Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Článek o zlevnění PS4 (mimochodem na fajn cenu) a komentáře jsou tu plné toho jaké je na PC rozlišení.

    Proberte se...
    • tak urcite... na packovaci se rozliseni resit nemusi, tam mas, co ti nadiktujou shora
      • Věříš že je mi to úplně jedno.

        Mám doma všechny platformy a stejně aktuálně nejvíc hraju na PS4 a WiiU, protože je to pro mě nejpohodlnější. Fakt nemám potřebu honit si triko nad tím jak výkonné mám PC atd...
        Já jaksi hraju hry, protože mě baví, ale to už tu asi hodně lidí neumí...
        • ZvacA
          Výborně řečeno.
  • Půjdu proti proudu, ač pckčkář - je to pěkná cena vzdor kurzu/intervencím, moc pěkná...
  • Osviceny
    Jacku, Jacku.... Víš proč upředňostňuje PC ? Protože na pc přece můžeš pirátit, takže opravdu nevím o čem se tu bavíte... To je jediný důvod, proč jedeš PC. Víš co mne opravdu zaráží ??? Říkáš že máš na 4K monitor, ale přitom si pořád stěžuješ, že nemáš na "předražené" hry, to mi opravdu do hlavy nejde, jak je toto možné. Já sám přiznávám, na 4K monitor nemám, jednak v tom totiž nevidím smysl a hlavně hry nejsou můj jediný zájem a smysl života, jako pro tebe, ale na hry peníze mám a žádnou nemám upirátěnou...
    • Jack1947
      To snad nemá smysl ani komentovat. *7*
    • Troubo, víš proč na PS/XBOXu nemůžeš momentálně pirátit? Ptže ty vaše topinkovače jsou uzavřená platforma. Nám kdyby někdo diktátorsky upravil systém tak, že se dostaneme pouze a jenom do Steamu/Originu/jiného klienta, tak mají piráti taky smůlu. Je to jenom o morálce a vychování. Když nemáš prachy, nekoupíš a nekradeš - easy.
      Naštěstí my PC useři máme naší milovanou platformu volnou, tudíž si hezky hry můžeme např. modovat. Máme je podstateně levnější a pokud se nejedná o zprasený konzolový port, jsou i technicky kvalitnější. Pokud chceme nextgen, pořídíme příslušnou hw součástku a nedostaneme sociální fíčury, jak se chápe nextgen na těch vašich lowendových chytačích prachu k tv. Btw architekturou jsou to jen lowendová pecka, u kterých si vyměníš snad akorát tak HDD. Užijte si je *5*
      • Uf... Tady má někdo hoodně velký mindráky *9*
      • Zrzzek
        Začínat příspěvek oslovením troubo? Svým prvním napsaným slovem ses pasoval do role špatného trolla, což se nakonec potvrdilo.

        Pokud si myslíš, že svět je rozdělen na PCčkáře a konzolisty, je mi tě líto, protože to je názor hodný chytrolína na prvním stupni základní školy. XONE/PS4 koupíš za něco málo pod 10 tisíc. Vydrží ti několik let a můžeš si být jistý, že ti na tom půjde vše. Ano, hry na PC jsou technicky dál, ale kolik to pak stojí. Navíc ten rozdíl není moc markantní.

        Hraju na PC i na konzoli. Oba stroje mají něco do sebe. Tímto se s tebou loučím a přeji ti brzké procitnutí z černobílého pohledu na svět.
  • MARTASLJ19
    Tak tu je zase nablito *11*
  • Teď jsem kupoval nový bundle 1TB s destiny za 9999, ale jak jsem pak viděl ceny her v datu vydání, tak si říkám že radši nechat cenu konzole na stávající výši a snížit cenu her, ale tohle je lepší tahák na lidi :).
  • Fakt by mě zajímalo, kde berou zdejší experti informace, že hry na konzolích jedou v 720p? Na Play Stationu 4 konkrétně jedou všechny hry, i ty multiplatformní ve Full HD (až na pár vyjímek u her v 900p na Frostbite Enginu jako je Battlefield nebo her od Ubisoftu - Watch Dogs a Unity), což je standard na dnešní dobu pro TV i monitory. V 720p je pouze pár launchových her na Xboxu One (+ taktéž hry od DICE nebo třeba od Konami), ale jinak i u téhle konzole již převažují nové hry v 1080p, max v 900p v 30% případů asi. Tak jaké pak 720p?
    • U 22 fps ve Witcherovi ti je fakt jedno jestli mas 720p nebo 1080.
  • Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s hlučností PS4. Koupi jsem zvažoval už někdy před čtvrt rokem, ale měl jsem tak špatné reference na hlučnost, že jsem si koupi tohoto modelu rozmyslel s tím, že počkám na příští verzi.

    Budu vděčný za nezaujaté informace!
    • Zrzzek
      PS4 je moje první konzole, takže porovnávat moc nemůžu. Musím ale říct, že v mém případě je slyšet docela dost. Nejspíš za to ale může umístění v polici, kde to prakticky fouká do 10cm vzdálené příčky. Na druhou stranu, když to porovnám s tím, jak si odfukuje noťas, není to žádná tragédie.
    • Ja mam jinou zkusenost, nez fluffy. PS4 si obcas zahuci, kdyz rozjede vetraky. Neni to zadna tragedie, ale slyset to je, obzvlast, kdyz mam hru potichu, protoze vedle spi manzelka s miminem :)

      Oproti 360 je PS4 vyrazne tissi, prirovnal bgch ji tak k PS3 slim. Prumerne herni PC (i notebook) huci vic. Ale verim, ze jsou na trhu nejake opravdu spickove case pro PC, ktere budou odhlucnene lepe.
    • Je určitě hlučnější než PS3 Slim (první slim). Se sluchátky ji samozřejmě neslyšíš.
      Každopádně je to slabý odvar mé staré a bohu dík už vyhozené nvidii 260, to bylo letadlo :-)
    • Ja mam ktomu,vertikalni stojan,tak 50cm od zdi(SIKMO)obzas se rozfrci,ale tak 10min pri hrani,a pak je vtichosti.Nebo je hlucnejsi,kdyz hraju urcitou hru,treba zk3,a nevsimnu si,ze jsem nezavrel media player .
    • Ja mam PS4 ako prvy playstation. Ziadne pred tym som nemal. Oproti XBOX 360 je daleko menej hlucna.Ked som ju prvy krat zapol bol som velmi prijemne prekvapeny, naozaj je pocut len minimalne. Ak das dnu disk tak sa hra zacne hned kopirovat na disk a to je skoro jedine kedy vydava nejake zvuky. Potom uz len naozaj obcasne a minimalne.

      Musim ale povedat, ze tato otazka mi pride dost zbytocna...V momente kedy zapnem hru a audio ide z TV, neexistuje aby som pocul akykolvek zvuk, co PS4 vydava pocas hrania. Ak pouzijem sluchatka tak to plati o to viac. Jedine kedy je PS4 zapnuta ked nehram je ked sa nieco stahuje alebo nabija ovladac a to ide cez REST MODE a to nevydava zvuky ziadne.

      Proste to nieje chladnicka ktora ide stale....a ty ju musis pocuvat.
  • Ještě ty hry trochu srazit. 1700 za tzv. "tříáčkovou " hru je dost, ale pamatuju si jak na PS1 byly hry i za 2 499,- třeba za Tekken 2. *4*
  • za tu cenu je to hodne dobra koupe
  • Mimochodem, pekna nabidka za 10790, nova PS4 2015, 1 TB, Assassin Syndicate, Uncharted Collection a Watchdogs. https://www.mironet.cz/akce-sony-playstation-4-1tb-cuh1216b-assassins-creed-syndicate-watchdogs-uncharted-nathan-drake-collection+dp250916/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit