Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechapem preco tu hru tak nenavidite a to si to len staci zahrat nieco ine a toto comu nerozumiem tak nehram. Kludne si zapnite svoje gta aby ste mohli prechadzat autom po chodcoch na chodniku hahahahahah
    • nenávist je pro mě ve spojení s DS stejně vzdálená emoce, jako nekritický fanboyismus co zde někteří jedinci předvádí
    • Tak nejspíš chtějí sami sebe přesvědčit že by to nehráli i kdyby to vyšlo na jejich platformu jiný racionální důvod mě nenapadá
  • Vasa hlupost ze si to nechcete zahrat skoda vam okolo tej hry vobec nieco vysvetlovat
  • *Čtvrthodina zvratků *2*
    • Az sa nabuduce budes chciet vyzvraciat do tejto diskusie zamysli sa nad sebou a az ked ti zostupia varlata vrat sa medzi nas normalnych
      • ajaj, dotknul jsem se slovákovo vyhlížený hry ... tak to jsem nechtěl. *2*
        • jaj ty si taky ocas ze by sa za tebou ani pes nenahanal *2*
        • vskutku hodně křečovitý trolling
  • Hmm tak to vypadá že od 24 do 29,3 nespatřím denní světlo *15*
  • Srovnat DS s War in the North :D kup si AC a budeš spokojenej, protože ti očividně stačí opravdu málo.
    • J před týdnem jsem si koupil AC IV. Ještě to nemám dohrané, ale zatím musím říct, že trojka se mi jeví jako lepší. Black flag je trochu nedodělaný stereotypní a celkově jsem od toho čekal víc. Trochu trpí syndromem z AC1. Je to taky takové tech demo.
  • Bída... *13*
  • ludia kt to tu krityzuju su urcite pc hraci ktori nemaju na to pravo pretoze aj tak 99 percent hier ktore maju na tych kompoch poinstalovane su nelegalne stihnute hry a tym im to pravo neprislusi hahah . Az si to kupite a vyhodite za to prachy tak hodnotte ,dovtedy sa zdrzte komentarov *1*
    • snorgrind
      Papouskovani ubisoftu o mire piratstvi akorat zpusobi ze te nikdo nebude brat vazne. *1*
    • " vyhodite za to prachy ".. teď jsi to pěkně vystihnul *1*
      • vidis a nic ine ti ani neostava len chytat za slovo, stavim sa ze keby ta hodili s gamepadom v ruke do realneho sveta aj tak na to budes nadavat *1* *1*
        • Pises blbosti a pak se divis tomu, ze te nekdo vyskoli ?
          • ak nemáš nič konštruktívne napísať radšej nepíš *5*
        • nic idem ja makat az si mozem tu hru kupit a podporit tym vyvojarov kvalitnych hier, ktory vam potom tie hry portnu aj na pc a vy si ich mozte stiahnut aby ste nesusili len soliter *1*
  • Neskutečná slátanina a ty pistolky tam jsou asi jak sáňky v létě. Ne, za takovou slátaninu nedám ani korunu radši budu šetřit na Witchera. Nebo to dám za Inquisition pokud je to na PS4 hratelné.
    • smažte toho imbecila pro Kristovy rány...
  • Může mi někdo říct co vás na té hře tak láká nebo důvod proč to hrát?
    Uznávám Dark Souls jsem nehrál... Nejpodobnější hru jsem hrál asi LoTR War in the north (bylo to na Humble bundle) a hráli jsme to ve třech, jinak bych to asi nehrál, protože to je relativně blbá hra.
    • Nemůžu ti říct, proč hrát Bloodborne, když to ještě nikdo nehrál, ale můžu ti napsat, proč si zahrát třeba Dark Souls. Je to RPG v otevřeném světě, které spoléhá na aktivní přístup hráče. Nevodí za ručičku, dá se říct, že tě hodí do vody a čeká jestli něco uplaveš. A asi naprostá většina lidí, kteří to rádi hrají, miluje ten pocit, že se nakonec plavat naučila. Když to vezmu méně filozoficky: máš na výběr nepřeberné množství způsobů, jak hru hrát. Můžeš si namaxovat tanka, který máchá dračím zubem, můžeš být nahatý barbar s "polenem" v ruce,který zásadně nikdy neleveluje své statistiky a stejně všechny utluče, můžeš být koutelník, pyromancer, ninja s katanou, lukostřelec, rytíř, holka v sukni, můžeš hrát sám nebo si na pomoc zavolat až 2 další "kamarády", můžeš hrát třeba 100 hodin a snažit se vylepšit co můžeš na maximum a prozkoumat každý kout nebo hrou proběhnout za 2 hodiny od začátku do konce. Můžeš trávit týdny tím, že budeš sbírat kousky příběhu z popisu předmětů, hledáním na internetu, nebo se na to vykašleš, protože ti to je jedno. Máš naprostou svobodu co budeš dělat. Nikdo ti nebude bránit jít na začátku někam, kam by si teoreticky neměl chodit. Ale jít ta můžeš a třeba budeš mít štěstí nebo skill na to, aby si se s tím úspěšně popral. Když tě nebude bavit hrát PvE, můžeš zkusit PVP, nebo se jen kochat fantastickou architekturou celé hry, která dává smysl. Vše je vyváženo pomalejší křivkou učení, některé věci třeba objevíš až po 2-3 průchodu hrou. Vím, že sytý hladovému nevěří, ale zkus třeba koukat na slevy na steamu, a hru si koupit, popř. obětovat 10euro, za které se dá koupit klíč teď mimo steam, a uvidíš, že nebudeš litovat. A pokud jo, tak mi tady můžeš veřejně vynadat ;-)
    • ahoj no vies mal som podobny nazor ako ty dokonca som to 3krat vymazal z hardisku co ma to zo zaciatku vobec nebavilo, ale potom som si k tomu raz sadol a skusil zajst dalej ako len po prve tri smrti a hra ma uplne pohltila, ma neskutocnu atmosferu a vela roznorodych protivnikov vo velkom fantasy svete plnom nastrah a vsadepritomneho pocitu zufalstva. Takze koli tomuto som sii kupil aj ps4 a to som bol zarity pckar a uz len cakam ako sa povedie bloodbourne a prerabka ds2. Este by mohli pridat na ps4 aj ds1 a demon souls a mam na rok postarane o zabavu. Skus sa tym prehryzt a zacni ds1 a uvidis ze ta to chytne ako mna ale kup si gamepad ak mas pc *1*
      • A není to znak blbé hry, když člověka nedokáže chytnout hned od začátku? Dokud to člověk nehrál, tak má nezaujatý názor. Potom už se hraje jen ze setrvačnosti a touze po vítězství nebo se žene za nesmyslnými čísly. Čekáte na něco velkého co může přijít, jenže to nikdy nepříjde a tak se spokojujete se stále většími monstry a stále většími čísly. Možná se pletu, ale takhle vidím smysl této hry.
        Potom ponurost nemám rád. Hry jsou pro zábavu, tedy chci se u toho bavit. a rozhodně netoužím po tom abych ze hry měl depresi :D.
        • Pro mne tedy první Demons Slouls byl "láska na první pohled", dodnes ho beru jako nejlepší ze série, i když Dark Souls vylepšil téměř vše co šlo, co se týče mechanismů, ale některé věci mi tam už chybí, jako různé tendence světa s tím spjaté různé události které je možné objevit, dostupné jen při určité tendenci.

          A bohužel, Demons Souls je jediný, kde mi chybí Platinová trofej, Dark Souls a Dark Souls 2 to nebylo tak těžké. V Demons mám 95% a jediné co mi chybí je vylepšit zbraň Pure Bladestonem který mi nikdy nevypadl :(.

          Ale chápu, že může být dost lidí které ta hra neosloví na poprvé, možná ani na podruhé. Hodně kamarádů by to neskouslo, ne že by se jim hra nelíbila, ale vždycky je odradila obtížnost, rovnu řekli, že by to asi nehráli. Většinou ti co hrají jen Fifu, GTA a podobně :).

          Ale, každý kdo má rád objevování neznámého, tajemno a dokáže se trochu zabejčit, když mu něco nejde by to neměl vzdát a měl by to skusit. Hlavní je přežít začátky, osahat si mechanismy přijít na nejvhodnější cestu počátečního postupu, protože většinou bývá dostupných cest víc a ne každá je vhodná. Najít solidní zbraň která bude vyhovovat Vašemu stylu hry. A pak se už jen ponořit do objevování fantaskních lokací a hledání indícií o jednotlivých NPC na která narazíte, abyste si dokreslili proč v tom světě vlastně jsou. Ty skryté příběhy obyvatel Boletarie, Lordranu a Drangleicu mne vždy nejvíc bavilo objevovat.
          Postavy jako Yurt the Silent Chief (Lautrec of Carim je jen slabej odvar), Patches the Hyena jsou nezapomenutelní. Příběh pany Astraely a jejího ochránce Gnarla Vinlanda, uvězněný Lord Rydiel, osud královy stráže Biorra a Vallarfaxe, příběh "Cibulových rytířů", výprava Rhey of Thorolound s družinou do katakomb pro "Rite of Kindling" která se až tak nevydaří, nebo řádně ujetý Dark Sun Gwyndolin, příběh vlka Sifa a rytíře Artoriase, výprava rytířu z království Berenike, nebo z posledního dílu příběh Lucatiel of Mirrah, či příběh zhollowatělého kovaře v Majue a jeho dcery .... plno skvělých zážitků při zkoumání těch "obskurních" světů.

          A abych to hrál jen ze setrvačnosti to se mi nikdy nestalo, vždycky mne to bavilo celou dobu hraní ... ono to moc ani nejde, když se při každém souboji musí člověk soustředit na to co dělá, protože většinou moc chyb = smrt.
          • taky je dost postatná volba buildu, hlavně si ho neudělat úplně špatně, což může být při prvním hraní těžší. Všeobecně v Demons Souls byl asi nejsilnější Dexer, v Dark Souls zas krutě vládnul Strength build a v Dark Souls 2 je základní hra "easy mode" za Mága, ale v DLC mají zas silnou výhodu melee buildy.
        • A neni to znak blbe knizky, kdyz nedokaze chytnout hned od zacatku? Neni. Vetsinou to totiz znamena, ze nebyla stvorena primarne pro zisk, ale taky z duvodu tvurciho nutkani autora. No a s hrama je to podobne, navic je to taky trosku jako sport. Taky je to znamka spatneho sportu, kdyz to nedokaze chytnout cloveka hned od zacatku, ale je potreba se kousnout, trenovat a ta radost se dostavi.
          DS hry jsou proste takove jine. Neni to nic pro hrace, ktery chce instatni zabavu bez nutnosti trenovat boj, zkoumat svet a zjistovat o cem to vlastne cele je. Sam jsem Dark Souls z PC 2x odinstaloval s tim, ze uz na to kaslu, ze mi to za to nestoji a nakonec mi to nedalo a znovu jsem se k tomu vratil. Takove zadostiucineni a pocit uspokojeni, kdyz jsem DS dohral, to jsem dlouho u zadne hry nezazil a stalo to za to.
        • Ale hovno, nemám tolik času, abych mohl hrát kraviny. Když se mi hra nelíbí, tak ji nehraju, naprostou většinu her jsem do konce nedohrál, protože mě nebavilo je hrát déle než týden. DS jsem tedy také nedohrál, ale strávil jsem u té hry 160 hodin, ne ze setrvačnosti, ale protože mě bavila a čas od času mě zase chytne a posunu se o kus dál, takže ji možná jednou i dohraju.
        • kennyB
          Tuhle sérii si oblíbilo hodně hráčů, takže to o něčem svědčí. I hodnocení jsou nadprůměrný. A to, že dokud to člověk nehrál, tak je nezaujatý a může podle toho hodnotit??? To je jako nevidět film a psát o něm, že je to kravina, protože to někde četl, nebo slyšel...
          • A proto tu máme trailery, podle kterých si můžeš vybrat, jestli je to zajímavé a má to pro tebe cenu nebo ne.
            • U hry jde spíš o gameplay... Trailer je k filmu. A navíc Watch dogs jsem nikdy příliš netoužil hrát.
            • trailery *1* *1* aj prvý trailer k Watch dogs bolo perfektný ale ....
          • Zkus tu hru zfilmovat... Dopadne to bídně, protože většina her co se produkujou jsou kraviny...
            Čekám na to až lidstvo prozře a začne vyrábět kvalitní hry. A ne slátaniny bez nápadu.
        • Není...já jsem si Dark Souls koupil na PS3, hrál jsem to asi dvě hodiny a pak jsem hru prodal (což se později ukázalo jako obrovská chyba), po pár měsících jsem si řek, že to zkusím znovu a koupil si to na X360, do dnešní doby jsem nikdy nehrál hru, která by mě tak pohltila a ze který bych měl silnější a hlubší prožitky, dodnes na dobu, kdy jsem se jí prokousával, vzpomínám, rozhodně jsem nikdy nic lepšího nehrál (ačkoliv Demon’s Souls se tomu velice blížilo) Musím ale poznamenat, že jsem RPG pozitivní a pro člověka, kterej má radši FPS nebo TPS může být hra nestravitelná, obtížná a náročná na trpělivost a psychickou odolnost, nevodí nikoho za ruku a na všechny mechanismy si musí člověk přijít sám (lepší varianta) nebo najít na wiki. P.S. celkem mě pobavil člověk, kterej výše uvádí, že nejvíc Dark Souls podobnou hru hrál LOTR War in The North *1*
          • A v čem se to od LOTR WiTN tolik liší?
            • to Frank:
              mluvilo se o LotR War in North
            • to jsem nevěděl, že jsou souls hry dělané podle filmové licence *7*
            • nespekuluj a zahraj si to askus sa premoct a zajdi dalej ako len po prvu smrtku uvidis ze v polovici hry zistis ze vsetky hry co tu spominas su oproti tomuto len chabe pokusy o udrzanie tvojej poyornosti
            • Ptáš se v čem se liší hra s otevřeným světem a propracovanou komplexní hratelností od jednoduché licencované filmové hry s lineárním koridorem? No, ty jsi tedy vskutku odborník na pravém místě, který může posuzovat hry.
            • VergiliusGrey
              Tak co bych ti ještě měl říct. Pořád jsou to oboje akční RPG.
            • A co si budem nalhávat. I ta grafika na dnešní poměry dost pokulhává :D.
            • To jsi toho moc neřekl. Ještě mě teď napadlo, že je to vlastně MediEvil... Krom grafiky to nic víc nenabízí, než 16 let stará hra :D.
            • VergiliusGrey
              No kde jen začít. Atmosféra nic moc (a to Středozemi miluju). Soubojový systém je triviální, taková klikačka nebo Diablovka z pohledu 3. osoby. Obtížnost chabá a v porovnání s DS celkem nevyvážená. A hlavně je to směřovaný na coop pro 3 hráče.
        • Stejné je to u grafiky her. Hned od začátku vidíte, že je hnusná, ale pak se do ní vžijete a hnusnost přestanete vnímat.
  • Hrál tu vůbec někdo DS1 a DS2 ? myslím že tuhle hru může pomluvit jen ten co to dohrál, ostatní si můžete jít zahrát AC :D
    • Hral a dohral som DeS, DS1 aj DS2 a co vidim vo videu je riadna recyklacia snad vsetkoho zo souls serie , vratane animacii a zvukov. Najhorsie je , ze rovnake chyby ake su v serii stale su aj tu. Zase zle hitboxy, zase slaby kolizny system, zase priserny inventar, zase autoloot...a ta krv, aj ako trademark, je naozaj trochu prehnana..nie ze by dako vadilo , ze spliecha po litroch pri kazdom seknuti...ale aby aj pri potlaceni drevenym stitom (8:33)?
      Atmosferu sveta to ma ale vybornu.
      • všichni známe Mantora. Slovenského pc-trotla ze Sectoru a všichni víme, že jsi Demon Souls nehrál, takže se snaž příště lépe...
        • Jo, tihle sektoráci, to jsou pěkní ptáci :o). Ale ať kvičí, dávají tím najevo zklamání, že se jim FS vykašlalo na jejich chátrající platformu.
        • Ano? Takze mi ho do PSN profilu importovala nejaka mysticka sila? ;-) Ked ma poznas , tak vies ako si moj profil najdes, takze si mimo DS funboy.
    • tak sou věci co jdou kritizovat už na traileru, nedosedající textury, aggro nepřátel asi tak dva metry, přehnaná krev co vůbec nevypadá jako krev, malá variabilita nepřátel (neva že jsou všichni vidláci, ale proč má každá postava ve hře dva metry, 50 kilo a klobouk?), chybějící fyzika a mizerná reakce nepřátel na zásahy, lineárnost.. no, dalo by se pokračovat
      • Kozy
        Vyčítat přehnanou krev, kterou má hra ostatně v názvu a bude hrát velkou roli, to jako vážně? Ty lidi jsou nemocný, tak dá rozum že budou vychrtlý a popravdě tohle je poprvé co slyšim stížnost na malou variabilitu nepřátel v hrách od From Software, ono je to totiž přesně naopak.
        • ano, zcela vážně, právě proto že má hra krev v názvu jí měli udělat pořádně, z každého seknutí létají dvoumetrové šplíchance krve jak z nacucaného klíštěte, podle mě se dá udělat krvavá, ale zároveň reálněji vypadající hra, tady mi příde že se tím prostě snaží zakrýt chybějící dismeberment a stopy po zásazích, tak z každé potvory vystříkne 100 litrů krve aby to zakryli.. každopádně směšně

          a zahrnuje ta nemoc i růstové problémy, chápu že budou hubení, ale předopkládám že lidi s malým vzrůstem už asi snědli..
          • Kozy
            Kritizuješ něco o čem nemáš ponětí. Jak jsem psal, ti měšťani jsou nakažení a pomalu se transformují v bestie. "Physically speaking they look like humans, but show some grotesque traits such as an imposing height, cataratic eyes, and unnaturally high amount of facial hair. Most of them have their faces covered in bandages to hide their grotesque features."
            • hele tohle v ,,souls,, hrach nikdo neresi :) nechtej neco jako realitu, ber to spis jako divadelni kulisy, kde vsichni muzou mit stejne masky a jako v Kill Billovi z nich budou strik@t (lol !! strik@t je zakazane slovo) hektolitry krve
            • Kozy
              Tohle bylo dobrý :D, promiň ale teď už tady řešíš blbosti.
            • a před kým se vlastně zakrývají, když ve městě nejsou civilisti, jen tihle nakažení a hrdina co vypadá stejně jako oni, akorát má kšandy
            • a ta proměna v bestie zahrnuje i nulovou srážlivost krve v kombinace s extrémím krevním tlakem, slepotu kombinovanou s hluchotou a neodolatelnou touhu nosit dlouhé pláště a klobouky? *4*
      • Femto
        Že by Early Build jak je psáno na začátku? JInak větší půlku sis to vycucal z palce od nohy. Jinak jsem samozřejmě rád, že jsi si zahejtoval hru, kterou nikdy nebudeš hrát *3* Chtěl bych mít tolik času a hejtit hry, který mě nebaví a které ani nebudu hrát, tak trochu vám závidím tu školní docházku.
        • jojo, máme zkouškové, takže pohodička.. a ty si takle dopoledne surfuješ z práce, nebo se válíš doma? *3*
        • vycucal z palce? tak si to probereme

          přehnaná krev: v každém souboji, namátkou 2:51, 6:33

          nesedící textury 9:40

          směšné aggro 11:29

          llinearita a mizerné reakce na zásahy: celé video
    • Tak ono by stačilo se dostat do Anor Londa a pak přes O&S, pokud by to člověka do té doby nechytlo, tak beru, že ho to nebaví.
      • Ornstein a Smough mi překvapivě moc nezatopili, dal jsem je asi napodruhý, nejvíc mi dával Sif a pak samozřejmě Gwyn
        • To pro mne byl vždycky njevětší porod Four Kings a pak Orstein se Smoughem, v démonech asi False King Allant a Smelter Demon, a v Dark Souls 2 pro mého mága asi všichni bossové z DLC :D. V Dark Souls taky jako jedna z nejtěžších věcí ... useknout ocas Kalameetovi. Mluvě vždy o hraní dál než NG++
        • snorgrind
          heh zrovna sif a gwyn ? sif prakticky nic nedela staci stat pod nim a vsechny jeho utoky minou takze to vyresi spam utoku. A gwyn toho sem ani nezaregistroval ze byl boss sem prisel spamoval utok a vyhral. Ted me tak napada ze sem tak zabil vetsinu bossu, je tam jen velmi malo bossu s kteryma sem opravdu bojoval. *4*
      • VergiliusGrey
        Tak myslím, že když ti nesedne stylizace a obsah, tak to poznáš o hodně dříve.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit