Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Přečetl jsem si skoro (celou) debatu he/he c-beam a jejdaska a musím říct že jste odvedli kus práce, taky že vítět není jak známo niksde a nikdy ani ne´bude teda za předpokladu že se nepotvrdí že smrdutí pesanti jsou ti co na ně nadávají tedy ti uhrovití týpci za monitorem ( tak blahé přání no ale omýlat to budu dokola, dokolečka a dokola). *3* *4*
  • Sachy na steroidech je pekny nesmysl, ale trefne prirovnani k te ukazce :-). Tve srovnani ale jinak kulha, jsou to odlisne zanry, jenze kdo by se zabyval takovymi detaily, to by se pak nédaly tvrdit nesmysly, ze? :-)

    Musim rict, ze jsem pobaven, kam az se dostala vase zoufala snaha obhajovat predstavu, ze pc je lepsi. Chybi vam nadhled, ktery by vam rekl, ze ta ukazka Q je hnusna a nezazivna, nuda a sed, pro naprostou vetsinu hracu, kteri hraji pro zabavu, naprosto nezajimava a nebudou se na to ochotni divat ani minutu.
  • Takze kdyz uz nemuzes tvrdit nesmysl, ze na konzolich neni progaming, tak si potrebujes prijit s jinym nesmyslem a jeste ho prisuzovat me. 9bavam se, ze zachválku uz tu budes chrcet jen sve oblibene pc master race a konzolisti jsou peasanti. Logika a ty evidentne nejdou dohromady.
  • Ja jsem to netvrdil presne takto a tak jak jsem to uvedl to je nepopiratelny fakt, s kterym se pc hraci tezko smiruji.
  • A víš o tom, že je spousta kamenných a internetových obchodů, kde se tyhle hry dají koupit takřka za hubičku jak na PC tak na konzole a pořád je to nová v krabici zabalená hra a ne bazarovka. Nehledě na to, že na tu bazarovku taky musíš čekat, stejně tak jako musíš počkat na slevy na Steamu. Takže nemáš pravdu v tom, že je to na konzole levnější, je to totiž stejný. A jediný rozdíl je v tom, když si kupuješ hru v okamžiku kdy vyšla a tam je PC jasně levnější.
  • To video je v prvni rade kuriozni a zabavne, na rozdil od te nudy, co jsi sem nalinkoval a proto jsem ho sem dal.

    Nevim jak jsi prisel na to, ze by melo dokazovat kvalitu hry. Zrovna tak nemuzes vedet, jak by ten clovek hral CS nebo QL. Tvoje reci postradaji jakekoláv racio, uz si chces jen zanadavat. Clovek ktery nedíkaze pochopit subjektivitu hodnoceni by se mel zdrzet narazek na neci premysleni :-).

    Jak jsi prisel na to, ze ho ukazuji jako vrchol hracskych dovednosti? To je na te same urovni, jako bych se ti smal, ze ty to sve video ukazujes jako vrchol pc grafiky.
  • Zbytecny byl, protoze dotycny ho nepochopil, ale argumentace ad hominem to neni.
  • Nejsou nesouvisejici, je to jeden na sebe navazujici thread. Nenapsal jsi to o sobe, ale napsal jsi to o nekom jinem a kdyz jsem o tom jinem zapochyboval, zda by se gamepadem vubec trefil, zacal jsi mluvit o sobe.

    Neni to hovadina, jen to nedokazes pochopit, i to se stava, budu si pamatovat, ze schopnost tveho chapani je silne omezena a je potreba s tebou jednat jednoduse.
  • CS na konzolich neni vysmech, hraje se dobre, a to, ze ma pomalejsi tempo, mu neni na skodu, akcentuje to duraz na taktiku a je verohodnejsi.
  • Nesmysl. V kazde online fps se uplatnuji reflexy a taktika a o kazde muzes rict, ze je vyvazena, to je opet subjektivni hodnoceni.Tvuj mozek ma omezenou rychlost uvazovani a plati jedníduchy vztah, cám mene mu daš casu, tim mene bude tvuj pístup promysleny a takticky.

    Strilecek jsou na konzolich mraky. "Uroven QL" je bezobsazny nesmysl, ktery stoji ciste na tvych dojmech a pícitech, ktere ma kazdy jiny. Mohl bych napr. rict, ze vetsina strilecek hrave uroven QL prekonava, kdyz budu mit na mysli uřoven vizualnáho zpracovaná nebo hratelnost a zabavnost. Takze ver tomu nebo ne, na konzolich je mnoho her lepsich. Jenze to uz jsme opet u subjektivniho hodnoceni, ktere mas problem pochopit. Proto se necim takovym ohanet nechci. Ale mohu konstatovat, ze ty neznas konzolove hry a nejsi tak schopen relevantne posoudit, co na konolich je a neni, tve tvrzeni stoji na vode a predsudcich.
  • ...a ty si, šuhajko môj nedorobený, snáď myslíš, že mňa nejaký Pepík áno...? :D ...ale na rozdiel od teba tej tvojej materštine rozumiem, každú chvíľu v nej niekto v Tatrách vykríka, že sa mu rozopol sandál...
  • Konzole jsou neskutečně předražená sra*ka.
  • kennyB
    C-BEAM: Tak teď jsi mě prakvapil, čekla jsem, že budeš jeden z těch, co DS nemůžou ani cejtit. Dobře jsi mě dostal *3* *1*
  • Mě nějakej Lajos nemůže urazit. Zvlášť, kdy té jeho zdevastované polštině navíc vůbec nerozumím.
  • ...a čo keby si nás na uhroch, môj nemecký priateľ, láskavo všetkých bozal v riť...
  • C-BEAM
    iste, konzolisti kúpia každú hovadinu, stačí ich trochu pomasírovať reklamou a pcčkárom sa zase moc nechce platiť ani za dobrú hru, čo túto platformu zráža do kolien. Každá skupina má svoje vady na kráse.
  • C-BEAM
    áno CSko na konzolách je výsmech, spomalený film, basketbal vozíčkárov. DS bol hlavne zprašený port, hrať sa to ale dalo, ty bedna.
  • kennyB
    C-BEAM: CSko je na konzolích výsměch??? Asi jako první díl DS, kterej jste si na pc vyplakali a pak, když tedy udělali port 1:1 tak zase držkovali, že se nedá hrát. Vy jste fakt bedny *7*
  • Takze se potvrdilo, ze pc dela sluzku konzolim a jedinej kdo na to jeste dela tripple A hry je Blizzard. O vyuziti toho udajnyho supervykonu, kterej prekonava konzole se pokusil naposledy Crytek a pcckari se mu odvdecili hlavne na torrentech, takze byl nucenej zacit delat i na konzole. Na prodejich hypovanyho Watch Dogs se pcckari podileli pouhyma 18% takze zalezet to na pc scene dvojka nikdy nevznikne.
  • Takze ty nechapes , ze jemnost rastru je jedina velicina definujuca kvalitu vnimania obrazu, ze pozorovacia vzdialenost je konstanta a, ze konzolisti maju roky to po com hraci na pc len tuzia? Z toho si nic nerob, to nechape nikto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit