Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To není, ale například u engineera máš suportovací balíček, nebo elementalista má taky celkem dost healů v air magic. Takže pokud bude nějaká mise težší, jednoduše si zajdu do města, přehodím si traity na bonusy do air magic a půjdu primárně healovat. :)
  • Jason_dinAlt
    No abys mohl do bety přece. Když nechceš, kup až to vyjde nebo až se ukáže, že to není propadák. My, co již koupili a první betu zkusili, nelitujeme.
  • Jason_dinAlt
    Kdou už zaplatil hraje betu. Celkem logický a pochopitelný marketingový tah.
    Sám za sebe ti doporučím: Kup a neprohloupíš :o)
  • Jason_dinAlt
    Hrál jsem téměř všechny větší MMO co se objevili v poslední době. I ten warcraft jsem si pár let užíval. Můžu ti říct, že GuildWars2 je pro Blizzard největší kounkurencí co kdy byla. Hrál jsem první beta víkend, takže vím o čem mluvím. Hlavní 3 výhody jsou:
    1) Můžeš hrát s kamarádama bez ohledu na jakým jsou levelu.
    2) Nemusíš hledat tanka nebo healera aby sis zahrál.
    3) Neplatíš měsíční poplatky
  • Jason_dinAlt
    Nehraj, když nechceš. Ale proč to sem chodíš vytrubovat, tomu nerozumím. Leda by tě těšilo, že si o tobě řeknou "Proboha, co to je za vola?" :o)
  • Jason_dinAlt
    Zapoměl jsi (pokud jsem to nepřehlédl) na jednu další obrovskou výhodu:
    • Není zde role tank/helaer/dps. To znamená, že nemusím půl hodiny čekat až se najde tank nebo healer, když chci jít nějakej dung. Tohle mi hrozně vadilo na ostatních mmo.
  • O veřejné betě zatím nevím, ale pokud s ní jen čekají, tak to celkem chápu. První betu vydali, řekli o ní, že client běží na jednom jádru a zatěžuje jen CPU, takže budou slabé FPS. Stejně tak řekli, že potřebují vyzkoušet jen některé stěžejní systémy a stejně půlka fór byla plná zmatků o tom, jak se nedá přecházet mezi jednotlivými chanelly, nebo jak se nedá jít do PVP v partě etc., v což někteří věří do teď i přes to, že vývojáři řekli, že to ve hře implementováno je a že to normálně půjde. Stejně tak otevřeli jen lokace do levelu 30 a všichni začali najednou spekulovat, že mají hotové lokace jen do levelu 30 a ostatní nedodělali. (Přitom je celkem logické, že při prvním BWE neuvolní celý obsah).

    Pokud jsou teda i "fanoušci" hry schopní takhle zmatkovat, celkem chápu, proč čekají, až bude nějaká slušnější větší beta, než udělají open betu. Bylo by zbytečné to uspěchat a odradit si potenciální zákazníky.
  • Shaker
    to zni vsechno hezky, verejnou betu mile rad zkusim az/jestli bude...
  • Jenom pro hnidopichy, netvrdim že GW2 bude špatná hra nebo cokoli v tomhle směru, naopak si myslím že konečně se někdo snaží o nějaké zásadnější inovace, dle toho co čtu... Což je jedině dobře...

    PS: Opište kód z obrázku: GAY... Co to sakra... *12*
  • Jako Ringwraithe, seš normální? Pokud se mi nelíbí asijský hry a nazvu je sračkama, prostě k nim mám odpor (grafickej styl, celková atmosféra), tak ty budeš kontrovat s tim "že by sis taky nedovolil nazvat českou kulturu mr*kama..."? Ještě jednou se ptám, si normální?

    Jak tě takový přirovnání, ještě k tomu jako Čecha, vůbec může napadnout...

    A proto, že se někomu hnusí asijský styl her a napíše to vulgárně, tak budeš vytahovat ultralevičácké pojmy jako xenofobie?

    PS: Dám ti jeden malý příklad, když se ještě za 1. republiky někdo nový nastěhoval do vesnice (specielně cizinec), tak musel být přijmut. Obyvatelé oné vesnice samozřejmě byli ostražití a pokud se jim jeho chování nelíbilo, nelíbili se jim jeho zvyky a viděli ho jako hrozbu, tak ho prostě vypoklonkovali. Což udělali velice správně, ale dnes by byli buď za rasisty nebo xenofoby... Přitom oba pojmy jsou naprosto kruciální pro přežití národů...
  • -Svět je živý. V lese neustále bojují stráže s kentaury. Co chvíli vedou stráže, kentaurům hoří stany, na kopcích stojí strážní věže. Za chvíli zas vedou kentauři, strážní veže jsou rozbořené, tábor stráží vymlácený. Jdu si koupit zásoby do vesnice, jenže vesnice je dobytá, všichni obyvatelé mrtví. Musím sehnat hráče a jít ji dobýt zpět, NPCčka oživit.
    -Ve mestě mám svoji vlastní čtvrt, která se mění podle toho, jak postupuju v příběhu. Různá místa se mění podle toho, která rasa je zrovna vlastní.
    -Cokoliv v microtransaction shopu můžu koupit za herní peníze, dokonce se cena microtransaction platidla stále mění a tak můžu za hrací peníze platidlo nakoupit a později zas prodat za víc, různě handlovat s jeho cenou (merchantovat).
    -V Structured PVP můžu katapultem rozstřílet budovy na mapě, takže se předemnou nikdo nemůže shovávat. (Došel jsem na to náhodou a upřímně mě to hoodně překvapilo)
    -Když si udělám solidní build na postavu s pár stunama a naučím se uhýbat, z boje s monstry můžu klidně vyjít bez škrábance. DMG, který dostanu, nezáleží na mých statech, ale na mé schopnosti uhýbat.

    Takže pokud někdo znáte hru, která momentálně oplývá stejnými prvky (všemi), prosím, napište mi sem jméno té hry, popřípadě pošlite odkaz, ať nemusím čekat na Guild Wars 2, děkuju.
  • Guild Wars 2 není nijak extra inovativní. Přináší oblíbené prvky z X MMO a dává je dohromady. Neznám ale MMO, kde by všechny věci, které se mi na GW 2 líbí, byly dohromady. Pokud někdo takovou hru znáte, budu rád, když mi o ni řeknete a nebudu muset čekat na GW 2.

    Co mám vlastně na mysli:
    -Nikdo mi nemůže brát XP a itemy, protože máme všichni svoje vlastní dropy, xp. Nikdo mi nemůže vytěžit suroviny. Není způsob, jak by mě mohl někdo trollovat a vpodstatě pokaždé, když někoho potkám, může mi maximálně tak pomoct ale ne uškodit.
    -Level mojí postavy se mění podle lokace, ve které se nacházím. Mám kamaráda level 5, jdu za ním do lokace, hra mě shodí na level 7 a můžeme spolu zabíjet moby. Mám z toho expy, neboť potřebné expy mezi levelem 1 - 2 a 20 - 21 se liší asi jen o 2000, takže se mi to stále vyplatí. Nedávám moby na ranu, takže si bojování můžu stále užít, a to hlavně proto, že na svoje HP zabiju 1 - 2 moby, takže musím pořád uhýbat a boj mě baví.
    -Jelikož je obtížnost eventů těžká podle toho, kolik se tam nachází lidí, každý člověk je potřebný, je téměř 100% šance, že když padnu, hned mě někdo zvedne a nebudu tam muset běžet z města.
    -Když mě přestane bavit dělání eventů, misí, můžu jít do WvsW a expit a vydělávat si PVPčkem. Nemusím dropovat hodiny speciální recepty z mobů, jednoduše si vyrobím itemy správnou kombinací surovin.
    -Skilly jednotlivých hráčů se různě ovlivňují. Když engineer vykouzlí firewall, já skrz něj můžu střílet lukem, šípy budou ohnivé a dají větší DMG.
    -Questy se dají plnit vždy aspoň 2 - 3 cestami, pokud nemám chuť zabíjet moby, můžu je plnit jinou cestou. Koštovat pivo, shazovat jablka ze stromů a sbírat je, krmit dobytek, čistit město od grafitů etc..
    -Pod každou hlubší vodou se nachází další svět, mám zde nové skilly, zbraně, nepřítele a přechod je plynulý, žadná speciální lokace, portál do hlubin.. nic.
  • Shaker
    Pravda, mel sem za to, ze myslis, ze on hraje na freecku. To ze bys mu free server doporucoval me ani nenapadlo, protoze jejich uroven nemusi bejt spatna, ale kdyz to srovnas s oficialnim serverem, tak nemaj narok.
  • shaker tyvole nekecej!! na freeckach ale za stak casto datace nedavaji, takze tam takovej problem nemas, asi si to nepochopil :))
  • Shaker
    tim chtel rict, ze pri kazdym novym dataci muzes svoje epicky geary vesele prodat goblinovi, protoze modrej gear z novy lokace je lepsi... ofiko
  • Vrook
    >mfw readin this thread http://forum.sbrforum.com/attachment.php?attachmentid=42108&d=1336814313
  • zdeeneek
    Level postavy se neresetuje - zacinat znova od 1. levelu pri prechodu na jiny MMO se mi fakt nechce *7*
  • freecko ? :D
  • To je uplne jedno, blizz si najde paky jak tam lidi natlacit. Stejne jak natlacil lidi do kupovani datadisku. A jeste tvrdil ze gameplay se pro ty, co si datac nekoupi nezmeni. *5*
  • WoD..sandbox a dělají to vývojáři EVE. Uvidíme to ale tak za 2-3 roky nejdřív, takže si ještě počkáš *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit