Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak tohle mě vážně pobavilo :DDD
    http://s15.postimg.org/v3egb5k6j/cheers.png
  • tvrdy.mar
    Pro jistotu rovnou napíšu, že Oblivion vyšel až 21. března 2006 a známé DLC s brněním na koně dokonce až 3. dubna 2006. Tedy až rok a půl po placeném dobrodružství Kingmaker pro Neverwinter Nights (vyšel v listopadu 2004), jenž bylo BioWare označováno za "Premium module" a nabízelo ho pouze digitální cestou (na disku se objevil až o rok později spolešně s dalšími dvěmi taktéž placenými Premium moduly).
  • tvrdy.mar
    Vy si pletete Add-ons, expansions, Adventures, Maps a všemu říkáte DLC. A protože je to matoucí, tak malé DLC jsou stále DLC a velkým DLC s libovolných obsahem začnete říkat datadisk, což je špatně, jelikož to není distribuováno na disku. Všimněte si, že CDPR nepoužívají výraz datadisk, ale výraz "expansion", tedy rozšíření ve formě stahovatelného obsahu, tedy DLC. Placené mnohahodinová přídavná DLC dobrodružství neboli adventures (či expanstions) měl již Neverwinter Nights od BioWare v roce 2004. Co je tedy "klasické DLC"?
  • tvrdy.mar
    Hele vole (abych tedy použil váš přirozený jazyk), datadisk vždy byl přídavek ke hře na disku. A kolikrát se stalo, že tam toho kolikrát moc nebylo (viz datadisky pro strategie od SSI či přídavná ledatla pro staré Flight Simulátory). To, co vy popisujete, se dá nazvat jako rozšíření (expansion). Takže neměňte význam slov, jak se vám zachce. DLC je Downloadable Content, tedy jakýkoliv digitálně distribuovaný přídavek ke hře. A zdůrazňuji jakýkoliv. Rozšíření pro Zaklínače je tedy DLC a bude jím tak dlouho, dokud ho někdo oficiálně nedá na disk a nebude ho distribuovat ve fyzické podobě. Pak se stane datadiskem.
  • Tady, ty vole jeden, jde o to, ze se datadisk bere jako neco opravdu nabite obsahem, neco za co se vyplati zaplatit... Dlc, ty vole, se automaticka chape jako neco maleho co by radeji melo byt zdarma....Tak tu prosim te nemudruj
  • To se zase našel jeden chytrák co se tu snaží slovíčkařit.
    Datadisk, DLC, to je přeci jedno. Je to prostě placené rozšíření hry.

    Že vás tu baví řešit takové kraviny....
  • Pokud vím, tak CDP jasně říkali, že klasická DLC budou zadarmo.
    Avšak že hodlají vydat dva datadisky a za ty se bude platit.

    Hra myslím nabízí spousty hodin zábavy, takže kdo nechce další obsah, tak ho mít nemusí.
    Nevím kde je problém.

    Co se týče DLC, tak pokud jsou zdarma, tak je myslím zbytečné tu plakat nad tím, zda mohla být nová zbroj či nějaký nový vzhled postavy už v základní hře či ne.
    Chápu rozčarování u titulů, kde tato malá dlc vychází přímo v den vydání a snaží z nás jen vymámit další prachy. Tohle ale není ten případ.
  • mě*
  • LOL dohrání každého questu v a vybití všech otázníčků má stálo 236 hodin času a hrozně moc jsem se bavil, od začátku až dokonce. Asi hrajeme jinou hru fanboyi.
  • Asharak
    Nejsi, v jedničce rozhodně nejhezčí charakter (jo visuálně) *4* Sice ji teď trumfla Triss z trojky, ale celkově bych je dal do top 2 ze všech dílů.
  • Asharak
    Za mě něco podobného. Skyrim lokace měly pěkný fantasy námět, ale podkoplo ho grafické zpracování. U W3 je to tak nějak naopak, prostě tam chybí ta fantasy epičnost. :/ Zato se do ní dá víc !Realističtěji vžít. Ale u obou her jsem dojel na unudění se z neustálých questů. Nějak se nedá vžít do těch vedlejších postav. (vedlejších né příběhových vedlejších).

    Ještě je tu ale KC:D tak snad se to Vávrovi povede a když někomu fakt pomůžeš, fakt ti naoplátku dokáže pomoci on. Problém jsou rpostě vedlejší úkoly, pro mě dost často zabijáci hry, jelikož doradí i od hraní hlavních questů, pokud je jich tam příliš.
  • ale což o to, pokud datadisk přinese dostatečnou a kvalitní herní dobu, tak ať si to klidně zpoplatní. Čím mě ovšem rozesmáli, byly ty jejich slavný DLC (kvůli který rozjeli a hlavně samotní hráči rozjeli nepochoitelný ovace) pardon.....ale ty nano mini DLC allá alternativní vzhledy, laciný questy, popřípadě trapný brnění....to měli vydat společně se hrou popřípadě následně ALE bez poprasku - nebyl na místě.

    K samotné hře The Witcher 3 se nebudu vyjadřovat...
  • Ti trapní populistí z CDP si serou do huby vrchovatě. Prohlašují, jak by měly být všechny DLC neplacené, ale za přidaný obsah sami chtějí prachy. To jsou trapáci bože.
  • 2fallanga: Z jakyho ustavu si utek? V Z3 je tak +- 300 otazniku na mape, VSECHNY na jedno brdo, u VSECH vypadne nepouzitelnej trash, VSECHNY tam sou jen proto, aby hejlove jako ty mohli (presne stejne jako se v Assassinech sbiraj mince a dalsi kravince) posbirat otazniky po mape.

    Jen tohle tvori dobre 1/3 spis vic hry a je to neuveritelnej vopruz naprosto pro nic.

    Dalsi 1/3 jsou nemozny karty, pokud chci hrat zaklinace, tak vazne nepotrebuju dalsi kravinec na tema hearthstone.
  • A co tam tech 120 hodin delas? Vybijis porad dokola moby po 2XP/ks?
  • tvrdy.mar
    Ten vyšel i ve formě samostaně prodávaného disku. DLC znamená stahovatelný obsah. Tudíž cokoliv, co je stahovatelný přídavek pro hru. Pokud se DLC dají na disk, dá se s přimhouřenýma očima mluvit o datadisku (Oblivion Knights of the Nine).
  • Veskoslav
    No a co když si kupuješ hry jenom digitálně, tak je i datadisk ke Starcraftu II je DLC?
  • what a troll. what a lovely troll *1*
  • neni prece treba komentovat vsechno...
  • tvrdy.mar
    Srdce z Kamene není datadisk, ale zase jen DLC, protože není na fyzickém disku a stahuje se digitálně. V krabičce vůbec disk nebude. Jen karty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit