Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Máme P2w tančíky a budeme mít i P2p lodičky - balanc musí být! *4*
  • v klientu mas vlajky, staci si vybrat tu spravnou
  • A kde? Nikde to nastavení nenalézám...
  • 1) palbu vest muzes a bezne se vedla, potrebujes k tomu samo dalsi lod v pozici navodciho/pozorovatele, nebo alespon znat typ cile - pak se da spousta veci dopocitat.
    2) Jenze WG nejakej horizont vubec nebere v potaz a klidne ti tvrdi, ze ta lod je 30km daleko, presto, ze bys ji prakticky nevidel. I kdyby byl nastavenej fixne, je to porad lepsi nez nic.
    3) radar za horizont nevidi, on jaksi tu hladinu morskou neprosviti, proto nejakym rizenim osudu ponorky nepouzivaji radar, ale sonar. Radar je dobrej proto, ze vidi cile i ve spatnym pocasi, a u modernejsich kocabek se da pouzivat v siti, vcetne umisteni na letadla ... ostatne, i ze sonarovy ozvy se da urcit casto i konkretni lod i na 30+km. Radar pak predevsim umoznuje odhalit maly cile - jako treba periskopy ponorek. Jenze to bysme nesmeli bejt u wg.

    ...
    polib si cenzore
  • Matchmaking je někdy celkem k smíchu když sem s bitevní lodí na 3. úrovní s dostřelem 9km bojoval proti bitevní lodí na 7. úrovni s dostřelem 15km, ale nejhorší je rozdíl mezi letadlovými loděmi. Pokud má nepřítel vyšší tier jednoduše Vás převálcuje s pomocí více letek nebo lepších letadel.
  • Kupovani vyhody je p2w to je fakt. Tim diskuze konci a ani tisic kvikotu od fanboye na tom nic nezmeni. Doufam ze ti za tvuj boj s vetrnymy mlyny dobre plati. Oh wait! Ty jim delas blbecka zadarmo. *5*
  • Musíte si nastavit češtinu... *1*
  • ja tuším jen jednou vyhledal World of tanks a odvtedy mi porad skače reklama, co s tím? *9*
  • Mimořádně slabé preview. Vypadá to, jako by autor hru vůbec nehrál nebo hrál jinou hru. Půlhodinová bitva ? Hrál jsem asi 200 bitev a žádná netrvala půl hodiny, maximálně kolem 15 minut. Grafika na to, že jde o betu, je velmi dobrá. Protivník o dvě úrovně vyšší ? A to je divné ? Se IV torpédoborcem bez problémů potopíte VI bitevní loď, jen vědět, jak na to. Více lodí během jednoho kola ? Není to War Thunder. Lze ale bez problémů odejít po zabití z bitvy a začít hrát jinou.
  • A ty si fanboy bez schopnosti si udelat nazor. WT je totalni joke. Tecka.
  • Jaktože má autor hru v češtině, když já ji mám pořád v anglině?
  • Na kilometry.LOL. Ve WT je dobry akorat RB jak odebrali ty ikony nepratelskych tanku z minimapy. Ale bohuzel bez AB by ty RB nebyly a stejne ani SB. SB letadel je jenom pro joysticky a nejaky ten Trackir. Jinak to nema moc smysl hrat. SB tanku je bez spratelenych ikonek na minimape o nicem. Nikdo nevi kde ma spojence.
    AB tanku je slatanina letadel a tanku, kde cloveku litaji bomby na hlavu. Ohromna zabava pro tanky.
    Zatimco v RB se 152mm delem musis dobre mirit, v AB staci stat nekde vzadu a rozdavat rany pres zamerovaci krizek pres stromy a kere.
  • jak řikám, když na to nemáš, hraj arkádu, na WT je super, že si můžeš vybrat, jestli chceš hrát casual arkádu (i ta je ale dle mého názoru kilometry napřed od WoT) a nebo Simulator battles, kdežto ve WoT máš bohužel jen tu arkádu, která je navíc ještě pay2win a dost nepovedená, takže další bod pro Gaijin.. ohledně toho 1%, máš nějaké statistiky, nebo si to jen taháš z prstu? protože tankové simulator battles rozhodně s počtem hráčů problém nemají, spíš mi přijde, že jsi tu hru skoro ani nehrál a jen hatuješ, ale moc ti to nejde *3*
  • na mě taky ne, protože mám rozum a mám zaplý AdBlock, ale zato jsem viděl 2x v televizi a na pár lavičkach, tomu neutečeš
  • Nechci poučovat, navíc EVE je tady trochu off topic. Ale teda, když už jsi se zeptal - někdo v tom vidí změť tabulek a lasershow a někdo v tom vidí propracovaný MMO svět, kde strávíš mládí a furt vidíš další a další věci, co bys chtěl mít a co bys chtěl dělat, kde skoro vše, co si koupíš tak vyrobil jiný hráč atd... Samozřejmě pokud jsi to zapnul na free a po hodině znechuceně vypnul, tak ti to nevysvětlím.. :)

    Ta tvoje lasershow je rozhodně jedna z těch obtížnějších MMO, kde se chyby neodpouštějí a end game (jestli se to tak dá vubec v EVE nazvat) je rozhodně víc HC hraní než 90% ostatních end game MMO contentů..
  • 1) kouř je viditelný i za horizont (i když v tu chvíli není možné vést palbu dokud loď ještě neměla radar)
    2) horizont není pevný, liší se podle výšky na které je pozorovatel, takže jiný horizont je u hladiny, jiný je na torpédoborci a jiný na bitevní lodi... na bitevních lodích to pro info bylo kolem 23km z pozice pozorovatelny...
    3) cca od šestého tieru by již plavidla měla disponovat radarem tedy horizont tak trochu ztrácí smysl, protože střelecké radary umožňují palbu i za horizont... a stejně tak v tu chvíli se nemusí teoreticky řešit spot a v daném dosahu radaru by měla loď vidět vše plavidla i letadla...
  • Tak me pouc co je na tom tak HC, klikat na tabulky a sledovat lasershow.
  • nj, brecilkove v akci. Beee, tihle maji vyhodu, bee tihle taky, beee, oni maji penize a ja ne, beee oni si kupujou vitezstvi a ja nemuzu. Sila tohle. Prijde cas, kdyz si ty consumables budes moci koupit za kredity jako goldy ve Wot, pak budes ale stejne brecet, protoze si najdes dalsi vymluvu.
    Mate zabavni hru zdarma a jeste si stezujete. Uz vidim jak rozdavas bezdakum penize ale od WG chces aby davali vsechno zdarma pro vsechny. Proste nepochopeni jak funguji a jsou financovany F2P hry. Zrovna WG ma ten model nastaven dobre, nemaji tam P2W model i kdyz brecilkove porad breci, ze to tak je. Nevim odkud se bere presvedceni, ze neco premium udela z hrace automaticky skillera a boha. Asi to bude vychovou nebo premrstenym sledovani reklamy kde se vam to snazi namluvit.
  • Máte štěstí, já YT sledoval celý víkend a nevyskočila na mě ani jedna reklama na WoWs i když je pravda, že reklam na mě vyskočila hromada... *3*
    Ale jinak souhlasím s tím, že opakovaně to sledovat tak to bude spíše otravovat...
  • Jo, scifi a fantasy dohromady ... 2,5% maji ty hry, ktery sou uspesny, ty neuspesny nemaji ani to.

    ...
    A ty cenzore bez dohajzlu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit