Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak abych řekl pravdu hodně mě pán rozhodil. Byl jsem už rozhodnutý pořídit si operaci arrowhead a po zhlédnutí kopy videí na youtube si taky konečně DayZ zahrát, ale pokud vážně vyjde plná hra tak brzy a pokud to opravdu bude taková bomba, tak si snad ještě ten měsíc počkám.

    Otázkou je jestli se toho chytne stejná masa lidí jaká se chytla momentálního DayZ modu, nebo jestli z toho ve finále vzejde jako vítěz právě ten aktuální DayZ mod, který je přece jen dál co do oblíbenosti.

    Další věcí je jestli to na své už postarší mašince rozjedu, kéžby to chtělo být maximálně stejně HW náročné jako Arma2. A další věcí je, jestli se cena aspoň přiblíží těm 3-4 stovkám za které si jde pořídit Operaci Arrowhead a aktuální DayZ si zahrát.

    No uvidíme....
  • Problem je ze arma ma otvoreny engine - lahko urobit hack, ked vies ako je hra nascriptovana, a myslim ze aj dayz standalone bude mat hackerov, ale pisat nieco proti hre na clanku plnej fanboyov tej hry nema zmysel, treba sa na to pozriet aj s otvorenymi ocami...
    Ja som si kupil Warz a je mi to uplne jedno ci je to prerobene warinc ale co, vobec sa o to nestaram, hra vyzera lepsie ako dayz, a ide mi o zabavu, a ak mi ju da tak sa nemam na co stazovat :) Ked vyjde dayz kupim si aj ten a uvidim, co mi stalo za tu cenu, teraz som prikloneni k Warz.

    Podme hadze minuska, pretoze som nepochvalil Dayz :)
  • Amaroun: I feel your pain, bro! Nedávno se ke mě nějaký chytrák teleportoval, rozstřílel mi nohy a naagroval na mě tucet zombií (S dragunovem a rozmazanou obrazovkou je to prostě bez šance). *16*
  • WarZ sa vyvija dlhsie, tusim aj pod inym nazvom povodne, ale povodne to mala byt uplne odlisna zombie hra, az po uspechoch DayZ ju prerobili na styl DayZ, nehovorim ze to bude to iste, ale inspiracia a male kopirovanie je na strane WarZ......problem je v tom ze Dean Hall da do DayZ nieco viac, ako tvorcovia WarZ, ktorym, uz ako teraz vidno, ide o to co najviac zarobit na momentalne popularnom zanri
  • z warInc použili jen část animací a tzv."nápad" Dayz máš na mysli zombíky a otevřenej svět?? to nesmí být žádná jiná hra než Dayz? Jediná reakce na Dayz je to že chtějí hru vydat pokud možno než vyjde Dayz. A warz vyvýjí od 2011(preprodukce), dayz je 2012. *5* Jen blbec by si nezkusil obě hry už jen pro to aby věděl jak jedna je horší než druhá.
  • Ja vim jak to Dean myslel, ale podle me hlasat hned "DayZ - to je ceska hra!" je stejne mimo jako ta ma otazka...
  • tohle by chtelo " pole spravedlnosti " jako v red dwarf. To by byla celkem svanda kdyby chtel nekoho zastrelit a zastrelil sam sebe. Nebo mensi uprava zmizela by mu zbran =)
  • trolo
    uz to nehul.
  • WarZ je splácanina z WarInc. a nápadu DayZ. Myslel jsem, že to ví každý.
  • WarZ tu je déle ale myslim že to bylo pod jinačím jménem, kde v tom je reakce na dayz?? Pust si dayz a neplácej *3* obě hry jsou tu sami za sebe a dayz je stále jen MOD na rozdíl od WarZ(nechci tím říct že lepší). Takže si tu přestan psát hřebíky do tvé rakve v tehle diskuzi *1* *1*
  • WarZ je jenom narychlo splácaná hra, která je reakcí na DayZ. Ta jejich love WarZ komunita, která ovšem nikdy WarZ nehrála je jenom dalším hřebíkem na rakvi.
  • WarZ je zname dlhsiu dobu ako DayZ ? a na to si prosimta ako prisiel
  • Vymyslí a měkké I.. *16*
  • Tenhle kolotoč zabíjení vždycky začne u blbečka kterej si řekne že bude zabíjet na potkání - zabije 1 a ten jelikož nechce zážitek opakovat tak s tím začne taky, tím se pak ohání každej, že se vlastně jen chrání nakonec už zabíjí všichni všechny a to jestly je nebo neni ozbrojeny už nikdo neřeší, jelikož radši zabije dřive než bude v ohrožení aniž by se staral o to jestly měl zbraň, tato informace už nezmění že ho zabil a žadný hráč při spatření přeživšího nemyslí na to co má v ruce ale na to že by sám mohl zemřít. Já sám se v dayz považuji za medika(klidně pomůžu tomu kdo požádá) ale když je ve hře 15 lidi a z toho 12 jich hraje výlučně stylem ziskat jakýmkoliv spůsobem dobrou výbavu a vše co jde a poté jen hledají koho zastřelí tak nemůžete čekat nějakou důvěru *4* . Proč myslíte že jsou ve hře bandité? J e to jen důsledek těch prvních co zabíjeli pro to co má druhej a pro své skóre.
  • Pokud se ti jejich hry nelíbí nemusiš je hrát, série C&C zpočátku taky nebyla ideální a je nejznámější. Arma 1 neni Arma 2 a že chtějí zlepšit optimalizaci hry, pokusit se omezit cheatry (ukaž mi hru u které to někdo dokázal) a odstranit bugy to neznamená že do dvou týdnů vyšvihnou ultra Patch který vše vyřeší, to nemají šanci dokázat. A ano u většiny vývojářů ty slova pak jen visí jak mlha. Za co bys chtěl platit 2x - myslíš Arma2 + DayZ? Jakmile DayZ vyjde jako samostatná hra tak si koupíš DayZ a jestli jsi si koupil Armu 2 jen pro dayz to je tvoje věc ale arma je vojenský simulátor který nemá konkurence, a to o předpotopním enginu dovolim si *1* *1* jelikož nevím o enginu ve kterém máš dohled 10km a herní prostředí obsahuje plochu 15x15km, i úžasnej frosbite 2 engine je vylepšená 1 o celou řadu efektů a nic víc.
  • To je krása, jeden informativní článek a jak se tu vždy schromáždí všichni hateři. Cheateři jsou a budou *7* proto řešit jejích zabedněnost je strata času. WarZ je známé delší dobu než dayz a to že jsou v obou hrách zombie, děj je v postapokaliptické budoucnosti tak je to jako srovnávat Richard Burns Rally a Colin McRae Rally - tak jak můžete tvrdit že jedno je vykrádačka druhého když všude lidi píšou jak jsou tam jiný zombie, zbraně, atd... To je jako by někdo vyrobil auto a nazval ho Feraro ( na místo Ferari ) ale jinak by to byla třeba ekologicka tříkolka ale všichni by hatetovali jak to vykrádá značku. Obě hry si zaslouží mit možnost ukázat se, ještě byste měli být rádi že máte víc možností ( si představte že by bylo jen Call of Duty a nic jiného ) já osobně se těším na každou z nich. Už kvůli tomu jak jsou rozdílné *1* . Nechci tu nikomu měnit názor jen aby jste si cenili že si někdo dává praci udělat tu další možnost.
  • Ouniles
    to by se pak modlil aby jel sklukama na Lemnos
  • Ouniles
    No ja doufam ze to bude jako u MMO her ... pobezi to na jejich serverech a ty budou mit pod kontrolou a budou se o to starat tady by mel byt rozdil od army v tom ze tam neni Multiplayer 1 aspekt ale bude to jen multiplayerovka :)
  • Ouniles
    tak to je a hall si je toho vedom takze uvidime co vymisli
  • Ouniles
    kdys se ke mne priblizi nekdo se sekerou tak dostane ranu do palice aspon u mne by jim to nepomohlo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit