Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud film tak podle Warcraftu 3, pokud by to mělo být podle WoW tak z toho udělat serial ve stylu Her o trůny, ale otázka je jestli by s to chytlo. Příběh Warcraftu 3 je dokonalej tam není co vymejšlet.
  • film bude podle knizek
  • Kdyz se to tak vezme, tak proc by se nedal udelat film ve stylu WoW? Vezmete si pribeh velice dobreho filmu Tales of the Past, to bylo tocene ve WoW a jak se jim vyborne vydaril samotny pribeh. Me osobne to velice bavilo :-)
    PS: Celkove je dlouhy pres 2 hodiny
  • jasny , 3 roky budou tocit wowko film :D a kdyz to p0s3rou tak se to jen prejmenuje na kung-fu Panda styry :D :D :D
  • čo viem ja film sa nebude vôbec tykat world of warcraftu (wow)ako online hry.
    Pribeh bude tvorit WarCraft strategia a to bud "WarCraft II: Orc and Humans" nebo "WarCraft III: Region of Chaos". Ano wow je vlastne dej strategia, a chcem povedat nečakajte tam pribeh s wotlk alebo cata. Takže kto čital knihy o warcraftu bude to niečo stoho :)

    prečo blizzard tak dohliada na film a ma velke naroky ? - proste nechce na hru vrhnut zle svetlo tym že sa film nevidari, bola by to taka zla reklama

    koniec koncov blizzard si môže dovolit vyberat hry ako diablo wow starcraft su spešne hry ktore im vynašaju dost

    potom preporovnanie napr. hra far-cry dobra hra vela fanušikou vela ohlasov, a film hrôza nedalo sa nato divat

    ja osobne sa na film težim a kludne si počkam ak to bude stat zato preca len zlich filmou je dost :D a na dobri sa počkat oplati
  • Erien
    Řídil jsem RX4 což je 4x4 verze a v zimě ve třech na hory, vše se dá krasně vyjet i v hlubokem sněhu, lyže kufry vše se vlezlo a nebyl problém, nevím co víc bych požadoval po rodinném autě. Nábytek se v tom stěhovat nedá pravda. Navíc je v tom vysoký posed, což mam raději pro lepší výhled. Auto se víc naklaní, to je fakt. Na rychlost to také není, řídil jsem 1.9 Dci 77kw, rozhodně to netrhá asfalt, ale sílu v terénu to má. Navíc se s tím da dostat pod 8 litrů a to se s klasickou čtyřkolkou fakt nedá. Nebavíme se o Octavii Scout, nebo Audi s Quatrem, protože to jsou všechno pseudo čtyřkolky a tak nízké auta, že je to dobré tak maximálně na velmi nízkou pokrývku sněhu. Opět porovnejme cenu RX4 a BMW nebo Audi, je o mnoho levnější, takže to zpracování apod se tam projevit musí. Mě RX4 překvapila, pro člověka co jezdí někde v terénu, nebo často na hory, bydlí třeba na kopci, je to idealní auto.
  • A přitom má zrovna Warcraft tolik materiálu, který by se dal v klidu zfilmovat.
  • Kronoss1
    Probůh, kde sis přečetl, že jsem od Scenica čekal stejný výkon jako v BMW? To jsem tam psal? Nepsal ne? Scénic a rodinné auto. Zajímavý termín, který mi příliš nesedí. Mně to tedy jako rodinné nepřipadalo. To auto vypadá, že je velké, ale opak je pravdou, je docela malé. Na to, že by mělo být, jak říkáš rodinné, tak má docela málo zavazadlového prostoru i prostoru na sedačkách. Pohodlné mi taky nepřipadalo, vzhledem k tomu, že se to v každé zatáčce ve městě kymácelo jako Titanic po srážce s ledovcem. No, moje 250 už taky nejede, mám na něm najeto přes 300 000 a spotřeba? Na to, že je to tří litr a šestiválce, tak jezdím za 7.7 a moc ho nešetřím, dá se s tím jet i za méně. Co se týče motoru, tak já nejsem Kutil Tim a na autě si sám nic moc nedělám, takže to mě taky netrápí.
    Opravdu nemá cenu porovnávat francouzská a německá auta, protože francouzská jsou jasně horší než ta německá, na druhou stranu Němci neumějí tak dobře vařit.
  • Erien
    Ty čekáš, že rodinné auto jako je Scenic pojede jako tři litrovej bavorak? To je opravdu legrační. Navíc se podívej na cenu za kolik koupíš BMW rok 2002 a za kolik Scenica. Soudit auta podle toho, že nejedou rychle je opravdu kravina. Každý už dneska hledá auta, hlavně podle ceny, pohodlí na delší cesty (v tom jsou francouzské auta stále nejlepší), velikosti kufru, pak vzhledu, a nakonec výkonu. Jednu dobu jsem měl Peugeota 306 1.4 LGP, inu nejelo to 250 jako tvoje, zato jsem jezdil 400 km za 500 Kč a protože tenhle motor je skoro nesmrtelnej a neporuchovej, tak jsem do opravy, mimo běžného servisu nedal ani korunu. Nemluvě o tom, že ten motor je tak jednoduchý a všude plno přístupu, že s malýma zkušenostma, si na něm opraví kdokoliv skoro cokoliv. Za to u tvého motoru, musí být krása cokoliv dělat. *3*
  • No zato z jedné tvojí věty o WoW jde tvé povědomí o něm vyčíst rychle *15*
    A proto: nemáš vůbec žádnou páru o WoWku, haha! *5*
  • Kronoss1
    Ano, je lepší než její konkurence.

    Nemám páru o Hitlerovi? Pojďme si klidně dát historickou lekci o nacismu, Hitlerovi a 2. sv. válce, nemám s tím vůbec žádný problém. A když říkáš, že o tom nemám ani páru, tak řekni, co jsem řekl špatně? Že "hajlovalo" skoro celé Německo? Taky že "hajlovalo". Jak jsi mohl usoudit z 1 věty mé povědomí o Hitlerovi?
  • Shania
    Aha, takze kdyz to rika spousta lidi, tak to ma vetsi vahu nez 9 milionu platicich hracu, zajimave.

    Jestli ma nejake MMO hratelnost, tak je to prave WOW, grafika je duvod proc je ta hra uspesna, podivej se jak vypada EQ 2 vydany ve stejne dobe. Nebo jakakoliv 7 let stara hra s realistickou grafikou. Pribeh je tvuj osobni nazor, na to ze je to PC hra, tak je vic jak dostacujici a ja jsme rad za humor a odkazy na realny svet, co jsou na kazdem rohu.

    A nezapomen, ze co se tyka toho, jak reaguje postava, plynule animace a sitovy kod se zadne MMO jeste ani nepriblizilo a to je jadro cele hratelnoti. GW 2 je jedine dalsi MMO, ktere se ktomu blizi nebo dokonce vyrovnava, ale to uvidime, az tam stravim vic casu.

    Az ostatni vyvojari pochopi, ze hraci nechteji cekat na to, az jejich avatar dokonci animaci, ale chteji aby reagovala okamzite, budeme mit hned lepsi hry.
  • Shania
    Jedina hra ke ktere mě bavi se po sedm let vracet, znamena alespon pro me dobra hra, nemyslim, ze bych nasel nejakou jinou, ktera by se tomuhle jen blizila. A BTW u spatne hry ti lidi nezustanou. Takze se da v klidu rict, ze 9 milionu hracu znamena, ze ta hra je dobra, nebo spatna, ale stale lepsi jako jakakoliv jeji konkurence.

    A Hitlera sem vubec netahej, kdyz o tom nemas ani paru.
  • Pokud pujde pribeh ve stopach Cataclysmu, pand a D3 tak se mame opravdu na co tesit :D
  • film bude o hraci wow, o jeho zivote ve hre. a koncit to az udela max level
  • Kronoss1
    Dělo - A to by ses divil. Spousta lidí hraje WoW a opravdu netuším, co na tom vidí.
    Psychotic - Velmi rád Vám odpovím. Auta jsou velmi specifické věci, u kterých každý hledá něco jiného, což chápu, takže ať si každý jezdí v čem chce. Na druhou stranu se dá říci, že jako ve všech věcech, tak i dělat auta se musí umět, což poznáte na jízdních vlastnostech, kvalitě materiálů, kvalitě převodovky, motoru atd. Já vybírám auto hlavně podle výkonu a zavazadlového prostoru pak se starám jestli to má ostatní věci. Já ani nevím, co považujete za tzv. family - friendly vlastnosti. Důležitý je výkon, brzdy, (převodovka) a prostor.
    Erien - Tobě velmi rád odpovím. Proč jsou francouzská auta špatná? 1. Nejede to 2. Když to jede, tak to jede špatně 3. Špatné materiály a jejich provedení 4. Špatné jízdní vlastnosti 5. Jsou ošklivá 6. Jsou francouzská
    Dám ti i příklad ze života. Když jsem měl auto rozbité, tak jsem měl od známé pučeného Renaulta Scenica a to je tak hrozné auto, že snad ani horší není. Nejelo to, houpalo se to jak Ávie, kvalita materiálů byla příšerná, kufr špatný a spojka a převodovka ještě horší. Já jsem asi zmlsán z BMW, které je ale 10 let staré. Na druhou stranu je to tří litr, šestiválec a má 500 nm krouťák a je to nafta v kombíku. Když si ale sedneš do BMW a do Renaulta, tak z Renaulta chceš utéct, protože se bojíš, že se v první zatáčce vymázneš a v BMW chceš jen zůstat a jet a jet. Jediná chyba je, že to je manuál, ale to se dá přežít.
    Jediný problém je, že si pak člověk nemůže koupit málo výkonné auto, protože je zvyklý na něco jiného a hrozně špatně se přesedá.
  • Kronoss1
    Říká to spousta lidí. Pokud ta hra je dobrá, tak řekni proč. Já říkám, že WoW je špatná hra, protože má nulový příběh, nulovou hratelnost, špatnou grafiku a teď už i zničený lore.
  • nejak si ten film nedovedu predstavit, hlavne o cem by mel jako byt, protoze pribeh ve wowku mi prijde dost o nicem. zajimavejsi uz sou udalosti, pribehy v jednotlivych lokacich, ale to uz by bylo spise na serial
  • A kdo rika, ze je dobra? Ty? A proc? Mozna, ze PvE je tam na spickove urovni (u WoW jsem vydrzel pri jeho startu pouze sest mesicu a radeji se vratil do DAoC), ale v PvP nesaha starickemu DAoC ani po kotnik.
  • JMK měl asi nejhorší pozici v tom, že odepisoval jako první a ostatní dva po něm měli víc času a "šanci" vymyslet něco lepšího.
    I když argument o kamarádovi je fajn, Annom sám podle svých slov WoW moc nemusí, takže sorry Annome, druhý klíč jde do zahraničí na trance182@pobox.sk

    Je tu celkem relevantní šance, že v pondělí budou ještě 1-2 klíče, takže si tvůj mail tetranot@seznam.cz uložím a pokud se ke mě aspoň jeden dostane, půjde k tobě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit