Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Panove ja miluji nasi historii...nevim kolik jste toho precetli o nasich dejinach, ale me to proste urazi...jako bychom v te americke pr**** nebyli, uz tak dost hluboko...naprosto chapu, ze anglictina je svetovy jazyk a ze neni mozne, aby american hral nasi hru s ceskym dabingem a ze to nebude jenom american, ale co nechapu je to , proc neudelaji cesky dabing, me to strasne urazi a vas pokud jste hrdymi cechy jako ja to musi snad taky stvat ne??
  • Dobra dedukce. Jen dve veci. V celem prostredi jeli na foto-realismus. Jen animace naprosto nezapadaji. To celkem bodne do oci. Druha vec je Vavra a jeho "duvody" 51, 52, atd.
  • Vážně hraješ hry jenom podle grafiky? Já tedy ne. Lepší horší grafiku a lepší hratelnost atd. Když má hra skvělou grafiku, ale jinak nic moc tak jsi nezahraješ. Nebo hraješ hry jen podle grafiky? Asi jo.
    A zaklínač 3 taky nemá super animace a jaká to byla hra.
  • V jakýmsi rozhovoru s Danem Vávrou zmiňoval, že vývoj stál něco kolem 100 milionů a aby hru oni sami považovali za úspěšnou, mělo by se jí prodat alespoň za 200 milionů.
  • Vazne porovnavas animace v prvni Mafii s KDC? 16 let stara hra vs CryEngine 3?

    Jaka 2 roky stara beta? Tady se vsichni bavi o vypustenych gameplay videich na YT, ktera jsou mesic stara z "preview build" pro herni weby/casopisy.

    Vazne si myslis, ze by hernim webum davali na preview tu 2 roky starou betu?
  • To je jedno že je to historie, ale je to kvalitní hra. A animace tady nevypadají zas tak zle na to, že je to beta stará 2 roky. Ono je dost her, které mají špatné animace, ale jinak jsou to dobré hry. Do roku 2006 nikdo grafiku ani neřešil, řešila se hlavnš hratelnost atd.
  • 1. Mafie 1 je už historie, to se nezlob *4*
    2. Na animace nas*** pokud by na ně u jiných her "ty víš kdo" nenadával - prostě bumerang funguje....
  • Navíc tedka co se dívám na zaklínače 3 tak ty animace obličeje taky nejsou nic extra.
  • A mafia 1 měla grafiku jakou a animace? A jak se prodávala a jaká to byla hra. O animacích to není. Graficky je jinak hra pěkná, takový les atd nikde nenajdeš. A že někdo hrál betu, která je 2 roky stará a ani tam to nebylo na 100% tak podle toho nemůžeš soudit jaké to bude. A vývojáři to přesně říkaly, že pokud by byl zaklínač 3 taky 1 osobě taky by to mohlo vypadat hůř ty animace.
  • Rád bych ještě dodal, abych jen nekritizoval, že i přes špatné animace mě souboje dost bavily a líbí se mi, že jsou taková výzva.
  • Chcete říct, že všechny ty marketingové ukázky v posledních týdnech pocházely z X let staré betaverze? Tomu nevěříte...

    Krom toho, kdyby PR tým Warhorse mohl, ukáže záběry ze hry, které na hru nebudou vrhat špatné světlo. Fakt, že ukázali co ukázali svědčí o tom, že evidentně neměli moc na výběr a ta hra tak prostě vypadá. Sice se snažili v posledních ukázkách hodně stříhat v soubojích, aby vytvořili "plynulejší" dojem, tak se jim to stejně moc nepovedlo.

    Sledoval jsem už několik vyvíjených titulů a vždy když titul vypadal chvíli před vydáním blbě, tak taky nakonec dopadl ve finální verzi.

    Jedinou nadějí jsou teď až případné updaty po vydání.
  • KC si od začátku hraje na vyvážený mix zábavy, funkčních herních mechanismů a realističnosti. Nic více, nic méně...
  • Tak hlavně že už jste hrál hotovou hru, že dokážete posoudit, jaké tam jsou špatné animace.
  • Nemají jen blbé animace tváře, ale blbé animace všeho. Nejen že jsou technicky špatné, jsou špatné i po stránce emotivní, protože nevyjadřují dobře různé situace. "Suspension of disbelief" jde do kytek. Krom toho hra s takřka fotorealistickou grafikou doplácí na špatné animace mnohem více, než hra stylizovaná.

    To říkám jako backer, který vývoj sleduje od samého začátku a přeje hře úspěch. Ty animace jsou ale velká chyba a zbytečně to vytváří lacinější dojem ze hry, než si zaslouží.
  • ucho
    tak to nehraj v anglictine, ale prepni jazyk na cestinu. to zvladnes, ne?
  • ucho
    nejen podle videa, rikali to od sameho zacatku, kdy prezentovali souboje...
  • Neviem prečo všetci riešia tie trochu zastarané animácie. Aj tak to môže byť dobrá hrá. Mne stačí keď bude mať zábavný gameplay a questy. Fallout 4 má tiež biedne animácie a predaje hry sú obrovské, dokonca je aj celkom zábavný. Persona 5 má grafiku ako keby vyšla na kalkulačky v roku 2002, väčšinu rozhovor nemá ani nadabovaných a ľudia tu plačú že sa nestala hrou roka. Pixelartové somariny dostávajú v recenziách hodnotenie 8-9 (a skutočne je množstvo z nich zábavných a vysoké hodnotenie si zaslúžia). A potom tu ľudia budú nadávať že indie hra s lepšou grafikou ako väčšina AAA titulov minulého roku má trošku blbé animácie tváre...
  • Co to je zase za nesmyslny kecy? Kdyz dostanu ranu mecem do ramene, tak mam mit snizenou staminu (logicky), poskozenej pohyb ruky a snizeny zdravi. Tomu se rika realita. A na to si KC od zacatku hraje.
  • chod bez brneni a hebnes hned, jestli ti jde o tohle...
  • v jeho inteligenci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit