*
  • Mimochodem. Nějaké tipy na rychlé levlování? (kromě kovářství:)
  • Odkaz PC hračom.
    Nebojte sa MODDINGU. Hlavne čo sa tyka grafiky, retexturovanie prostredia a predmetov, do pribehovych modov, modov na zmeny hratelnosti sa ešte nepušťam, verim, že toto Bhetesda urobila dobre.
    Graficka stranka ale, potrebuje zmeny! Môžte si ju jednoducho upraviť, prakticky bez ryzika, bez poklesov na vykone, použil som vyše 80 modov, bez problemov, jednoducho, a odvažim sa tvrdiť, že teraz je to špička, čo dnešny hardver poskytne.
    Každy den pribudaju nove MODY ,myslim že každy si vyberie to svoje.
    Ano, mohol Skyrim vyzerať dosť dobre aj pôvodny, ale panom sa nechcelo upravovať konzolovu verziu, čo znamena prstik dole, našťastie ma ale velku moddersku komunitu, čo predsa niečo znamena, myslim že teraz je to 10/10 *14*
  • Já hraju ps3 verzi na stare 80GB ps3 a všechno valí v poho. 17lvl a zatím se nic neseká. jen na začátku se mi 2x stalo,že při načítání sekla. Ale chtěl jsem říct,že klidně můžu hrát pc verzi,ale radsi budu odpocivat na gauci s gamepadem u full hd tv, nez se krcit u klavesnice jak nejaky mrzák. Proste je to vetsi relax!
    • Ja neviem, prečo si mrdnuty konzolisti myslia, že len oni maju Full HD telku...a kreslo, a že my PC hrači sa krčime pri PC ako mrzaci. *1*
      Ja hram pohodlne oprety v kresle, pred sebou mam stolik s klavesnicou a myšou a na 40" Full HD TV sa pozeram s jedneho metra !!
      Ale hlavne !!! nepozeram sa na grcnu grafiku ako vy, nemam v ruke gamepad, ktoreho by som sa nedotkol ani 2.metrovou palicou a Skyrim som si vďaka skyrimnexus.com namodoval tak, že dovidenia kamarati, mam to ako STAVEBNICU, nemaš šajnu kamo, čo si vy môžete namodovať, maximalne vyložene nohy až na luster a škrabanie vajec ?!
      Čeče, fakt sa krotim...by som sa šiel niekam hambiť !!!
      *16*
      • Jasně, taky chápu. Ale já u toho nechci trávit tolik času, radši si přijdu veečer domu sednu ke konzoli a hodinu dvě si hraju. Až budu této hře chtít obětovat několik týdnů svého života tak si možná pořídím pc verzi. Záleží na nátuře. Já konzole taky už tolik nevyzdvihuju, jen jim stále zůstavá to kouzlo hraní v obýváku s přáteli kde si prostě jen podáš gamepad. Jasně,že pc má navrh. ale stejně jako je pro mě nepřekonatelný zvuk vinylu oproti digitální hudbě, tak podobné kouzlo PRO ME OSOBNE mají konzole.
        • ...ale to už je trochu offtopic. Skyrim je výborna hra, ale i tak počítám,že mě bude bavit ještě maximálně měsíc. Save mi zatím zabírá něco kolem 4MB takze neresim nejak sekani. Az se to stane,bude uz stejne asi nejvyssi cas hru prodat.
          • Mne sa pači na PC, že je to SKLADAčKA, ked sa o to trošku zaujimaš, pozrieš dake testy na webe, čo je nove, čo sa oplati vymeniť a za čo, kym tu mame PS3, tak ja som v PC vymenil už 3 graficke karty, procak, dokupil som SSD disk, jeden klasicky HDD 1Tb, 24bit zvukovku, už mam 3ti operačny system...a každy rok dačo, samozrejme že to papa peniažky *13*
            Prave kukam, vyjde nova rada grafik AMD 7900 tak som zvedavy, ktovie kedy bude na pultoch, za kolko a či prinesie dobry vykonovy narast, aby som už začak šetriť. *1*
          • Vidim, že si inteligentny chalan, tak mi prepač podraždeny ton. *3*
            Ja už som si na to PC tak zvykol, že by som bol na konzole ako bezruky :D
            Ale chapem, ma to svoje čaro, ked si zvykneš...ktovie, ake budu v bucutnosti a čo prinesie vyvoj.
            • Ono je to asi o tom zvyku. Každý si stojí za tím co doma používá. Mě třeba už trochu mrzí jak je to s tou pamětí u ps3. je mi jasné,že brzy přijde její konec. Možná by bylo lepší vyrábět lepší modely každý rok jak to dělá např. Apple s iphonem. Každopádně by v budoucnu museli vyvinout něco jako holopalubu ze star treku, aby jsem šel do nové herní konzole *3*
  • za rok, za dva, až si koupíme PS4, tak ten Skyrim už bude třeba běhat. *3*
  • PS3 nema este SSD disk???? aka skoda....
  • myslim že vim ktery hrad mel vavra na mysli kdyz psal tu kritiku asi windhelm, byl jsem tam a je to fakt hruza, nevim kterej hňup to mohl dizajnovat ty uzky chodby a kovovy ramy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit