Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V podstate si si odpovedal sám: "je to hra". Tí pavúci sú len za sklom monitora, neublížia Ti, sú len vrtuálni(tzn. neexistujúci).
    Niektorí ľudia si užívajú, keď maju strach pri hraní hier. Niektorí si zase užívajú strašidelnú atmosféru, ako napr. ja pri spomínanom Dark Messiah(ja viem, nebola veľmi strašidelná, ale trošku hej). Skús to takto brať aj Ty. Ako zábavu, nie ako boj s pavúkom na život a na smrť.
  • Nesmysl, to bude bump mapping efekt.
  • Tak, jakmile byla levne na steamu, koupil jsem, a poslusne hlasim, ze jsem ji prave konecne dohral, s neposkvrnenou cti, tedy bez navodu =). Co k tomu dodat? Kez, ach, kez jen by ta hra byla alespon dvakrat tak dlouha!

    Navic, je jasne, ze kdyz nekdo zacal hrat hry ve svych ctrnacti letech pred rokem, tohle ho rozhodne neoslovi, me to vhanelo slzy nostalgie. Skoro takove, ze bych slozil nejakou iniciativu a spolecne vytvoril v editoru nejaky PORADNY dungeon komplex =). Kazdy jedno patro, nebo tak =D.
  • Pise sa rok 2012 a hry su tak pokrocile, ze uz pomaly hraju za teba, za kazdu p.i.c.o.v.i.n.k.u co spravis mas achievement aby si sa citil ako velky macher, nemusis premyslat len strielat do zombikov zo ziadnym AI, BRAVO! Hral su tu hru? NIE tak bud ticho, hra nepotrebuje mat plnu rit efektov aby si z toho mal virtualny zazitok! Si tipicky priklad moderneho rozmaznaneho hraca. Co ma na tom bavi? Vyborna atmosfera, logicke riesenia uloh, suboje, RPG prvky, tazka obtiaznost - je to vyzva a zabava zaroven.
  • Mas taku raketu doma? :) Silne o tom pochybujem :) Nechapem naco to tu davaju. TIME ide dopredu, nie dozadu. Akurat tu na Slovensku sa zaostavanie za ostatnymi krajinami stalo az takym trendom ze sme sa v aplikovanej IT nepohli ani o krok vpred, ale zial ani nezostali stat na mieste. A este sa tym chvalte...
  • Nahodou viem. 80/486 DX, CPU 66Mhz s turbom 88 Mhz, 4MB RAM, 2 MB VRAM na GPU S3 Trio, 14" farebny monitor s roslisenim minimalne 640x480 a zvukovu kartu s podporou DirectX 1,2.
    Alebo SONY Ericsson K610 trebars, das to do toho ako JAVA a tam ti to pojde ako po masle
  • V zivote som horsi sposob ako zabijat cas a vacsiu kokotinu na svete nevidel. Ste vsetci zosaleli alebo sa vraciate k Synclair ZX Spectrum, alebo Didaktik M, ci Atari 7200? Pise sa rok 2012 a vy sa tu idete pomaly o zivot bit pre nieco co nema zni hlavu ani patu ani zmysel, ani virtualny zazitok, 0% vizualizacie, 100% nuda a behanie v akomsi labyrinte dookola a furt dookola... Nechapem vas ludia co vas na tom bavi.. Ked uz tak chcete hrat dobre pocitacove hry a stravit pri nich cele mesiace, tak vam smiem odporucit celou seriu Silent Hill a Resident Evil od jednotky az po pripravovanu 6-tku, v stereoskopickom 3D podani a to je uz celkom o niecom inom.
  • zdravim...hele nevíte někdo jak je to s HW nároky? Díky *13*
  • pokud nemate někdo návod, poradte alespon.....
    v levelu 2 je mistnost s uzdravovacim sloupem(nebo co to je), v leve casti jsou posuvne steny a gargoyly a v pravé magická stěna. Proti ni je sice tlacitko, lae stena se rychle obnovuje, nevim jak na to
  • Ahoj, myslím že tím to není, rozhodně se ale nemůže vyloučit, že ne všechny hry pojedou na 64 bitech, já osobně mám ty samé windowsi čerstvě nainstalované a psalo mi to podobné věci, ale už mi to jede. Nemůžeš napsat co ti přesně to teďka píše? Nebo se to jen nespouští?
  • Může mi někdo poradit?...hru nainstaluji, a hlasí mi to chyba nějaké dll knihovny....když jsem to sehnal doplnil do windows nepomohlo to a hra se beztak nespustila...Mám WIN7 64...může to být tím ??....děkuji
  • Já osobně bych doporučil psychologa.
  • houby! Já bych si sám nikdy asi nezahrál staré třeba The Elder Scrooly, či DM, ale mám hrozně rád defakto řekněme staré předělávky a strašně mě to baví. Hlavně když je to výzva. Tato hra je pro mladistvé! :D Smutné je spíš jen to, že mě jaksi neláká zapnout ty staré, na kterých jsem nevyrostl. Na jednu stranu mi to nevadí, na druhou mrzí.
  • Mužu se zeptat, zda - li je vhodná volba dát pro bojovou postavu boj beze zbraně? Nebo mě to nějak znevýhodní třeba oproti palcátům či sekerám? Mám minotauta a chci jej vést jako výdržného, vitálního válečníka, jenže málo se trefuje, kvůli své blbosti :D, takže mi přijde vhodné použít boj beze zbraně, který přidává i Dexterity dříve než třeba ty sekery.
  • Zdravim.
    Měl bych dotaz k této skvělé hře.
    Mám totiž jeden malý problém, zakoupil jsem tuto hru v domnění že propařím nenadálé volno co jsem dostal v práci až do úterý.
    Ovšem stalo se něco co dlouhá léta ne. Pavouci, ano ten známý problém s osminohými přáteli.
    Nedokážu se k nim přiblížit a myslím to vážně.
    Tento problém mam v každé hře kde existují pavouci, naposledy si vzpomínám na Dark messiah... Jediná hra kde mne pavouci neděsili je wowko ale to je asi pochopitelné.
    Prosím je nějaký způsob jak je nahradit jinýmy potvůrkami?
    A předem si prosím odposťte rady typu překonat strach atd atd..
    Je to hra a rád bych se u ní bavil né stresoval.
    Děkuji předem za jakoukoli užitečnou odpověď.
  • Polož neco do výklenku a dveře se otevřou
  • smejki
    no ta metafora se ti vymkla z rukou už u třetího slova
  • Cau, pruchozi to je urcite:)

    http://www.gamebanshee.com/legendofgrimrock/walkthrough/level3.php
  • Na konci 3 patra, krystál a 2 diery pred schodmi, napravo za pavukom 2 neprechodné teleporty.
    Vie niekto poradiť ?
  • SixThe9th
    5. podlazi a legrace v plnem proudu... 2x magove, 1x reznik minotaur a pokoutny lupic Lex Luther vari krabi polevku. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit