Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konzolovitost se nezapře. Taky mi chybí že nemůžu narvat pod brnění kalhoty nebo na bojovýho mága z halapartnou narvat očarovanou robu. Škoda, po tomhle voláme od Oblivionu a nevypadá to nadějne, asponň že sme si vyřvali kuše které patří k mým nejoblíbenějším zbraním.
  • Taky mám takovej pocit větší zábavy. Možná to bylo větší rozmanitostí věcí který mě dávali pocit že můžu furt najít něco novýho. To u Skyrimu trochu pokulhává. Naštěstí to nahrazuje pro mě báječný prostředí a navíc nást teď na PC čeká návrat na Solstheim... takže už se nemůžu dočkat. Jinak všem kterým nevadí AJ doporučuju sehnat někoho v zahraničí a nechat si poslat gift kod.

    PS: Soucítím s PS3káři. Tolhe je fakt svonstvo. Buď měli počkat na PS4 a rozmyslet si zda to na tu konzloli bou vůbec schopný dostat. Nebo aspoň informovat o průběhu toho jak se věci maj. Holt jsem zhýčkaný z podpory u EVE Online.
  • rhaegar
    Smysl nedává je to jen trolování nějakého trola z Nemanic a na to je můj čas příliš vzácný...
  • Bohemund
    Rhaegar: Smysl ten příspěvek dává, jestli ho nechápeš, je mi líto, ale bohužel s tím nic asi neudělám.
  • rhaegar
    Cituji "děláš si ze mě p*del? :D Výměnou zbroje před bossem mi tu argumentuješ obtížnost(potažmo kvalitu) hry? To snad ne...." absolutně nedává smysl tvůj příspěvek na moji odpověď o stylu boje v ds.
  • Bohemund
    Pak tedy nechápu, jak si můžeš dovolit hodnoti inteligenční dispozice bez patřičných podkladů *3*
  • rhaegar
    Vzdělaní na to mám neboj *3*
  • Raz som vyskúšal pluginy na Oblivion, ktoré zlepšovali grafiku. Pamätám si, keď som v noci išiel po lesnej ceste. Nekonečná tma, keď tu zrazu ju preťal blesk. Ozvala sa strašná rana, to keď zahrmelo, až som sa zľakol(prvý krát pri nejakej hre). Potom som dobehol do krčmy a aj vnútri bol počuť dážď, hrmenie a cez okná preplikávali dovnútra blesky. Pôvodná atmosféra Oblivionu umocnená na druhú.
    Ináč som hral všetky tri hry bez pluginov, max s datadiskami a bavili ma aj tak. A ešte budú baviť. Tie hry majú vždy čo ponúknuť, preto sú to pre mňa naj RPG, nie kvôli množstvu pluginov.
  • Bohemund
    To GGG: Nikde jsem neřekl, že je Skyrim HC hra, nehledě na to, že pojem "HC hra" je dost subjektivní pocit. Pro někoho je např. Crusaders Kings 2 HC hra, pro někoho ne. Skyrim na nejtěžší obtížnost, s několika dle mého HC módy, jako např. vliv teploty, hladu na staty, změna lvl scalingu apod., je těžký ale mým záměrem nebylo reagovoat na obtížnost té či oné hry, ale na prohlášení že "Skyrim je odpad dnešní doby" ... s čímž nesouhlasím, vzhledem k obrovské moderské základně má ta hra obrovský potenciál a já osobně se k ní často vracím. Můj názor.
  • Bohemund
    To rhaegar, bavíme se o hrách a byl bych rád, kdyby to tak zůstalo. Na posuzování mých inteligenčních dispozicí nemáš dle mého ani k tomu potřebné vzdělání a ani potřebné znalosti mé osoby. DS jsem hrál, nemám nejmenší potřebu ti lhát, mam na tu hru diametrálně odlišný názor než ty, asi jako ty na Skyrim. Každý má jiné chutě. End. Čest, běž si žít svůj život, případně urážet někoho jiného.
  • Z.Z.: On tedy tenhle Overhaul nakonec výjde, to je supr, taky ho hned vyzkouším - četl jsem, že měli nějaké problémy s autorskými právy. Ale ten Kingpix taky odvedl perfektní práci a při instalaci si člověk může nastavit snad vše myslitelné...nebýt těch robotických pohybů NPC, tvrdil bych, že je to nejlépe vypadající TES vůbec.
  • To byla reakce na Bohemund. A pokud jen trolloval nevadí, stejně jsem se zrovna nudil
  • Pfff Tak dobře, chapu že sis doteď myslel že skyrim je HC hra, ale asi tě trochu zklamu. V DS člověk musí sledovat taktiku bossu, oni sami od sebe své slabiny neukážou, žádná pomoc se zde nezíská snadno, všechno stojí duše a o ty v případě smrti přijdeš. Každý dovednostní bod budeš přidělovat s opravdu velkou rozvahou, protože dov. body stojí duše. Mnoho bossů nemá problém si tě dat na ránu jejich útoky jsou těžko předvídatelné a jen zřídka do sebe nechají jen tak sekat. Ve hře je mnoho tajných lokací a skrytých cest, nespočet zbraní a zbrojí, nemluvě o opravdu ohromném množství perfektně vyvedenných nepřátel. Hra se nehraje typem tenhle paňák umí jen to a ten jen to a i v pozdějších fázích hry mohou i ti nejřadovější poskoci člověka těžce zranit pokud je na okamžik nepozorný. Prostředí je vyvedeno přímo perfektně, jednotlivé lokace ať už jsou to odporné kanalizace, nebo temné hrady nepostrádají atmosféru a osobitý charakter. Nevzpomínám si že by mě někde jinde bavilo tolik prozkoumávat nové lokace. Nemluvě o tom pocitu když člověk porazí nějakého těžkého bosse, ma u sebe třeba 20000 duší a předním je cesta do neznáma. Ví že by neměl riskovat, meč už je opotřebovanej, nezbyli mu žádný lektvary a ještě je přiotráven jedem. Přesto se vydá do nové oblasti s děsem si přečte nějakou zprávu zanechanou jiným hráčem a i přes všechen děs si to přímo božsky užívá. Todle neumí téměř žádná jiná hra. A to ani nemluvím o prvním a mnohdy nečekaném PVP atd.
    PS: nejlepší na tom je že hra nijak nepodvádí, je těžká ale spravedlivá a když konečně bosse porazíte budete mít skutečně skvělý pocit, budete o něco chytřejší a budete blíž k pochopení te správné taktiky. Ze začátku člověk tolik neřeší rychlost a váhu vašeho vybavení, ale i to je velice důležité. Kdo nehrál nepochopí.
  • rhaegar
    Pokud si ty neděláš p*del ze mě tak se není o čem bavit. Tvůj příspěvek jasně naznačil tvoje inteligenční dispozice...
  • Bohemund
    Rhaegar, děláš si ze mě p*del? :D Výměnou zbroje před bossem mi tu argumentuješ obtížnost(potažmo kvalitu) hry? To snad ne....
  • Celá tato hádka je důvod, proč si půjdu raději zahrát stolního RPG Pána prstenů. Vůbec se to neseká, grafika je perfektní (jedna z nejlepších dnešní doby), příběh suprovej. Člověk u toho stráví hodiny a je topostaveno na multiplayeru, kterej je dnes hodně ceněnej.
    A FPS problém nedělají.
  • rhaegar
    Myslím,že jsi to hrál tak jedině na youtube jinak by jsi nepsal nesmysly.. s to půl hodinkou to sáme šlo i Skyrimu či u Oblivionu... a souboje nejsou jen o uhybaní,ale to by jsi věděl,kdybys to hrál... hned v Undead Burg musíš sundat např. těžkou vyzbroj a dát si lehkou aby jsi sejmul jednoho potvoráka se skvělým ringem... a můžu pokračovat
  • rhaegar
    Za urážku se samozřejmě omlouvám jinak si za vším stojím,někteří z vás by si měli připomenout historii naší vlasti než začnete plácat nesmysly...zkuste začít s procesy z 60let.
  • Bohemund
    Hrál, v podstatě se stačí jen naučit v čas uskočit a je to. Proběhnout se to dá za půlhodinu, viz. youtube. Ale když se to někomu líbí, tak proč ne, nevidím ale důvod házet špínu na úplně jiný typ hry.
  • rhaegar,
    urážka člena fora = měl by přijít ban (samozřejmě ne perm, třeba na den, aby si měl čas přemýšlet).

    Kdybychom se tu takhle uráželi, kam by to asi spělo, no ne?

    Vždyť co já si myslím o některých členech fora a co si myslí o mě.. ale necháváme si to pro sebe, či to zaobalíme v pěkných slovech, nebo namačkáme mínuska. *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit