Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vidis ... ja si du obcas zalitat, dam 5, max 10 bitek ... a zase du. A je mi uplne uprdele, ze litam dvouplosnikem. Co me samo stve, je ze litam proti strojum o 10+let mladsim - ale stve me to spis z duvodu atmosfery. Expeni absolutne neresim, a to ani u letadel ani jinde.

    Co mi prijde smutny, ze misto aby bombarderum postavili poradny mesta, fabriky, ... a poslali je ty cile bombardovat (a dali jim to jako primarni ukol), tak tam pridali jakysi pidicosi ... a navic bombardovat to low lv strojem nema vubec smysl ... Mel by tam bejt jeden cil, jedna strana by ho mela chranit a druha na nej utocit.
  • Já jsem do hry nevrazil ani korunu (všechny orly jsem si vylétal v akcích) a vůbec nechápu ty, kteří do toho sypou tisíce. Ta hra očividně funguje jen na základě tahání pěnez z lidí, celý gameplay spočívá v honbě za lepšími letadly - neznám nikoho, kdo by to hrál jen kvůli tomu, že by ho to nějak extrémně bavilo, nebo si užíval bitvy, vždycky je to jen honba za bodama a podle toho ty bitvy vypadají. Autoři mohli do hry dát i nějaké promyšlenější módy a ne, že vám matchmaker během 10 vteřin poskládá celou letku do realistické bitvy a pak zjistíte, že máte v týmu samé lehké bombardéry a proti vám jsou stíhačky... Když už tak mohli udělat nějaké promakané mise = letka bombardérů (které nejsou AI) letí bombardovat nějaké město, ostatní v týmu hrají doprovod, protější tým by ovládal stíhačky a AAA.
  • Na pilotovi tezko zalezi, kdyz jenom ukazuje kam chce letet. Je to hezjy videt kdyz je poskozeny. 90% by padlo jako kamen jenom pocitac je udrzuje ve vzduchu.
  • Jake pilotovani, vzdyt za tebe leti pocitac, ty jenom ukazujes kam chces letet.
  • Tebe udělal počítač ne ?! Jestli se ti to zdá málo tak si hrej FRB a nevšímej si tohoto příspěvku. Navíc se nauč číst, nepsal jsem, že je HB pro skillery, protože není, ale psal jsem, že tam záleží už víc na pilotovi než na letadlu.
  • skvela hra skoda ze opravili ten bug. kde ste za lvy nakoupili orly , po patchi to bylo obracene. za 58k lvu ste meli 150 orlu
  • Eaglewhore...
  • Vsechno dela pocitac. Ty jenom ukazes kam chces letet a pocitac to zaridi abys nespadnul.
    To je opravdu pro skillery. Pri pristavani maximalne vysunes podvozek a pristavaci klapky, pak zase jenom ukazujes kam chces letet. Tak nemel, ze to je pro skillery. Zkus si to obcas zahrat joystikem to je o skillu ne to ukazovani mysi a pohledu zvenci na letadlo s FOV 180°
    U HB by meli zrusit ten 3d pohled zvenku, to by uz hraci nebyli takovi skilery kdyby uz nemeli FOV 180°. Ten zamerovac tam muze klidne zustat. Tihleti mysoskilery jsou k zasmani jak machrujou, jak je to HB o skillu ukazovat pocitaci kam ma zatocit, kam ma letet z 3d pohledu s FOV 180°
  • Není to úplně o skillu, ale nestačí mít jenom super letadlo. Neukazuje ti to kam máš předsadit, pro doplňení munice musíš přistát a na letadlové lodi to je už výzva a ovládání letadel je taky jiné. Tak co tu meleš, že dělá všechno počítač....
  • Historicke Bitvy jsou AB+, vsichni tam litaji s mysi a 3d pohledem zvenku.
    Mysi ukazuji kam chteji letet a vsechno za ne dela pocitac.
    To je tedy fakt o umeni letat.
  • pro rusaki dobry
  • 2 Jason_dinAlt: Jak budeš postupovat arkádou výš a výš, tak poznáš, že tam hodně záleží na letadlech a některé jsou opravdu op. Určitě vyzkoušej historickou bitvu, až ji opraví, tam je to víc o umění létat než o letadlu.
  • Jason_dinAlt
    Tak důležité je, že hra je vyrovnaná a všichni jsou na tom stejně,ne?
  • Jestli nechceš hrát s lepšími letadly, tak si hrej level jaký chceš. Podle mně je největší zábava na levelu 2 a 3.
  • Tak hlavním úkolem toho patche je vytřískat z lidí co nejvíce goldů. Proto byl změněn způsob vývoje letadel. Dříve se letadla odemykala ke koupy po dosažení levelu v armádě dané země což bylo mnohem snažší než teď ve výzkumu po jednom. Hřáč dříve dostával XP které mohl ale nemusel převést do jedné z armád, nemělo to až zas tak velký vliv. Nyní jdou výzkumné body do letadel a volné výzkumné body půl na půl. Volné můžete převádět do letadel ale za nekřesťansky, nemuslimsky i nehinduisticky vysokou cenu goldů tj. realných peněz. Takže pro lidi co hrajou free a pro lidi co maj premium účet jsou volné výzkumné body k h..nu. A to se stalo zrovna den po tom co jsem koupil všechny advanced packy na Steamu. Kdybych věděl že udělají takou změnu tak bych to nekupoval !!! Jen chtěj vytáhnout víc peněz.
  • Jason_dinAlt
    Tak pak budu hrát jen ten level 1 a budu v pohodě, ne?
  • to je tím že DMG model a FM jsou ve hře totálně zprasené a s dvojplošníkem dáš zezadu klidně i P-47, tím že jí utrhneš křídlo (což by normálně nemělo jít bo P-47 má pancíř a dobrou konstrukci křídel a nějaký 7.7mm kulomet by tomu ani neublížil)
  • muzes je pouzit na vyzkoumani letdla. Ale jenom za goldy. Kdyz si das convert tak uvidis kolik ti to dovoli preves na vyzmum letadla "free RP" za goldy. Pokud goldy nemas tak Free RP jsou ti nanic
  • jenomze kdyz budes chtit zkoumat letadlo tak si budes muset pokazde prepnout, ktere chces zkoumat. Protoze kdyz zkoumas ob letadlo nebo z jineho sloupce tak dostavas mnohem mene jako kdyz zkoumas letadlo z predchoziho letadla. Muzes zkoumat jenom jedno letadlo. Doted se zkoumaly vsechny naraz. V HB a FRB jsou neskutecne male zisky RP na to kolik ta bitva trva a jak je slozitejsi nez AB.
  • no dyk,,,když ses dobrej problém to není,,kdyz to numis ani lepsi stihacka ti uspech nezaruci:c))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit