Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je vidět, že si to nikdy nehrál jinak by si takovou základní věc věděl. HS vůbec není potřeba hrát celý den aby sis vydělal goldy. Protože nejvíc se goldy sypou z questů (každej den dostaneš jeden novej, max mužeš mít 3). takže po dohrání questů už goldy naskakujou hodně pomalu (10g za 3 výhry = výsměch). Ano poodemykat všechny karty imho v podstatě vůbec nejde, legendary karty ti stačej v decku tak 4 max a to máš hned odemčený ( taky je otázka k čemu by si potřeboval všechny karty odemklý, aby sis mohl každý měsíc postavit nový meta deck podle nějakýho profíka a pak s nim machřit proti ostatním jak si dobrej?? *1* )
  • Ty si uplne mimo *1*
  • a copa by jsi chtel??? zacit hrat a mit hned to co maj lidi, ktery to hrajou dva roky? jako vazne? a co kdyby ty jsi to hral dva roky, prislo by ti fer, ze nekdo kdo to hraje 1 den ma stejne mnozstvi karet jako ty? dneska fakt lidi dementnej! Bllizard klidne moh balicky karet prodavat JEN za realne penize, ale udelali dost dobrej, na karetni hru DOST NEOBVIKLEJ financni model a vse co v te hre je (krom par kosmetickych blbustek) muzes ziskat za herni menu, udelali to dost fer a kdo breci je jen chudacek co si vsim ze nejaka HS existuje az ted a lituje ze nezacal driv zaroven je to kolenovrt a ikdyz par € by mu stacilo dohnat nekolikaletej skluz tak BRECI A BRECI
  • A jedine co musis udelat je stravit 200 hodin hranim s nejhorsima kartama. Tomu se rika zabava.
    Chleba muzes taky mit zadarmo kdyz si vypestujes, sklidis, nameles a upeces ... ale v realite to chodi trochu jinak.
  • v HS ABSOLUTNE vse (krom jine grafiky hrdinu, coz je jen kosmeticka blbustka) dostanes za herni goldy tak jakapak zdimacka penez??? kdo furt tyhlety bludy siri?
  • prosim, napis mi ake hry sa hras ty. budeme pokracovat v diskusii potom :) tesim sa
  • To bude asi tím že dota 2 je velice štědrá Free2play hra .LOL je skoro pay2play a bez toho aby jste do toho vráželi prachy se prostě neobejdete. A Hs je prostě jen ždímání peněz jako každá jiná sběratelská karetní hra a ani fyzicky žádné karty nedostanete ...
  • Kr.Pa
    Tak to si přečti toto: http://eune.leagueoflegends.com/cs/news/riot-games/announcements/riot-pls
  • Proč si myslíš že to všem dostačuje? Lidi jsou na to už tak zvyklý, že se vracejí pořád a pořád ikdyž je sere spousta věcí. Dobře, engine potřeba rozhodně není, klient je novej taky ale sandbox? Proč je v dotě a tady vývojáři notně negují všechny prosby o něj? (A prosby byly vzneseny i z řad e-sportu) Je to prostě jen jejich lenost. Raději vydají každý druhý měsíc nového hrdinu či skiny, aby si to lidi mohli koupit z maminčiné kreditky a jim tak do kapsy naskákaly další chechtáky. Je tu spoustu věcí, co by hráči chtěli, od zmiňovaného sandboxu až po efektivnější postihy hráčů (což je největší problém té hry, hraje jí kdejaké děcko co je za monitorem vládce internetu) ale nic z toho se zatím nestalo. Vpodstatě máš tedy pravdu v tom, že to dělají pro prachy a nezajímá je nic dalšího. Jen takova funny thing na konec. Dota 2 dělá reborn verzi, což asi víte. Proč tedy mění engine, prostředí apod. když jim to staré funguje? Hraju obě hry a ikdyž mám LOL o něco raději, pořád se mi přístup Valve libí víc jak riotu
  • Celkově, WoTC mi přijdou, že kazí poslední dobou všechno. Sice DnD 5e je super, ale kolik campaign settingů skončilo? Nepočítaně...
    Také je mi líto, že HS přebyl na e-gamingu M:TG, ale zas chvála Blizzardu, běda pobřežním wizárdům.
  • Blizz hry delat umi, dela je dobre.. a jejich hry mam rad, prachy si zaslouzi
  • Vývojář je prostě chlápek co přijde do práce, napíše kód kterej se po něm chce a pak si za to na konci měsíce vyzvedne výplatu. Nazvat ho darmožroutem je poněkud mimo.

    Dota 2 je hra a neinvestuje do ničeho nic. Peníze investují lidé z top managementu Steamu.

    Nevím kolik peněz vydělá Steam měsíčně a jsem líný to hledat, něco mi říká, že to bude víc než si vydělá Riot s celým League of legens.
  • Jo protože všechno tohle je totiž hrozně potřeba.

    Riot vrazí prostředky jen do věcí, které jim pomohou získat ještě víc peněz. Pokud si budou myslet, že jim k tomu pomůže sandbox, tak ho udělají, ale proč by proboha měli měnit engine, nebo klienta, když ten současný dostačuje milionům hráčů?
  • każdý neděla 12 hodin jako ty v práci... měl si se hochu učit mohl si pracovat klidně doma ......
  • Replay system, novej klient, pořádný engine, sandbox
  • Apate: jak jsem už řekl, pokud nemáš práci či nic jiného a celej den sedíš u HS tak mužeš grindovat goldy.
  • lol cpe prachy nejen do hry samotný, ale dotuje ohromnou mašinerii toho esportu... z umaštěný lanky udělali za pár let jeden z největších eventů e-sportu, na kterej kouká miliony lidí po celým světě. nesoudím lol jako hru, ale to, co dokázali vybududovat celkem obdivuju..
  • Dovol, abych ti řekl, že o herním průmyslu toho víš asi tolik, jako moje 80 letá babička.
  • tak sedět na hazlu a hrát HS tomu říkám prosraný život :D
  • jasně, ale farmíš denně ne? :) Tohohle hráč, který si to zahraje párkrát za měsíc těžko dosáhne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit