Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Damy a pani,
    toto je hra ktora bude kvalitna aj bez sexu. Stary dobry Elder Scrolls sa vracia.
    • Už aby to bylo, byl totiž pryč skoro 10 let...
  • mmrrxx
    inak technologicky posun nie je az taky od Oblivionu, zatial co medzi oblivion a morrowind bol obrovsky technologicky skok, zeby konzole?
    • Možná taky trochu ale jde o to že vývoj PC docela stagnuje, od morrowinfu k oblivionu se PC výkonově vyvinuli opravdu hodně, poslední dobou to ale neni tak rychlé a grafika je plně dostačující
      • Vývoj her na PC stagnuje z důvodu konzolí...kdyby měli dělat hry jen na PC tak by vypadali jinak ale jde o to aby to utáhly aji ty konzole, aby to koupilo víc lidí že... :)
      • Core
        Vývoj PC stagnuje? Neřekl bych...
  • Tohle bude prostě vejprask jako svině! 300 hodin gameplay?! No panejoo!!! To zase budou hodiny a hodiny zimních večerů prolajdané ve Skyrimu *1* Vůbec tu hru nepobírám psychicky *1* Je to jako stvoření všech mých přání v jednom RPG. NADHERA
  • Apropo hudba je hodne povedena a dela 50% toho traineru jen tak dale
  • reakce na skaven123: něco podobného se řešilo na Oblivion foru, brát realitu a fantasy svět jako to samé, je blbost.. kdo říká, že ocel v Tamrielu je stejná jako ocel na Zemi, nebo lepší příklad, mají materiály, které my nemáme.. Draci nejsou všude stejní, TES Lore sice neznám, ale tihle draci, které tam zabijí, tak nejsou myslim bráni jako božstvo, to tam mají Akatoshe a toho druhého, který bude zloun ve Skyrimu.. a to nemluvím o tom, že hrdina je Dragonborn... lidi bez fantazie by takové hry a filmy neměli vidět, protože srovnávají realitu s fantasy či nějáké základní fantasy nevim odkud s tímhle... dokonce i v DnD nejsou dána pravidla jak draka člověk pojme, jedni ho můžou pojmout jako božstvo s nadměrnou silou a další jako ještěrky, které bloudí světem.. Drak může být i nemusí mít odolnost proti magii, dejme tomu, že kdyby s tím drakem bojoval obyčejný mág, tak by si možná ani neprd, ale bojuje s ním dragonborn.. trochu představivosti kurva, když už takhle nesmyslně kritizovat :)
    • skaven123
      to chapem ako to beries ty, a ako to beru aj vyvojari, pretoze im to vyhovuje, ide o zjednodusovanie nic viac :) spravime z drakov bezne priserky a vysvetlime to tym ze hero je dragonborn. To znamena ze o 4 roky bude Elders scroll 6 kde budeme hrat za syna boha ktory bude v prstom v nose mlatit cele svetadiely a bude to v poriadku pretoze to je boh, hej?:)
      este aj v baldursoch si bol vtelenie boha a na draka ste museli byt 6ti, alebo ho zmlatit az po 20 leveli *7*
      • to není o zjednodušování, prostě to můžou být jen nějácí "dračí" sluhové :) a když už je někdo Dragonborn, tak přeci jenom, ten drak z něho musí cítit tu sílu a mít z něho respekt, i když je pidiždík.. ono to určitě bude lépe v lore pak vysvětleno nebo možná už někde je.. a když to vemeš už v Oblivionu se hráč mohl stát Sheogorathem (bůh šílenosti?) což bylo taky trochu přehnané, ale šlo vidět, že mít titul boha, automaticky neznamená, být bohem, stejně bych to viděl i u těch draků..
      • Proboha, vždyť je to jen předváděčka!!! Ty si myslíš, že na předváděčce bude ukazovat, jak drak slétl k zemi, urval hrdinovi hlavu a za sekundu nastal game over? Nikde nebylo řečeno, že draci budou slabí. Chápu, jak to myslíš, ale chtělo by to uklidnit se a nepanikařit.
        Navíc mody udělají draky bez problémů tak tuhé, že si na nich 99% hráčů vyláme zuby. Takže klid, všechno bude.
        • Beefcake
          Takhle konzervativnímu rozumbradoj prostě nic nevysvětlíš.
          Jestli žije v tom, že co platí v jednom universu, musí platit i v druhým... Může se na něj snad člověk zlobit?
          To je jak seřezat postižený štěně za to, že ti počůralo koberec *1* *1* *1*
          • skaven123
            zbytocne dalej reagovat, ked dojdu rozumne argumenty nastupuje osocovanie :)
  • LTM3
    Velmi pusobive!
  • Moc pěkný
  • Mě opravdu dostalo to jak se postava hýbe. Pak voda. Grafika. Drak. Kouzla. Jak se ta ještěrka rozmázla. Dorážení nepřátel. Vlastně tak nějak v podstatě všechno.
  • No souboje s draky jsou velmi pusobive, necekal jsem ze se souboj s drakem da provest tak "osobně" kdyz ma volnej prulet okolo :)

    A kombinace veci v rukach super napad. Konecne je to napadlo :)
  • Bethesda ma po oblivione a failoute 3 tak sklamala ze uz jej nic neverim. No nemozem si pomoct, na skyrim sa hodne tesim. Vyzera to tak ze to bude fakt super RPG. Ak sa vyvaruju urcitym veciam.
    Bude tam auto level mobov, co sa mi vobec nepaci, ale hovorili ze to osefuju tak ze tazke moby proste budu tazke a nedas ich na lvl 1, tak uvidime.

    To ako zastrelil typka pri ohni a druhy nic nerobil, to ma dost vystrasilo. Maju este 4 mesiace casu, opravit by to mohli, len ci budu chciet.

    Kazdopadne velmi sa na to tesim, uvidime ci prekonaju Witchera 2, ak hej tak toto bude krasny rok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit