Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carmamrdon
    Gay to být nemůže, nebo spíše nesmí. Pokud je to záporák, kterého ve hře zabijete, to by se Ubisoft s těch žalob nejspíše zbláznil. Obyčejný člověk může být zastřelen, ale gay nikoliv. To by byla diskriminace!!!!! *4*
    • MickeyMutant
      Carmamrdone, víš, že máš růžovou pleš?
    • Miserius
      Absurdní realita... Bohužel
    • v dnesnom svete je najlepsie byt : cernosska invalidna leszba s romsko-arabskymi rodicmi.


      Příspěvek obsahuje zakázané slovo le*ba... wtf ?
  • Miserius
    To mi řekněte, to je tolik pablbů na internetu, nebo to jen o něco menší pablby baví vytvářet, tyhle stupidní problémy? To si jako myslí že když je někdo běloch a gay, tak že nemůže udělat něco špatnýho? Vždyť to samo o sobě je diskriminace... Stejně jako to s ženskejma... Prostě chtěj udělat hru kde je hlavní zabiják chlap, strčte si stupidi řeči o tom že by měl byt zenska za klobouk. Neměl by být ženská, jasně řekli že bude chlap! Až bude hra o nakupování, vaření a špehování přítele, proč má na záchodě telefon, tam ať si jako hlavní postavu daj ženskou... Do 90% her se hodí více mužská postava a v 10 procentech je bud zenska (na kterou si stezujou ze ma moc kulatej zadek a velky prsa) a nebo prislo vyvojarum lepsi dat chlapa...

    Feministky by si porad na neco stezovaly. Řeknou vám, že každej chlap musí umět opravit auto a postavit barák! Když řeknete že každá ženská musí umět vařit pomalu vás pošlou k soudu, přitom je to prašť jak uhoď... Ocaď pocaď...

    Stejně jako černoši... Teď kauza že neni v novém AC jeden z assassinu černoch. To někdo myslí vážně? A proč neni jeden z assassinu mimozemšťan? Zachvilku budou muset křižáci v Strongholdu nosit USA vlajky, aby to nahodou někoho na západě neurazilo a nepřišel si diskriminovanej, no a co že to je naprosto nereálný, že?

    Jen pr odoplnění, proti gayum a černochum nemam vubec nic... Feministky, to uz je neco jinyho... *3* *16*
    • Nic o té problematice nevíc, mlžíš a ještě jen přidáváš polínka na oheň nevědomosti. Víš jaký je rozdíl mezi feministkou a ženskou šovinistkou? Zcela zásadní. Ženská šovinistka by tě nejraději vykastrovala v zájmu ženské master race, kdežto feministce jde jen a jen o jedno jediné. Rovnost ty trumbero. Ano, znamená to rovnost i za cenu ztráty některých výsad, jako jsou jisté přežité tradice z etikety.

      Vždyť existují ženy, které by mě kdykoliv přepraly, kdykoliv by postavily dům, zatímco já bych ještě pořád míchal maltu, zvládly fyzicky i psychicky náročné situace, mezitím co bych plakal v koutě. Je prostě nesmysl přisuzovat lidem vlastnosti jen na základě pohlaví.
      • Miserius
        Takle to ale funguje jen na papíře Ježíši, skutečnost je bohužel jiná... Musís se vyhrabat ze země a projít se abys viděl jak to ted chodí
        • Ano, skutečně můžeme sledovat, že řada žen se chová stereotypně a stejně tak řada mužů. Je však nutné si položit otázku, proč tomu tak je? Kulturní transfer člověče! Většinou se lidé chovají tak, jak se chovali jejich rodiče, případně okolí ve kterém vyrůstali. A hádej co, ti rodiče se zas chovají tak proto, že se stejně tak chovali jejich rodiče, a tak dále. Samozřejmé je rovněž možné spatřit změny v sociálních vzorcích chování napříč generacemi (společnost je přeci jenom "živoucí organismus"), ovšem na druhou stranu jiné zůstávají takřka neměnné. Je částečně pochopitelné, proč děda, který celý život strávil těžkou prací v zemědělství, bez vzdělání a přístupu k civilizaci, byl šovinista a mlátil babičku pokaždé, když se na něj křivě podívala, ale řekněte mi proč je nutné tohle chování reprodukovat v době, kdy je přístup k informacím (alespoň v západním světě) tak snadný a formální vzdělání populace se stále v průměru navyšuje? Proč všechny objevy na poli sociálních věd vždycky čelí takové kritice ze strany laické veřejnosti? Kdyby za vámi přišel strojní inženýr s tím, že zkonstruoval nový typ parního kotle, asi těžko byste jej nařkli z toho, že to je nesmysl. Domnívám se, že sociální chování, ačkoliv nám připadá jako zcela přirozené (možná až jediné racionálně ospravedlnitelné), musíme neustále podrobovat kritickému myšlení. Dále je nutné na toto téma diskutovat, protože pokud k tomuto nedojde, pořád si každý Franta Omáčka bude myslet, že to co zažil doma je to jediné správné. A jak vypadá doopravdy ta tradiční rodina, kterou se pořád ohánějí lidovci anebo náckové? Máma klečící u sporáku a táta, který rozdává rány? Ne, děkuji.
    • feministky jak feministky ale takový g r y g a r to už je černá magie
    • x_ander
      Podepisuju.
      • oktavius66
        Taky.
  • maros.goc
    aha, takže pokým sa myslelo ze je to beloch, tak to ze si podmanuje domorodcov bolo neskutocne rasisticke, no kedze vyslo najavo ze je cinan, ktory zotrocuje domorodocov (ktori mimochodom nie su cinania) tak uz to je zrazu v pohode? :DDDDDDD ........šibnuté!
  • Není to gay, je to jenom další exot, který má svými odlišnostmi od ostatních akorát upoutat na sebe větší pozornost. Co čekáte? Že hlavní padouch bude nudný Pražák s ponožkami v sandálech? To asi ne...
    • Promiň, ale větší horor než Pražáka v sandálech si neumim představit ... pošli do Ubisoftu artwork takového individua a myslím, že se v dalším FC dočkáš :)
    • Ristoro
      A to se mi na FC líbí. Ve trojce tam byli samí exoti, ať už Vaas, Hoyt, nebo ten teplouš s havajskou košilí. Líbí se mi, že nedělají klasické, nudné záporáky.
  • To že sa tam brutálne zabíja, nad tým sa nikto nepozastavuje. Ale to že nosí ružový oblek alebo nedajbože, že je gay tak to je niečo neprestaviteľné. Kam tento svet speje.
  • kennyB
    Záporák z Far Cry 4 rozpoutal spoustu emocí, protože si nějaký idi.t myslel, že má symbolizovat teplého bílého muže, který si podmaňuje domorodé obyvatelstvo??? *1* Posr.ná to doba, sakra...
  • Po dohrani Watch Dogs, mam taky mensi problem s Ubisoft. Oni maju asi nejaku sablonu, alebo game generator, pretoze seria Assassins Creed, Far Cry a nakoniec aj WD su v podstate ta ista hra, len s rozdielnym pribehom, postavami a obdobim v ktorom sa odohrava. Inac je to v podstate mapa, kde sa opakuju podobne aktivity a zbieraju podobne veci (truhly,kufriky,artefakty,harddisky).
    Odomyka (hackuje) sa vyhlad, veza, alebo cTos center co spristupni dalsie aktivity na mape.
    Dobija sa stanoviste, kde treba cez dalekohlad (smartphone) odhalit sefa gangu (piratov, templarov) a toho nasledne potichu dat dole (takedown).
    Tak mi pripada, ze si Ubi spravili super kseft, ktory budu tocit dookola, kym ich hraci konecne nedonutia vymysliet nieco nove. Ak sa bude aj Far Cry 4 niest v tomto duchu, tak sa nan asi zvysoka vy.....
    • Dogkiller
      Pokud je ta šablona dobrá, tak proč ji zavrhovat? Osvědčených principů se drží kde kdo. A ruku na srdce, ono se toho už moc nového vymýšlet nedá a originalita za každou cenu též nemusí být přínosem.
    • Kozy
      Jenom se zeptám, tohle ti došlo až po Watch Dogs? *8*
      • No uz pri AC Black Flag som mal pocit Déjà vu *4* , WD bolo precitnutie.
    • to same bioware od dob kotoru. Tez sablona, ale to asi nikdo nevidi :D
  • N7N7
    Upřímně, který normální chlap má ve svém šatníku růžové oblečení? Maximálně tak nějací kravaťáci, finanční makléři, moderátoři alá Leoš Mareš, lidi co chtějí upoutat pozornost... Jinak je to ale primárně barva holek a gayů.
    • tomocz
      a metroušové a šampónci...
      • Máš recht. Divím, že nad tím chce někdo vůbec polemizovat. Vždyť je to naprosto evidentní buzerantská a nenormální barva už z principu, a upřímně taky zrovna nechápu, kdo se v tomhle barevným paskvilu je schopnej dobrovolně vyskytnout.
        • treba ja kdybych byl tvuj sef, tak po precteni tveho komentare bych si zitra na sebe vzal ruzovy oblek a v nem bych ti prisel dat vypoved.
          • Jestli má ve zvyku nosit růžový hadry a vozit se v růžových autech, tak je to potom jeho problém, na kterej bych mu akorát zasalutoval se vzkazem, že to nechápu a je u mě za kus debila. Žádný konspirace, mistře...
  • Tak tak, už to, že je to Číňan jim může zadělat na pár průse*ů, protože nepochybně bude zabit a to se na menšinách dělat nesmí. Naštěstí to Ubisofťáci zahráli tak, že vypadá celkem bíle, takže v poho a ty korektní re*ardi to snad nebudou řešit.
    I když doufám, že v zájmu korektnosti tam bude trpasličí homosexuální černoch (samozřejmně jako kladný hrdina) se sklony k transsexualitě, jehož rodiče jsou černoška (smíchaná z černošky a transsexuálního mexikánce) a indián (smíchaný z asiatky a indiána). *14*
    • MickeyMutant
      "...že je to Číňan jim může zadělat na pár průse*ů, protože nepochybně bude zabit a to se na menšinách dělat nesmí."

      Číňan není nikdy menšina.
  • Ruzovy sako je jiste dulezity, ale co se treba zamerit na recenzi Divinity, slibenou na konec minulyho tydne, anebo si treba vsimnout, ze dnes vychazi West Gondor pro lotr..
    • to je prilis prace, kdo by se v tom hernim prumyslu stoural. je pohodlnejsi prebirat "hitovky", nac si stezovat zivot.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit