Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no kokpit bych tam bral a hra je husta jen pro lidi co maj volanty od logitechu ktery maj 900 o otaceni jako mam ja pak je to teprve zazitek
  • ja nikdy nepouzivam pohled z kokpitu, ale nekdo jo tak at ho tam daj ikdyby to bylo 1%! Ale hadat se jestli jeto 5% nebo 10 je uplne o nicem proste kdyz to u zavodni hry hraci vyzaduji MA to tam byt kor kdyz je to takova bezna a ocekavatelna vec jako pohled z kokpitu ja bych to nikdy nepouzil na zavodeni, ale rad se podivam a kdybych ridil volantem treba by mi to vyhovovalo lepe nez pohled zezadu, kazdopadne jestli to tam nedali protoze 5% hracu je pro ne malo tak jim preju jedine, at si to kazdy spirati a nedostanou nic!
  • Myslim, ze neskor napisali, ze statistiky vychadzali z multiplayeru. Je pravda ze v singly mi to chyba, ale v MP pouzivam bud pohlad z naraznika (race), alebo zvonku (drift).
  • Hanzales
    Já si dávám pohled z kapoty pouze pokud se v kokpitu zobrazuje volant absolutně jinak, než ten co držím v ruce, nebo pokud nejde ta animace volantu a rukou vypnout. Naopak pokud kokpit je a volant v něm jde vypnout, pak si nedokážu představit si dát pohled jiný. Ale chápu, že to nechápeš. Já zase nechápu, jak někdo může jezdit s pohledem zezadu a že takových lidí je taky spousta.
  • Divotvurce
    Tam, kde to jde, jezdím pouze v pohledu z kokpitu. To, že to zakryje kus okolí tratě mi nevadí, hlavně, že vidím, kam jedu. Problémem je periferní vidění. Při skutečném závodění člověk vnímá ostatní závodníky, jedoucí vedle něj, ve videohře ale ne. Tam se musí zmáčknout tlačítko pro otočení hlavy a to někdy trvá. Takový problém mám třeba ve Forze. U pomalejších aut se to dá, ale jakmile sednu do závoďáku, tak jsem v hajzlu. To samé v Dirt 2, v rallycrossu jsem nebyl schopen vyhrát a to ani když jsem měl při dolním okryji ty šipky. Proto mám raději závody proti času.
  • Kdyz lezu do restaurace (kupuju si hru) jeste tak nejak nemuzu vedet co mi daji na talir, zvlaste, kdyz minule (Grid1) jsem byl naprosto spokojen. Pote, co jsem ochutnal a tentokrat dostal na taliri blivajz (Grid2) mohu snad vyjadrit svuj nazor, ze? Tolik k tvemu prirovnani. ale jinak mas pravdu ...to hejtovani uplne vseho maji nekteri jedinci asi vypalene ohnivym pismem v srdci :)
  • Tohle mě napadlo už když ohlásili, že nebude přítomen. Pak můžou jakože z dobré vůle pro oněch 5% vydat právě takové DLC *1*
  • Oficiální kokpit kamera bude DLC za 9.99$ :))
  • ucho
    pro lojzu: v diskuzi o Gridu 2 jsem se ohradil vůči jedinému a to tomu, když někdo nadával (zde autor vlákna) autorům hry. to prosím není kritika hry, to jen z dotyčného vyrostl ňouma. že se někomu hra nelíbí je jeho věc. nepodsouvej mi prosím výplody své choré mysli do úst... pouze se pak podivuji nad tím, že když někoho hra nebaví, že tráví tolik času hejtováním té hry. to je k zamyšlení...
  • Pro Ucho:
    1) to minus jsem ti nedal ja :) 2) ja tu hru hral 3) nekdo rekne ze se mu neco nelibi, ale ty jsi ten kdo chodi do disk. mu v tom zakazdou cenu oponovat, a u hry ktera by alespon v nejakem ohledu byla ocenitelna nereknu.. ale..
    3) myslel jsem ze z tebe vyleze neco mnohem inteligentnejsiho nez ten vyblitek ktery uz neba dale cenu pitvat :) ty moje slunicko *1*
    Ubohe.
  • ucho
    představ si, že jsem nikde tuhle hru nehodnotil (taky jsem ji nehrál). vůbec nikde jsem nepsal, jak je dobrá a jak je špatná... někoho ta hra bude bavit, někoho ne (je pár her, co mě nebavilo a přijdou mi špatné, ale vím, že někoho baví. fakt mě ale nikdy nenapadlo jít do diskuze dané hry a chrlit různá negativa na stranu autorů té hry. stejně jako mě nebaví fotbal a nechodím na fotbalová utkání vyřvávat, jak strašně hloupej je to sport a že by ho měli změnit, tenhle přístup by mi přišel trochu slaboduchý). když přesto přijdeš s tím, že mě ještě nepřestalo bavit se zastávat herních zmetků, lze na základě toho dojít k jistým závěrům a učinit tvůj psychologický rozbor... jedním z těch závěrů je, že jsi trochu mdlého rozumu a moc inteligence jsi nepobral. tvůj život zůstane stejně mizernej i nadále, piš si do svého kodexu, co chceš... *5* (btw ty žádnej charakter nemáš *3*)
  • MickeyMutant
    Neříkej, že něco takového ještě neexistuje!
  • MickeyMutant
    Oči, mňame, oči. O pazourech nebyla řeč. Astigmatická patrona nebo preparovanej rys po babičce - tos měl napsat.
  • smutny zivot ma podle me ten kdo naukor namitkam nekoho v priblble diskuzu nekde na internetu pridava ke svym jinak strasne FREE a objektivnim prispevkum zminky o tom jaky kdo ma zivot kdyz sem vleze a rekne (na zaklade vlastnich zkusenosti + za sr*cky opravdu neplatim NE) tohle stoji vazne za zlamanou backoru. Dekuji tedy za tvuj psychologicky rozbor. BTW netusil jsem ze charakter clovek ziska tim, ze bude podporovat spatne odvedenou praci nekoho, komou se v ocich honi jen $_$ a nakonec si mne ruce kolik se toho nedodelaneho blafu prodalo.
    To si jeste musim pridat do sveho kodexu aby muj zivot byl lepsi. *15* *3*
  • ucho
    proč tě ten herní zmetek zajímá? když vlezeš do restaurace, taky máš plná ústa kritiky na to, jaká jídla si mají smazat z jídelníčku, protože ti nechutnají? oni tě tu hru nenutí hrát, jestli se ti nelíbí, tak si ji nekupuj (no jo, to vy velcí kritici vlastně neznáte). stejně jako v restauraci tě nikdo nenutí, aby sis objednával ty jídla, co nemáš rád... máte smutnej život, když vás baví pořád něco hejtovat... slunce v duši.
  • smejki
    oponuje nepodloženým prohlášením. nepleť jabka s obrněnými transportéry.
  • Se stejně nejvíc těším až budou střílečky jenom izometrické, protože se přece jako ho va do nebudeš omezovat na "vlastní oči" - to je přece jak koukat krávě z frdele! A ještě větší pecka bude až to bude samo střílet a ty jen budeš do rytmu samopalu mačkat správně klávesy aby to vypsalo nějakou kůůůůl hlášku!
  • jeste te neprestalo bavit zastavat se hernich zmetku?
  • O ano! Kecy o tanku tu dlouho nebyly! To, že ty máš levý pazoury, neznamená, že to tak mají i ostatní.
  • presne takhle kuriozni mi prijde to co pises :) ale pobavil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit