Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny
    Ježiši kriste. mě by zajímalo, co by ste v dnešní době jako chtěli? že hry jako Unreal, Duke Nukem, Half Life, Quake byli redefinice žánru? No SAMOZŘEJMĚ!! Víte vůbec kdy ty hry vyšli? To byla doba, kdy cokoli novýho bylo hrozně super a nejlepší, protože jsme to neznali. Jelikož ale, jsou teď hráči zmlsaní až hamba, tak by si pořád představovali něco novýho a neskutečnýho, a mužete mi prosím pěkně říci co??? Všechny staré hry jsou dobré jen proto že si je tak pamatujeme. Kdyby nám v té době někdo pustil tady např Far Cry 4, tak by jsme se z toho udělali, a dostali takovej orgasmus že by to nebylo možný... Kdyby dnes někdo udělal střílečku jako byl Quake, nebo duke nukem (a nejmenovala se tak) Nikdo by si ji ani nevšiml, protože by to byla nudná hra co nepřinesla nic nového. Fakt mi neni jasné, co by jste fakt dneska chtěli, nikdo se Vám nezavděčí. Podle mě Je Far Cry velmi dobrý nástupce a hra je to suprová...
    • Chci Star Citizena, až vyjde, tak si tu klidně hrajte tyhle "Ubisoftárny"
    • Ano. Jeižiši Kriste. Přesně tak. Co bychom chtěli? Chtěli bychom prosím pěkně za naše peníze, které jsme si vydělali poctivou prací dostat poctivou hru (nemám na mysli přímo FC4, které nic nového nepřineslo presto je údajně dobré).

      Takže méně investic vydavatelů do marketingu a matlání medu kolem huby a více do inovací, výzkumu, technologí, testování, prodloužení vývoje (u některých do jn ých krav viz AC, COD,.. je to patrné až příliš, že vychází téměř každý den, taky z toho vyleze paskvil) a tak dále mladý pane.

      Takže podruhé, shrňme si předkožky a uvědom me si laskvavě, že pokud se my, jako nedílná součást herního trhu, nepřestaneme plácat po ramenou jak je 23. Call of Duty, 35. Assassins Creed, atd strašně super, přitom se jedná o přeceňované hypované s*ačky, a budeme to kupovat za stále více peněz, přistupovat na nějaké f2p manýry (1500 za hru + 3000 za otevírání bedniček. .WTF?!!), podporovat koupí DLC za 15 Eur a dostat zbraň, mapu a kamufláž, když tuna hráčů čeká na opravný patch aby si mohla výbec zahrát...

      Takže teď už chápeš, že žádný nový Doom, Half-Life, Quake atd prostě v blízké době nevyjde? (Tupý) trh si totiž žádá dostávat recykláty, pokud možno každý rok, za pokud možno vyšší peníze = nižší náklady na vývoj, stejné nebo lehce zvýšené na propagaci, ale celkově stále více v plusu... POCHOPTE TO KUA UŽ!
      • Dobře, já to tedy zařídím.
      • Johnny
        a proč se dělá milionté CoD, Assassins Creed a podobné hry? No protože jsou velmi hojně kupované, prodají se miliony kusů! Jsou to špatné hry když už je dvacátý díl za poslední dva roky a stále se ho prodávají miliony? Dle těchto kupců asi ne. Jsou to prostě hry. Klasický, normální hry který lidi rádi hrajou. BTW: Taky tuto politiku neschvaluji, ale hold si za ní jako hráči mužeme sami (ne zrovna konkrétně ty nebo já, ale hráči) Za to že to pořád kupujeme (opět ne ty nebo já)
        • No a přesně o tom výše mluvím. Pokud si to neuvědomíme v hojném počtu, nic víc nebude pěkně dlouho dostávat.
          • Johnny
            Já myslím že kdo chce, tak si to uvědomuje. Ale to jsou pouze zlomky procent. Stále budou převládat "děti" kterým vyšlo nový CoD nebo podobné hry, a tohle prostě neřeší protože tím žijou a baví je to a bude bavit protože přesně proto... Někdo hold od her neočekává nic, a nekdo moc.
    • oktavius66
      Takové stejné názory jsem tady už také psal. Ale byl jsem akorát "uhejtován" ...
      • Johnny
        Ona pravda bývá málokdy kladně přijata. Já osobně jsem za Far Cry moc rád. Je to kvalitní hra a dobře se mi hraje
    • Ale proč taháš za slovo? Já dával jen příklad, jaké hry si zaslouží 9 nebo 10 hodnocení. A při vší vůli FC4 taková hra zdaleka není. Kampaň asi jako Cod jak tu někdo poznamenal a k tomu milion nepodstatných misí a úkolů které se víceméně opakují. A navíc to celé v přeskinované 3ce. Toť vše. Tohle označíš jako vynikající silně nadprůměrnou hru ? To už mi devítka dává větší smysl třeba u Dishonored, to byla aspoň parádní hra třeba.
      • Johnny
        Far Cry 4 je v dnešní době nadprůměrná hra. Nenapadá mě podobná hra která by byla v poslední době tak dobrá. Takže ano, v dnešní době si taková hra zaslouží 9/10.
        EDIT: Dishonored také za mě 9/10, ale bylo to na mě krátký.
        Např. Skyrim má u mě 10/10 protože sem se u něj bavil cca 180 hodin, a pořád mě skvěle bavil... to se jentak o nějaký hře říct nedá
    • v zásadě máš pravdu, ale problém je že FC4 je jen přeskynovaný FC3, dřív se tomu říkalo datadisk a stálo to nejvíš polovinu ceny původní hry
      • Johnny
        Pokud by mělo FC4 být jen datadiskem, tak bych ho opravdu v době datadisků chtěl do každý hry. Podle mě je čtyřka dustojným nástupcem trojky, a dokonce sem za to i rád že je to velmi podobné, místy stejné. Dyt je to Far cry, a ne nová (jiná) hra. Líbila se mi trojka a bavila mě, a čtyřka se mi líbí také a baví ještě víc
    • Aha, takže dnes se nemůže objevit nadprůměrná vynikající hra ze které si sedneme na zadek? Dnes jako máme sedět na zadku a čumět s otevřenou hubou na přeskinovaný předchozí díl, který není prakticky v ničem nějak extra zajímavý ? Aha , dobře Johny, píšu si .. :D
      • Přesně tak. Hlavne vypni mozek, nic neočekávej, především žádný představy nadrámec dnešní masový 4buttonový tvorby a frikulín obsahu a mlčet.
      • Johnny
        Ano je preskinovaný, a je přeskinovaný moc dobře. proč zásadně měnit něco co funguje a baví.
      • ano presne tak to je
  • "Možná je to tím, že jsem Far Cry 3 odehrál na počítači, zatímco čtyřku na konzoli, tudíž mi náhle připadalo míření o něco složitější (na druhou stranu to celkem přidává na realismu),"

    Co má proboha společný realismus s (ne)schopností konzolí a gamepadů pořádně ovládat FPS?
    Vždycky.. naprosto vždycky bude lepší ovládání střílečky s klávesnicí a myší než s gamepadem. To je realita a realismus dohromady.
    • Keyz
      Je to prostě perlal. Nic víc.
      *15*

      Spíš na by realismu přidalo to, kdyby to hrál na PC a dal to na max. Například srst je skvěle provedena atd. To samé plynulost, když to jede těch 60 FPS. Ale to co napsal je perla.
    • Johnny
      Mě se zas na konzolích líbí ten Auto AIM... stačí najet cca tam kde je nepřítel, zmačknout zaměřování (popřípadě ho mačkat) a kurzor se automaticky přišpendlí na nepřítele. Takhle dokažu bejt luxusní rambo i na konzolích, možná lepší jak na PC s myší :D
      • Tak někoho baví najet přesněě myší na místo kde je nepřítel a někoho baví dvakrát mačkat za sebou čudl ...výsledek stejný..přístup odlišný :)
        • Johnny
          Samozřejmě ale pro přesné míření např na hlavu atd je myš určitě lepší, proto mam po ruce vždy obojí xD
          • Jako že hraješ na padu a při scénách kdy chytíš střeleckou slinu si to prohodíš na klávesu a myš? hehe
  • Preed
    Neunavuju Vas uz tie Ubisoftacke open worldy hry? Mna teda ano,aby mali v kazdej serii odhalovanie uzemia stveranim sa na vezu(AC,Far Cry,Watch Dogs) a kopec podobnych prvkov,fakt dnes je Ubisoft tovaren na open world hry podla jednej mustri a vsetci to z nejakeho dovody zeru,kopec podobnych zbytocnych vedlajsich uloh,priemerny hlavny pribeh,stale to iste,AC hram uz iba zo zotrvacnosti,Watch Dogs som nedohral a Far Cry napriek tomu,ze ma dakedy bavil tak uz sa mi s nim nechce stracat cas,ak sa zas nieco od Ubisoftu stane hrou roku tak opat budem krutit hlavou. ;)
    • Watch Dogs jsem vypnul po pár hodinách, poslední AC, které jsem dohrál, bylo Brotherhood, ale u Far Cry 3 jsem strávil desítky hodin a s FC4 to zatím vypadá podobně. Far Cry je podle mě jediná série, ve které ta formule funguje opravdu skvěle, protože je to postavené na základě dobré střílečky, která je zábavná i bez neustálého plnění úkolů a lození po věžích. Naproti tomu jsou v AC souboje o ničem a parkour se už dávno omrzel, ve Watch Dogs přestává být většina schopností zajímavá po 3 použitích a střelba a jízdní model jsou na příšerné úrovni. Zatímco v AC a Watch Dogs při zastavení člověk zjistí, jak je hra ve skutečnosti nudná, ve Far Cry tím poznává další úroveň hratelnosti.
      • Preed
        No ja som FC3 nehral,resp. iba blood dragona(ktory ma tiez prestal bavit) ale chapem co na tom ludi bavi,ale to co som napisal hore pre mna proste plati,paradoxne si myslim,ze najvacsie inovacie priniesol watch dogs,ktory s tym hackovanim robi celkom zaujimave veci,tu hru nici nudny pribeh a debilny hrdina,ono je pre mna dost problem aj hracia doba,uz sa mi nechce venovat 30 hodin hre ktoru som hral 10x pred tym,keby to bolo 10 hodin tak to este prezijem. Podla mna ma proste Ubisoft nejaky interny manual ako robit open world hry a vsetci sa toho drzia lebo to nie je mozne aby vsetky tie hry boli tak rovnake.

        1. 75% vedlajsie ulohy 25% pribeh, s tym ze vedlajsie ulohy su castokrat nudne a nemaju na seba naviazany skoro ziadny pribeh (50 fixer contractov vo watch dogs,xy contractov na zabitie v AC,lovenie zvierat vo FC) a hlavny pribeh je castokrat proste nudny a zalezi to na tom ako sa akurat v konkretnej hre podari urobit hlavneho hrdinu/zaporaka v contraste GTA ma napriklad hlavny pribeh minimalne 50% hry,lepsie dialogy a zaujimavejsie postavy.

        2. Zbytocne herne mechanizmi ktore nefunguju a vacsinou ich potom odstrania,v tomto je expert AC kde diel za dielom vymyslaju rozne debiliny ktore proste nefunguju,ako kupovanie obchodov,tower defense minihra, minihra s lodami, posielanie tovaru a zarabanie v AC3 a podobne,nuda nuda nuda a este je to aj debilne, vo watch dogs to boli napr tie konrakty s convojmi,kde som sa postavil do stredu cesty s granatometom a ukoncil to za 10 sekund a toto sa opakovalo 30x,no na co to tam je? vo FC je to napr debilny crafting.

        3. Spolocne herne prvky,napriklad tie veze,podobne nepovinne kolektible a urcite by sa toho dalo najst viac,kopec toho je proste pocitove ze hram podobnu hru.

        Takze u mna je to asi takto no,ja ani nejak neapelujem na to aby tie hry inovovali,ale pri takom tempe vydavania podobnych hier sa mi to proste nechce hrat,vzdy mam pocit ze hram to iste,keby si dali trosku na cas,tak by sa tie hry niekam posuvali,ze odstrania co bolo zle a pridaju nove veci,napr ako novy dragon age alebo mass effect bol dobry v takom postupnom vylepsovani ale tu je proste vsetko take iste a ked je tam nieco nove vacsinou je to nejaky zbytocny herny prvok.
  • To sou zas zvratky tady, kdyby sli zastrelit zvirata jednou ranou zas budete remcat ze je to lehky, to stejny ten orel, kdyby tam nebyl budete remcat ze je to nuda atd. Proste demence, furt na vsechno nadavat je popularni, rozumim. Navic ted vychazi tolik her ze si vybere kazde, a nikdo vas to hrat nenuti. Ja se u hry skvele bavim, pac vypnu a nad takovema picovin@ma jak vy nepremyslim, chcu se u hry jako FC bavit a ne premyslet, a to hra plni skvele.
    • Ale tak alespoň uznej, že je to dost vtipné, když nosorožec vydrží čtyři rány z granátometu. *3*
      • Ale jo ve hre je dost blbosti, ale me to proste netankuje, ja se bavim a tecka. Dialogy a pribeh je tupe az na pudu, ale proste se presto prenesu a ceka me vyborna open world strilecka ktera nema konkurenci. Zviratum staci mirit na hlavu a vydrzi o dost min. Ja nosorozce zahanim ohnem.
        • Tak já zvířata zabíjel jen pro craft, jinak je mi to spíše proti srsti. Bavím se samozřejmě také, jinak bych to snad ani nekupoval. *3*
  • Jo tu výtku s tím lovem docela kvituji. Samotný lov mi nevadí pokud je nějak regulovaný nebo pokud na proti sobě nestojí dva myslivci, jenž jsou schopný postřílet všechno možný kromě škodný. Ani výtky na lov velryb v AC4 jsem moc nechápal v kontextu "taková doba prostě byla". Na druhou stranu ulovit ve FC3 tygra, abych si udělal baťůžek, to už jsem si říkal, jakýho vola to inspiruje.... *7*
  • Morraw
    Včera dohráno. Tedy pouze hlavní linie. Takže pro ty, které bavil FC3 a chcou nášup, tak neváhejte a kupujte. Neprohloupíte. 9/10 je odvážné hodnocení, ale hra zasluhuje těch 7-8/10.
    Podle toho jak moc jí budete vyčítat, že to staví na stejném konceptu.

    Ubi$oft Ano, koncept, který začal už s AC, se Ubisoft rozhodl rozšířít i na další značky FC a WD. Ale je to špatně ? Podle mě Ubi open world hry umí. Sice je jádro stejné, ale dokáže na tom postavit různé typy her, které tu a tam něco inovují. Takže tu máme historickou akční adventuru, hackerský thriller nebo bláznivou akci na ostrově či Himalájích.
    Far Cry 3.5? Novinky (střílení za jízdy, helikoptéra, co-op, jízda na slonovi, horolezectví, náhodné eventy) působí jako strašně malé změny, ale díky nim se FC4 hraje ještě lépe než jeho předchůdce. Zprvu jsem začínal obezřetně, ale po chvíli mě to doslova vtáhlo.
    Zase máme velkou mapu, kampaň na cca 15h, tunu vedlějšího obsahu, možnost plnit vše s někým v co-opu a nakonec i klasický mulťák. Je to revoluční ? Ne. Je to inovativní oproti předchozímu dílu ? Ano. FC3 ukázalo, kam se teď série bude ubírat a FC4 to jen potvrdil.
    Příběh Předtím to byl ostrov s domorodci a jejich legendami, teď jsou to Himaláje a..jejich legendy. Ano, příběhově jsou oba díly skoro stejné. S člověka, který chtěl pouze rozprášit popel své matky, se stané vůdce odboje. Hlavní záporák Pagan Min se hned stal mým oblíbencem. A kdyby byla možnost se k němu přidat, hned bych s ním vypudil rebely ze země a udělil hře 10/10. I tak je možnost dělat ve hře rozhodnutí. Hlavní postavy odboje Sabal a Amita vám zadají každý svůj úkol a je jen na vás na čí stranu se postavíte. Vše končí mini vyvrcholením a vyplatí se hru projít znova, na což už se sám chystám. K tomu všemu vás čeka i vedlejší kampaň, ve které se vypravíte do bájného místa Šangri-la
    Open-world Tropický ostrov je vyměněn za, pro mě vizuálně hezčí, Himaláje a hra hodně připomíná posledního Tomb Raidera. Zase je zde spousta obsahu pro vyzobání, ale hlavní jsou náhodné eventy. Tu musíte zničit projíždějící konvoj, zachranit vězně, zadržet posla atd. Hra se stává o dost živější a je pořád co dělat. Budete spíše prozkoumávat horské stezky ? Osvobozovat kempy ? Plnit eventy či vedlější mise? A nebo tohle všechno dohromady s někým v kooperaci ? Je to jen na vás a nudit se rozhodně nebudete.
    Závěr Nový díl je zase o něco dál, je živější, akčnější, zábavnější. Avšak mám obavy, že takhle série právě vyjela na zajetou kolej a další díly budou vesměs to samé. Nadprůměrné, avšak podobné si jako vejce vejci. Ale co nechme se překvapit, letošní díl se povedl a já v něm strávím desítky hodin.
    • volejník umí bejt vodvážnej, kdyz je to "na místě"...
    • pěkně napsáno a pravda *3*
  • Odulin
    Byl jsem spokojený s trojkou a u čtyřky to není jiné. Za mě by to 9 nebylo, ale poctivejch 8 rozhodně.
    • přesně
  • Keyz
    Zrovna jsem byl svědkem klasické vtipné situace.

    Borci chtěli pomoci opravit auto (generovaný mini úkol) a po cestě jelo další auto stejné frakce a vesele nabralo jednoho borce a ten zhebl *15*

    Nejlepší je ale stejně reakce NPC na orla. "Pozor Orel!!!" Orel je asi zabiják lidí a vůbec strašně agresivní pták. *1*
    • Podívej se na youtube, jak orel v reálu napadne člověka, jak zabíjí vlky a další velká zvířata. Zaútočí i na dospělého medvěda. Neplést si s drobným "středoevropským" orlem.
      • Je ale jasné, že je to ve hře přehnáno z důvodu hratelnosti.
        • Keyz
          Já vím, ale zde to je extrém a nevím, zda to prospívá hratelnosti. Je to strašně hloupé. Kdyby to bylo méně časté tak ano.. ale tohle je opravdu šílenost.
    • Jack1947
      Mně zajímají ti sloni, rásd bych se na nějakém zajezdil když to tak propagovali v trailerech. Achjo, to bude někdy v 30 misi ne před koncem jedna z mála "inovací" co mohla být zábavná a ve hře skoro nebude. *9*

      Mně se akorát stalo že jelo to auto co jsem měl zničit, Royal ( army) nebo ukrást a zabil jsem řidiče ale už jsem se mu nevyhl. Umřel jsem... ale zase jsem pozabíjel ty zlé rebely a pomohl povstalcům outpost +1. To byl zas jiný případ.
      • Slona jsem potkal a osedlal pri dobyvani jedne z pocatecnich zakladen :)) jen je potreba jeden "talent" bod na jejich osedlani. vic nepovim, nechci spoilerovat :D snad jen prozradim ze se nejedna o predem skriptovane udalosti:)
        • Jack1947
          Aha, díky to jsem rád už jsem se bál že si na něm snad ani nezajezdím.
        • Keyz
          Vůbec jak tam jsou ihned taková silná zvířata (nosorožec vesele vydržel 2x ránu výbušným šípem) je to ještě šílenější. Na kaženém kroku se potuluje nějaké tlupa a co je horší, jak všude okolo blbci střílí tak se zvířata rozutečou a pak je potkáváš na ještě šílenějších místech než normálně. Navíc prachy seženeš lehce ihned máš lepší zbraně jak protivníci i spolubojovníci...

          Je škoda, že tohle je vlastně jediná FPS. Velká FPS kterou je možné aktuálně hrát. Celé to drží jedno studio které je známe dojením. Ostatní dělají MP hry a BF / COD je také hlavně MP. Tedy pak zde máš pouze to FC a to již naprostá debilita. Velice hloupá hra. *9*
  • Xcomik
    Jen by mě tak zajímalo kdy se na GAMES.cz objeví článek že PC verze této hry byla natolik sprzněná že se hru velkému počtu hráču nedaří ani spustit bez ohledu na to jaký hardware mají ale problémem je jaký mají periférie k PC nebo přímo i v PC připojené a na celém internetu je ticho jak po pěšině že by Ubisoft vysolil tolik chechtáků abyste v redakci drželi papulu nebo to prostě nechápu stačí se přitom mrknout na farcry4 FORUM nebo na blog ohledně patch 1.4 http://far-cry.ubi.com/en-US/news/live-updates-detail.aspx?c=tcm:152-185596-16&ct=tcm:148-76770-32 .

    Jsou to cca 3-4 dny co hra vylezla ven a plno hráču ji ještě ani nespustilo (ani já ne a sem taky pěkně nas*aný) ale jak je vidno tak si s tím žádný portál hlavu neláme však co taky máme si asi všichni pořídit toustery a hrát na nich že! A zrovna bych čekal že se nás aspon ten Lukáš zastane.
    • Víš ono se to moc nehodí.....Tenhle problém jak píšeš mají lidi co dělají hodně zlou věc a to že se pokoušejí o Pirátství ale jsou tak blbý že tu hru neumí ani nainstalovat...No a bohužel si hodně lidí myslí že se ta hra moc nepovedla a pišou o ní špatně.....No ale chodí sem lidí co si tu hru koupily (lolínek) a já tady nemužu machrovat že sem jí stáhnul a že 1500 zbytečně v hajzlu pochop :-D :-D Nainstalovala se v pohodě na plný detaily v češtině a běží luxusně :-) :-) No par mini problému nastalo ale to by jinak nebylo ončo a bylo by to bez pocitu že jste to rozchodili :-)
      Record:Nejdéle sem instaloval hru cca 2 hodiny...než na všechno přídete...pak sem napsal návod a hra byla do 20-30 minut hotová :-) a to mi za to ušetřený prachy stojí :-) Aspon si v hospodě mužu dávat Plzeň :-D :-D
      Navíc po prví v životě sem viděl Uplay a Steam v jednom Cracku a ten mini problém byl ten že sem musel nainstalovat program Net Framework 4 a složka IGE dělala trochu bordel :-)
      • Xcomik
        Tenhle nesmysl co si zbalastil si psal za střízliva nebo při x plzních. Já mám hru originální. Jasně jsem postoval odkaz kde i ubisoft píše o tomto problému který ty chytrolíne nemá nic společného s tím jestli máš legální kopii či ne. Hra hází Black Screen právě proto protože někteří hráči na PC používají periférie s vlastním software.

        Předpokládám že ti ani nikdo nevysvětlil co to jsou periferie. Periferie u PC znamenají doplnky k základnímu PC to znamená: klavesince myše gamepady volanty joysticky ale také i třeba card reader nebo bluetoth a řada dalších.

        Problém je pokud máš kvalitnější myš například Logitech G500 s nainstalovaným software tak hra s tímto zařízením není kompatibilní a dokud tu myš neodpojíš tak se ti nespustí a pokud ji připojíš po zapnutí hry tak následuje okažitý crach samotné hry. Mě osobně se hru nedaří spustit protože mám jak Bluetoth od společnosti Atheeros tak i Card Reader.

        Mimochodem kdybys aspon klikl na tento odkaz http://far-cry.ubi.com/en-US/news/live-updates-detail.aspx?c=tcm:152-185596-16&ct=tcm:148-76770-32 který tě zavede na oficko stránky Ubisoftu ohledně Patche 1.4 pro FarCry4 tak bys zjistil že tento problém už Ubisoft řeší a že v tomto patchi (až tedy vyjde respektivě jestli teda vyjde slibovali pátek žel bohu ani v neděli stále není k dostání). Budu ale tak hodný že ti tu pasáž z černou obrazovkou vytáhnu z jejich webu:
        We've heard the community and are pleased to say that we have been able to remedy the issue (identified in our Known Issues list yesterday) causing some PC versions of Far Cry 4 to go directly to a black screen due to the presence of external USB devices. Some have been able to temporarily fix this problem by disabling USB devices and certain drivers, but we realize this is in no way ideal. For that reason, this Friday, November 21st, we'll be releasing Patch 1.4.0 for PC that should remedy the problem and allow PC players to enjoy the game as normal.

        Mám ale stejnak pocit že to jako když hrách na stěnu házím pač něco mi říká že když si sesmolil ten nesmysl tak nejspíš ani anglicky nebudeš umět pípnout. Doufám že příště ze sebe nebudeš dělat takovýho retarda :-)
        • Ne nikdo mi to nevysvětlil co to jsou Periferie jelikož za celí život nebyl důvod......To že nemůžeš rozjet hru jen kvůli tomu že máš kvalitní myš, nebo proto že Bluetoth a Card Reader máš od stejný společnosti... mě to příde strašně vtipné a vůbec nechápu tu pointu (proč). :-D
          Card Reader.....no to je taky pěkný svinstvo :-)

          Rovnou si moch napsat že máš Notebook který byl v kategorii HERNÍ Nootebook :-D :-D Směju se jelikož nic takového neexistuje... pokud si koupíte Notebook za 20-25 tisíc jen proto že má bejt herní tak jste hloupí jelikož i PC za 10 tisíc toho rozjede víc.....Nebo si chtěl ušetřit a koupil si Notebook který byl nadupaný ale cenově dostupnější než ostatní...Jelikož všechny součástky dělala firma o který nikdo nic neví třeba jako Atheeros....:-)
          Taky sem moch mít Grafickou kartu od firmy Gigabyte s čipem od AMD a ušetřil bych kolem 1500kč...ale proč? To si radši koupim myš za 150kč a klávesnici za 500 a hry rozjedu všechny :-D :-D
          Anglicky snad dokážu pípnout za ty léta.....Ale proč? :-D To že si sem dal ten text zbytečně je pravda jelikož mně to vůbec nezajímá i kdyby to bylo česky ale musel si to tam dát aby si mě pak moch urazit tím že Anglicky neumím ani píp :-D :-D co?....:-)

          To že máš rypák nahoře a děláš chytrého, všechno znáš, a víš proč to dělá chyby atd....A to všechno jen díky tomu že ti ta hra nešla a ty si hledal ruzné informace,rady,drby, proč to nejde a jak to opravit... tudíž asi víš.....:-)
          Radši přemýšlej o tom kde se stala chyba...Jak je možné utratit 1500 za originálku která nejde to se taky málo kdy vidí :-D :-D
        • Mam Logitec G 300 a zadne problem nemam, ani s blackscreenem ani s akceleraci. Me hra slape uplne v pohode ve verzi 1.3.
        • Jack1947
          Ty jo Black screen způsobený "nekompatibilním zařízením" pochopil bych dual screen ale tohle už je tedy přehnané... co si ten Ubisnuf ještě nevymyslí.... *7* zajmavej problém snad ho vyřeší... co nevidět. *3*
  • Dát 9 hře, která kopíruje snad všechno z předchozího dílu, to je síla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit