Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nenávist je pro mě ve spojení s DS stejně vzdálená emoce, jako nekritický fanboyismus co zde někteří jedinci předvádí
  • Tak nejspíš chtějí sami sebe přesvědčit že by to nehráli i kdyby to vyšlo na jejich platformu jiný racionální důvod mě nenapadá
  • Nechapem preco tu hru tak nenavidite a to si to len staci zahrat nieco ine a toto comu nerozumiem tak nehram. Kludne si zapnite svoje gta aby ste mohli prechadzat autom po chodcoch na chodniku hahahahahah
  • To pro mne byl vždycky njevětší porod Four Kings a pak Orstein se Smoughem, v démonech asi False King Allant a Smelter Demon, a v Dark Souls 2 pro mého mága asi všichni bossové z DLC :D. V Dark Souls taky jako jedna z nejtěžších věcí ... useknout ocas Kalameetovi. Mluvě vždy o hraní dál než NG++
  • Decentni oklikou, ale smerem k tematu—Prave nakoukavam anime Monster (nebot jsem ho neznal a byl mi doporucen jako jeden z nejlepsich pocinu v tomhle zanru—CIMZ NENI!). Ale. Velka cast se odehrava v Praze a az na mensi neakuratnosti (napr. kdyz se japonci snazi mluvit cesky☺), me mile prekvapilo a bavilo. A paklize na me bude podobnym zpusobem a byt jen pomrkavat prave Bloodborne (!), tak mam radost.
  • taky je dost postatná volba buildu, hlavně si ho neudělat úplně špatně, což může být při prvním hraní těžší. Všeobecně v Demons Souls byl asi nejsilnější Dexer, v Dark Souls zas krutě vládnul Strength build a v Dark Souls 2 je základní hra "easy mode" za Mága, ale v DLC mají zas silnou výhodu melee buildy.
  • Pro mne tedy první Demons Slouls byl "láska na první pohled", dodnes ho beru jako nejlepší ze série, i když Dark Souls vylepšil téměř vše co šlo, co se týče mechanismů, ale některé věci mi tam už chybí, jako různé tendence světa s tím spjaté různé události které je možné objevit, dostupné jen při určité tendenci.

    A bohužel, Demons Souls je jediný, kde mi chybí Platinová trofej, Dark Souls a Dark Souls 2 to nebylo tak těžké. V Demons mám 95% a jediné co mi chybí je vylepšit zbraň Pure Bladestonem který mi nikdy nevypadl :(.

    Ale chápu, že může být dost lidí které ta hra neosloví na poprvé, možná ani na podruhé. Hodně kamarádů by to neskouslo, ne že by se jim hra nelíbila, ale vždycky je odradila obtížnost, rovnu řekli, že by to asi nehráli. Většinou ti co hrají jen Fifu, GTA a podobně :).

    Ale, každý kdo má rád objevování neznámého, tajemno a dokáže se trochu zabejčit, když mu něco nejde by to neměl vzdát a měl by to skusit. Hlavní je přežít začátky, osahat si mechanismy přijít na nejvhodnější cestu počátečního postupu, protože většinou bývá dostupných cest víc a ne každá je vhodná. Najít solidní zbraň která bude vyhovovat Vašemu stylu hry. A pak se už jen ponořit do objevování fantaskních lokací a hledání indícií o jednotlivých NPC na která narazíte, abyste si dokreslili proč v tom světě vlastně jsou. Ty skryté příběhy obyvatel Boletarie, Lordranu a Drangleicu mne vždy nejvíc bavilo objevovat.
    Postavy jako Yurt the Silent Chief (Lautrec of Carim je jen slabej odvar), Patches the Hyena jsou nezapomenutelní. Příběh pany Astraely a jejího ochránce Gnarla Vinlanda, uvězněný Lord Rydiel, osud královy stráže Biorra a Vallarfaxe, příběh "Cibulových rytířů", výprava Rhey of Thorolound s družinou do katakomb pro "Rite of Kindling" která se až tak nevydaří, nebo řádně ujetý Dark Sun Gwyndolin, příběh vlka Sifa a rytíře Artoriase, výprava rytířu z království Berenike, nebo z posledního dílu příběh Lucatiel of Mirrah, či příběh zhollowatělého kovaře v Majue a jeho dcery .... plno skvělých zážitků při zkoumání těch "obskurních" světů.

    A abych to hrál jen ze setrvačnosti to se mi nikdy nestalo, vždycky mne to bavilo celou dobu hraní ... ono to moc ani nejde, když se při každém souboji musí člověk soustředit na to co dělá, protože většinou moc chyb = smrt.
  • to Frank:
    mluvilo se o LotR War in North
  • jaj ty si taky ocas ze by sa za tebou ani pes nenahanal *2*
  • vskutku hodně křečovitý trolling
  • ajaj, dotknul jsem se slovákovo vyhlížený hry ... tak to jsem nechtěl. *2*
  • U hry jde spíš o gameplay... Trailer je k filmu. A navíc Watch dogs jsem nikdy příliš netoužil hrát.
  • Az sa nabuduce budes chciet vyzvraciat do tejto diskusie zamysli sa nad sebou a az ked ti zostupia varlata vrat sa medzi nas normalnych
  • trailery *1* *1* aj prvý trailer k Watch dogs bolo perfektný ale ....
  • Česko, Rumunsko ale klidně i Německo (koho nenapadl Krysař hergot?! :D)
  • Vasa hlupost ze si to nechcete zahrat skoda vam okolo tej hry vobec nieco vysvetlovat
  • *Čtvrthodina zvratků *2*
  • J před týdnem jsem si koupil AC IV. Ještě to nemám dohrané, ale zatím musím říct, že trojka se mi jeví jako lepší. Black flag je trochu nedodělaný stereotypní a celkově jsem od toho čekal víc. Trochu trpí syndromem z AC1. Je to taky takové tech demo.
  • to jsem nevěděl, že jsou souls hry dělané podle filmové licence *7*
  • Hmm tak to vypadá že od 24 do 29,3 nespatřím denní světlo *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit