Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Tak kdo najde Luboše ve hře? (modří vědí)
    https://pbs.twimg.com/media/B0tRu8IIUAAB4G1.png
  • Zdar, nechapu ze tenhle vocas ma na starost gameplay KC. Evidentne nepochopil, co je alfa a poslouchat 35min ty jeho strasne vtipny narazky je fakt pecka. Dobra z.rdovina. Co treba zminit neco o enginu, o sestave na jaky si to hral, rict v souhrnu o hre jako takovy a celkove tu hru prezentovat a ne mit k tomu radobyvtipnej komentar jak 10ti letej smrad kterej se smeje chybam v alfe? Jinak co se tyce samotny hry, tak se mi fakt zamlouva, neni to dalsi stejna p.covina kterych je fakt uz dost a po dlouhy dobe se tesim na hru. A i kdyz herni prumysl celkem sleduju,tak zadnej velkej gamer nejsem. Uz me to prestalo bavit par let zpatky. No, ale kazdopadne tvurci si hodne davaj zalezet na detailech, k tomu bude super pribeh, novej druh combat systemu,skvela a stylova stredoveka music (a to posloucham housik, dnb, flojdy,doors atd ) a hlavne opravdu stredoveka atmosfera tak jak to bylo (domy, hadry, zvyky atd) a ne s infantilnima drackama. Hre fandim a podotykam, ze nemam nic spolecnyho s nikym - nejsem zadna reklama (starej dobrej net kde se mohlo na foru psat uplne vsechno a kazdymu to bylo u prdele, dnes aby clovek jeste ujistoval ostatni ze neni reklama ).
    • KaloSaper
      Já se na Gamesplay vůbec nedívám a uvažuji i o tom, že se přestanu dívat i na FF. Protože už je toho na ně asi moc a tak po 45 min. pokaždý usínají a jenom se s nima třepu, aby to už zkončilo.

      EDIT: 1)To u konkurence zvládají dvouhodinové podcasty mnohem lěpe a i třeba po hodině a půl je Jarda schopný hodit do placu nějaký vtip a tím všechny povzdit.
      2) Kdyby si něco o tom předem něco přečet, jak to udělali na Hrej, tak ví, že na max. detaily to padá a nejde to potom třeba ani spustit bez editace konfiguračních souborů. A stejně to není na YT oc moznat, zvláště, když to vysílají v 720p.

      EDIT2 (snad už poslední): A hlavně: JE TO ALPHA! To znamená tísíc + 1 bug. To snad chápe každý.
      • Když je tady na games.cz nějaký gameplay zvlášť ještě s H. Olejníkem, tak se dozvím mnohem víc informací o hře, tj. o producentech, vývojářích, enginu.. jde tedy spíš o retro gamesplay. Každý, kdo to sleduje pravidelně na obou webech, musí uznat, že se to na games zlepšilo. U konkurence zase převažují informace o hře samotný, jak se hraje apod. Zvlášť, když hraje Tomus nebo Jarda. Zdeněk zase umí dobře řídit diskuzi a vůbec má dobrý vyjadřovací schopnosti a dobře se to poslouchá. Na druhou stranu třeba Vojta, nic osobního, ale poslouchat to, je někdy o uši...

        Jsem rád za oboje.
      • Hrejáci ta videa umí líp. To ostatně přiznali i gamesáci. Já sleduju obojí a každý mi dá trochu něco jinýho a obojí mě baví.
  • Nemá cenu dělat jakékoliv ukvapené závěry. Hodnosti má smysl pouze tehdy až budu mít v ruce plnou a hlavně hotovou hru. Pak to má smysl. Chápu že tato verze se vydává proto aby uspokojila "sponzory" z Kickstarteru a webu KCome.Také chápu, že Dan se snaží hráčům ukázat jak probíhá vývoj hry a také jim chce nabídnout, aby se na ní podíleli jako "vývojáři". Na druhou stranu z hlediska marketingu se mi zdá, že je to zároveň i dvousečná zbraň, spoustu lidí může tato tech Alfa prezentace demotivovat, odradit až naštvat a je jedno jak velkým písmem napíšete, že se jedná o Alfa verzi typu 000.1.Já osobně mám podobný pocit, na druhou stranu vím, že na hře je ještě hodně, hodně práce a myslím vzhledem k datu vydání, že se to dá stihnout a doladit i proto nedělám ukvapené závěry. Na jednu stranu co nedá odpustit po xx měsících práce jsou propadající předměty, lidé a levitující voják, tohle jsou základy, které se řeší na počátku.Na druhou stranu obrovské plus za krásné vystižení české krajiny a vesnice. Jde vidět, že čerpají z historických podkladů a pramenů a necucají si to z prstu, jako fantasy žánry, při generování krajin a měst.(I proto je zde budování měst a vesnic mnohem jednodušší) Co se týče exterieru dobré co týče interierů chtělo by to ještě promakat. Na vesnici to tolik nevadí, ale ve městech už by to mohl být problém.
    PS: Jinak ve středověku byl ve vesnici jeden až 2 truhláři, proto měli většinou všichni stejné interiery, trošku si to prostudujte. Žádné zasra*né trendy a kůl Ikea píč*oviny nebyli."Trend" určoval truhlář a tesař na základě svých znalostí převzatých od předchozí generace, mistra a aplikoval je regionálně. Proto když se chtěli naučit něco nového museli cestovat.Toto platí a platilo téměř až do 18. století, na tom nic divného není. Naopak tomu bylo ve městech, kde bylo více šikovných truhlářů a hlavně bohatších měšťanů, kteří se chtěli odlišit a mohli si to dovolit, zde bych čekal různorodost a větší kreativitu...
    Já osobně nejsem zklamán, nic jsem totiž neočekával a počkám si na pořádnou Alfu/Betu, proč byla vydána tato tech Alfa jsem napsal výše...Danovi přeji hodně štěstí a hlavně dobré nervy, pač to bude kure*vská dřina, která ale bude stát za to. Mafii taky nevytvořili za jeden den. :)
    • Jasne, jeden truhlar == presne stejny rozmisteni nabytku, presne stejny ohniste s presne stejnym kastrolem .... jinak pro tvoji informaci, barak nestavi truhlar, ale tesar. Od technologickyho dema ocekavam precizni predvedeni toho, co technologie umi => neocekavam, ze tam bude nejaky obsah, ale zaroven taky neocekavam, ze postava bude az pokrk v podlaze, nebo ze bude sedet skrz lavicku. To naopak ukazuje technologickou neschopnost. A nikdo me nepresvedci, ze tu jednu vesnici nejde behem par dnu odladit tak, aby to tyhle vyfikundace nedelalo => tezce na to dlabou.
      • Tak si to předčti ještě jednou. ;) Truhlář dělá nábytek a tesař exterier, tedy hrubou stavbu. Za prvé za druhé reagoval jsem na "design" interieru ne na kompozici a rozmístění předmětů/nábytku atd.
        Ale máš pravdu že tyhle detaily a vlastně i základy měli mít v malíčku přesně jak jsem psal výše...
        PS:Nikde jsem nepsal, že barák stavěl truhlář. ;)
        • svatá pravda, nejslabší alfa co jsem kdy viděl, ale tak času mají dost, ale na life is feudal to stejně mít nebude, i když teď porovnávám neporovnatelné.
    • Zayl
      Ono je to způsobené i tím, že alfa a beta jsou dneska špatně asociované vinou blbostí jako "technical alpha" v heroes of the storm.

      Kolem dokola skutečná alfa je ráda, když funguje. Proto si myslím že to, co ukázal Dan, je solidní začátek. Hlavní je, aby se jim podařilo držet tempo a nadšení.
  • Kde jsou draci? :D
    • Co blbneš, vždyť tohle je simulátor vidláka, budeme rádi, když osedláme koně a půjdou alespoň upgradnout a naenchantovat obyčejné vidle. *1*
      • Asharak
        Jo, konečně budou kameny (brusné) nejdůležitějším 'materiálem', pravda *15*
  • KIMCID
    https://www.youtube.com/watch?v=VheTIAZcU9g#t=16
  • Těžko říct, kdy si místní osazenstvo uvědomí, že toto je jen tech-demo, které kromě grafiky přírody nemá s finálním produktem nic společného? Do hry dali jen věci, které chtějí prezentovat. Nejsou tam zatím souboje, koně, hrady a vlastně vůbec nic. Copak někdo může být tak hloupý, že si myslí, že takhle bude vypadat celá hra? Viděli jste vůbec videa z prototypu hry? Dejte si po čuni.
    Ona se zase jen projevuje česká povaha. Všude po světě se to chválí, jen na games.cz se do toho kope, protože si Vávra dovolil kritizovat vlhký sen místní spodiny.
    • hrál jsem několik alfpha verzí hry a tahle je jednoznačně ta nejhorší z nejhorších. To s tou alfou mohli půl rok počkat. *6*
      • Ty jsis hral tak maximalne s kacerem ve vane *11*
  • Asi bych tak ranou verzi hry ani nevydával, vypadá to děsivě.
    • Magister_Peditum
      Ber to jako veřejný betatest (alfatest). *4*
    • Roztouzenahnida
      Vydat jí museli, páč to slíbili. A já jsem rád, že si tu úžasnou grafiku mohu vychutnávat. A to že se tam občas proletí kuchařka mi zážitek nezkazí :)
      • A právě ten slib již byla chyba. Zbytečné ukazovat nedodělky. Navíc grafika má k dokonalosti ještě velmi daleko, vlastně nevím, nad čím se tak rozplýváte. Mají engine, nejlepší pro PC řekl bych a jediné co dokázali, že se procházíš v mapě, to je myslím zatím hooodně málo.
        Obávám se, že to bude propadák. Vzali si moc velké sousto.
      • Sakra, každýmu kuchařky lítaj, jenom mně akorát pomocí telekineze míchaj guláš z vedlejší místnosti.
  • Další stretch goal pokořen. *4*
  • KaloSaper
    BTW. Máte tam "hrajeme technologickou českého alfu".
  • Keyz
    Hru schválil i samotný velikán Karel Drda: http://imgur.com/OPPxt59 *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit