Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak koukám, že pravděpodobnost nákupu právě spadla o dvacet až třicet procent. (Gamepad nehodlám kupovat ani se s ním učit hrát. (přes 17 let stačila klávesnice,myš a joystick...)
  • Panebože 30fps.... jak na tom může někdo hrát....
  • Ježiš, já myslel, že horší port než Fable 3 nikdo vydat nemůže.
  • prudislav
    By mě teda zajímalo kdo jim portoval Ninja Blade :-) Když s PC nemaj zkušenosti a port to byl celkem slušnej
  • MickeyMutant
    Sečteno/podtrženo, tahle bezpochyby skvělá hra bude mít na PC pravděpodobně tahle omezení:
    30 fps lock
    zřejmě DRM (GFWL)
    gamepad (minimální podpora k+m)
    ca 60 FOV
    textury s nižším rozlišením
    žádná nová nastavení grafiky
    žádné mody

    Je na každém, aby zvážil, jestli mu možné potíže při hraní dokážou znechutit jinak super hru. Sám za sebe musím přiznat, že třeba 25 - 30 fps ze vzdálenosti půl metru je pro mě u akční hry asi nepřekonatelný problém.
    • Priznavam, ze jsem byl jednim z tech co petici za PC port podepisoval, nicmene dopadne-li to tak jak tomu prozatim vse nasvedcuje tak si necham zajit chut. Kdyz uz nic vice tak alespon nejake upravy ve smyslu prizpusobeni ovladani na klavesnici s mysi potazmo herni kamery bych ocekaval, tj. na klasicke pc periferie a ne jen jejich minimalni zda-li vubec podpora...O dalsi vecech ci spise omezenich radeji ani nemluvit. Rad bych se mylil, nicmene v teto podobe cisteho a nicim upraveneho pc portu to dle meho usudku velky uspech mezi PC hraci nesklidi, staci vzpomenout na dle meho nejstraslivejsi port na PC - Resident Evil 4, jinak skvele hry.
      • Gameplay teto hry je usity na miru gamepadu a na klavesnici je prakticky neprenositelny, to je zrejme od zacatku a od zacatku na to upozornuji, ale nikdo tí nechtel slyset.
        • Hru jako takovou jsem sice nehral, nicmene videl jsem nekolik in-game videii a byt je hra koncipovana na gamepad potazmo je to konzolovy titul tak presto nevidim duvod proc by pri "trose" snahy nemohli ovladani a kameru upravit na mys s klavesnici, vzdyt je to klasicky third person.
  • misho8723
    Podpísal som sa pod tú petíciu a hru si okamžite kúpim, ale tu krásne vidno, prečo tú hru chcú vydať na PC - proste videli, že len 100 000 ľudí sa podpísalo pod petíciu (čo je menšina tých čo si hru kúpia), čiže vidia len z toho prachy.. naproti tomu CD Projekt RED chceli na Xbox360 doniesť svoje "dieťa", chceli sa ukázať, chceli ukázať konzolovým hráčom, že skvelé RPG nemusí byť len zo Západu.. proste bolo a je vidno, že sú hrdí nato, čo dokázali s Witcher sériou.. a takisto nemali žiadne skúsenosti s Xbox360 vývojom.. a priniesli naň jedno z najlepších, najkrajších, najatmosferickejších RPG hier za posledné roky, ktoré bolo dokonca výborným portom s rôznymi úpravami pre danú platformu.. DS očakávam, že to bude otrasný port výbornej hry, ale tak každé dlhé, ťažké RPG je vítané
    • irdzi
      Joj zrovna včera jsem Zaklínače2 na Xku rozehrál a je to taky pecka. Pokud to bude tak dobrý jako prolog celý, tak to bude s DS hned dvojka nejlepších RPGcek za poslední roky co jsem hrál. Každopádně i když jsou obě hry v označovány jak PRG, tak je to úplně jiný kafe a dobrý jsou každá úplně v něčem jiným...mmm ... sorry, já jsem z toho Witchera nějakej nadšenej, tak jsem si musel ulevit:)
      Ono je taky možný, že to fakt dělají, protože to lidi chtějí ... těžko rozlousknout:) Každopádně až DS na PC vyjde, tak se teprve ukáže jak to celý dopadlo. Zatím jenom napsali, že s tím mají problémy, ale to automaticky neznamená, že z toho vyleze úplnej šmejd...
      • misho8723
        Tak povedali, že neriešia problémy s framerate konzolových verzií, že žiadne špeciálne optimalizácie, že hra bude maximálne len podporovať klávesnicu + myš (aj keď mám gamepad, tak napríklad práve Witcher 2 mi prišiel lepšie hrateľný na klávesnici + myš), že ide o priamočiary port z konzol, a že potrebujú hru vydať čo najskôr - preboha, prečo? CD Projekt RED si vymedzil rok na port z PC na Xbox360, a takisto to bol ich prvý projekt pre konzoly, tak prečo to tak neurobia aj From Software? ... nech sa potom nesťažujú na pirátov alebo nech zase nevyhlasujú "PC gaming is dead", keď flákajú svoju prácu
        • irdzi
          Jo ... je možný cokoliv. Nicméně uvidíme jak to celý dopadne ... Je to nakonec jejich job. Pokud vydají shit, tak na tom prodělají a všichni na ně budou nasraný. Ty z toho vybruslíš tak, že si prostě nezahraješ jejich hru a budeš hrát jiný. Já o FromS nic moc nevím a srovnávat je s CD Projektem je těžký. Která firma by přístupem k hráčům taky dopadla dobře, kdyby se měřili s polákama že?.)
          Já hrát na PC (a to mi věř, že jsem toho dřív nahrál hooodně) tak jednoduše počkám na první recenze a neženu se rovnou do obchodu. Dřív jsem takhle rychle koupil na PC Resident Evil 4 a Deus Ex invisible War, takže vím o čem mluvím:)
          • misho8723
            No tak s tou PC verziou RE4 si príliš nevyhral teda :D.. dosť dobrá hra, ale najhorší port aký som kedy videl (hral).. DE Invisible War nebola zlá hra, ani dáko zlý port, lenže oproti PC zameranej jednotke to bola vcelku chabá hra.. no DS si chcem kúpiť, zase si myslím, že mi to pôjde dobre v priemernej grafike a mám gamepad, čiže pre mňa až tak strašne to nebude, ale je mi proste ľúto toho, že takú skvelú hru chcú znehodnotiť slabým portom.. a nechcem aby mi daktorí konzoloví hráči písali, že "však si podpísal petíciu, dosiahol si to čo si chcel, tak prečo teraz dávaš ruky od toho preč?"..
            • irdzi: nebude to horsi nez na te konzoli a nepochybuji o tom, ze se to bude v pomeru k prodejum ve velkem piratit. Bude to jenom potvrzeni toho, za takove hry se na pc nemaji portovat. A ze rockstar udelal dobre, kdyz neportoval red dead redemption, protoze ten ma rovnez vyrazny konzolovy/gamepadovy gameplay, ktery by pc hraci nezkousli.
            • irdzi
              No jo, ale předpokládám, že v petici nebylo napsaný, že to koupíš, když vydají skoro nehratelnou verzi ne?.) Petice byla asi o tom, že lidi chtěli dobrou hru a dobře převedenou na pc. Já i kdybych to podepsal, tak si po těch zvěstech co se šíří byl opatrnější. Ono ani na konzolích ta hra nevypadá bůhvíjak a framerate je místama (blightown)taky dost mizernej...
              Člověku je líto, když jeho oblíbenou hru nějak zprasej ... ale pokud nakonec ta hra vyjde fakt v hrozným stavu a nějakej chytrák by mi vyčítal, že jsem se podepsal na petici, tak to by mě fakt nechalo úplně v klidu:)
              U toho RE4 aspon vydíš, že kupovat věci naslepo není úplně kůl pááč nakonec člověk může přijít o těžce vydělaný šišky :)
  • Už to mám na PS3 rozehrané asi 3 měsíce a nějak se nemůžu přemluvit to hrát dál. Zatím vede souboj s Great Grey Wolf Sif a video před soubojem.
  • Jsem zvědav jestli vydají dodatečný obsah který bude v PC verzi i pro konzole formou DLC :), pokud ne, budu si to muset koupit i na PC :D ... protože o to nemohu přijít, Demons Souls a Dark Souls jsou jedny z největších herních klenotů vůbec. Pro mě jednoznačně best of akčních RPG. Ale větší wow efekt na mě měl první Demons Souls, Dark Souls pro mě už neměl až takovou atmosféru jako Demon (možná jen proto že jsem už věděl co od hry čekat a jak se to hraje :) ), ale zase přišel s promakanějším a rozsáhlejším světem, a vyladil některé herní mechanismy. *14* *14* *14*
    • Vydaji, myslim ze uz byla i uvedena cena $15.
    • ales.smutny
      Ten bonusový obsah pro PC vyjde na konzole jako placené DLC :)
      • Pre mňa ako majiteľa 4 verzií Demon Souls : Phantom edícia, US, Japan + Eú verzia a Dark Souls Limitky, ktorú som predobjednal z Japonska je to obrovský podraz, že PC bonusy nedajú na konzoly zadarmo alebo aspon za symbolickú sumu.

        Ďalšiu hru od nich tým pádom už nepodporím (max. kúpim bazárovku) a presne to by mal urobiť každý hráč, ktorého herná firma os.re......a ukráti ho
        • ales.smutny
          Já původně také reagoval zklamaně, ale... Já jim za ten obsah vlastně rád zaplatím. Udělali to navíc, udělali. A v nemalé délce. Navíc to pro ně může být jediný pořádný zdroj příjmů za celou tuhle akci, pokud se pokus s PC portem finančně nevydaří... A upřímně, po těch stovkách hodin, nezaslouží si ten příplatek? :)

          Nemyslím si, že by někdo někoho osíral. Vyrobili bonusový obsah, který nikdy ke konzolovce neslibovali... je jen logické, že jej nabídnou za peníze. Práce se nedělá zadarmo.
          • taky souhlasim, rekl jsi to presne, kupuju hned, a budu tajne doufat v dalsi dil :)
            • Malleth
              Proslýchá se že jejich další hrou bude pokračování Kings Field, což by taky nebylo k zahození...
          • ale slubovali.....DLC leak bol už dávno v podobe rumoru Dark Forrest, už mesiac - dva po vydaní sa špekulovalo, že robia DLCčko pre konzoly....je to nefér voči tomu, kto ich práveže celú dobu podporoval....a nie, PC hráči to veru neboli.....

            Takisto v Artbooku sú príšery a bossovia práve z DLC, to znamená, že to DLCčko je v pláne už od počiatku hry.....
            • irdzi
              nene v artbooku neni Artorias ale Sanctuary Guardian ... a o tom ve hře není ani slovo ... jenom pro upřesnění:)
              Jinak pokud by se drželi artbooku, tak další boss by byl týpek s obrovskou kuší a tlustej borec na praseti:)
            • ales.smutny
              Aha, klasické rumoury o tom, že je určitě DLC = slibovali DLC? Pardon, ale tohle neberu:) V Artbooku je boss, protože je tak trochu klíčový pro celý lore...mluví se o něm ve hře opakovaně...akorát, že už je mrtvý...:)
          • irdzi
            Z mě si udělali otroka (J.Romero by to řekl jinak), protože já se původně bál, aby to vůbec na konzole vydali a když oznámili vydání, tak jsem byl rád, že to dopadlo aspoň tak.
            Mám trošku pochybnosti jestli už dlc dopředu nepřipravovali nebo se to do DS jenom nevešlo, protože v atrbooku limitky je nakreslený právě boss z Artorias Of Abyss ... ale jak říkám, jsem rád, že bude novej obsah protože jsem v NG++ a teď už mě k tomu táhne akorát invadování do cizích her a přitom bych moc chtěl hrát dál singl:)
            • irdzi
              Ou yea!!! Gratsword, gratshield of Artorias ... a podle brutální studie traileru bude přístup do tý lokace z Darkroot Basin za hydrou .... toť teda moje dedukce:)
              Ono když se podíváš do wikiny (kterou jsem dost používal při druhým a třetím hraní) tak těch postav a lokací o kterých se ve hře někdo zmíní, nebo z ní pochází je fakt hodně. Bylo by toho klidně na další hru ... což by mi mimochodem vůbec nevadilo:)
            • ales.smutny
              On Artorias k příběhu patří, to potvrdili i předtím, ale teď se prej kvůli tomu, aby přímo jeho dostali do hry a neniči timeline, se bude cestovat 300 let do minulosti :)
          • Malleth
            Moje řeč. Kupuju hned jak to DLC bude.
        • irdzi
          zaprvý: áááno!!! proč máš DS 4x?:)
          zadruhý: vono to může být částečně způsobený tím, že třeba MS nechce dávat moc datadisky zadara ... někde jsem to četl a klidně tomu i věřím. U sony předpokládám to bude to stejný ...
          každopádně Artorias of abyss bude první DLC ze který za svůj dlouhej život zaplatím:)
          • lebo každá má iné trofeje...ako trophy hunter som nemohol odolať ....a japonskú som kúpil ikvôli tomu, že sa hráva masívne online ešte :-)
        • Mozna blba otazka: ale proc sis koupil ctyri verze Demon Souls?
      • díkys za info pánové :)
  • Veskoslav
    Hlavně to podělejte, když jsem podepsal tu petici....To zase uslyšíme dvacet let od Jejdáska ty jeho kecy, že to říkal.....Proboha udělejte to dobře a nezklamte hráče....Ono totiž není žádná sranda udělat konverzi (naposledy jsem hrál nejnovější Resident Evil a po druhé misi jsem to vypnul, protože nehratelné)
    • Muj odhad je, ze cilova skupina dela zhruba 50 az 100 tisic pc hracu za plnou cenu. To neni moc a musi s tim pocitat pri stanoveni nakladu na port. Zklamani budou vsichni hraci s nerealnym ocekavanim. Od zacatku tvrdim, ze to bude hratelne jen s gamepadem. To odrovna spoustu pc hracu s predsudky vuci gamepadu a konzolovemu ovladani. Ted se ukazuje, ze i prezencná vrstva zustane zachovana, takze pc hraci se bude jevit jako horsi. Coz odradi mnohe dalsi. Tem co tohle nevadi zpravidla uz nejakou konzoli vlastni.
      • Veskoslav
        On je spíše problém to, že nakonec ti, ač nerad budu muset dát za pravdu.....Protože pakliže udělají tragický port a recenze na to budou tragické, tak prostě nevím, co dělat. Petici za předělání jsem podepsal, ale zmetka nechci. Což v konečném důsledku bude znamenat, že si koupít Xboxovou verzi, ač jsem chtěl pc verzi.
        • Nebude to zmetek, bude to to same co na konzolich. Bude to pro ty, kterym se tato konzolova hra libila, chteli by si ji zahrat a z nejakeho duvodu nemaji konzoli.
          • Veskoslav
            Nejedná se o zmetek jako hru. Ale bojím se o "debilní" kameru, nemožnost změny ovládání atd.
          • Tady asi půjde o zmetek technického rázu... (problémy s framerate, s ovládáním atd...)
            • Nebude to technicky horsi nez na konzoli.
        • No mě vomejou.

          Sám Veskoslav přiznává, že se mýlil? Co se to ve jménu Moneycraftu děje?
    • MishKonn
      Racoon City nebo 5?
      • Veskoslav
        Racoon City, to akční RE.
        • MishKonn
          A uvědomuješ si, že to s portem nemá nic společného? V několika postech to tady zmiňuješ jako podělanou konverzi, ale pravdou je, že ta hra je nehratelnej šit i na konzolích.
          • A jak mi vysvetlis, ze na tom ma spousta lidi nahrano stovky hodin?
  • Pokud to bude na PC, pak mi je jedno jestli si k hraní použiji myš a klávesnici nebo připojím ovladač. 90% portů je stejně lepší hrát na ovladači než na klávesnici. Viz. třeba sportovní hry nebo bojovky.
    • Masa-san
      Tak tak, u téhle hry také klidně akceptuji ovladač.
      Navíc DS má být 1:1 port, takže bez ovladače to pravděpodobně ani nemá cenu zkoušet, mam za to, že to předem oznámili *5*
    • Veskoslav
      Tak ono záleží jaké sportovní hry, ale jinak máš pravu, NHL nebo FIFA na klávesnici je utrpení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit