Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • owny
    To je blbost. Můj 7 let starý TN má lepší podání barev než můj 4 roky starý IPS. Samozřejmě ne z úhlu.
  • Tebe taky nikdo nenuti cist co Grand pise a reagovat *3* Informovat o tom ze kvalita panelu monitoru za 20k je stejne prumerna jak u toho za 5 mi prijde naprosto ok a zadnou zhrzenost v tom nevidim.
  • Štve mě, že nedělají verzi bez repráčků.
  • Až na to, že to není jen space sim, ale i FPS. Nakonec, napsal sem to blbě. Samozřejmě, že lepší polycount má hra obecně na modelech a prostředí, což je vidět už v alphě. Tohle byl jen výrok z videa, kde se řešila kvalita obličejů. Každopádně, dobře žes takhle zareagoval. Už jen to, že se s tím mažou, když to není moc vidět, je důkaz, jak je to graficky nabušený a bez kompromisů. *5*
  • Dokončená hra = příběh, lore, mechaniky atd. = hratelnost, ale tady je řeč o grafice. Tu hru si můžeš zahrát a vizuál si otestovat už dneska, takže meleš naprosto mimo...
  • To říkej trollovi se skleněnou koulí. *15*
  • A samozrejme je Eizo bez mrtvych pixelov, ale na to sa aj obzvlast zameriavaju, okrem ineho teda...
  • Bleeding je myslim problem najmensi a na vacsine kvalitnejsich IPS tazko postrehnutelny aj v noci. IPS Glow je problem podstatnejsi a nezbavis sa ho ani na jednej obrazovke. Ak teda nemas v plane kupit nejake Eizo z rady profesional od 1200 eur hore.

    Osobne som mal Dell U2716D a na lavom roku presvital tak moc, ze to bolo pozorovatelne aj pocas bieleho dna. Vymenil som ho za druhy model, ktory na tom bol s podsvietenim lepsie, ale blbo zase dotykove tlacidlo vypinania. U oboch obrazoviek som po chvili nasiel 2-3 vyraznejsie svietiace mrtve body. Plasty ramu na moj vkus praskali az prilis moc a pri vypnutom stave si monitor celu noc vypiskoval, ako jeden, tak aj druhy Dell.

    Po dlhsej uvahe som nakoniec vratil aj druhy Dell a priplatil za Eizo EV2750, ktoreho celkova suma ma vysla na nie prilis priaznivych 770 eur. Podsvietenie je v poriadku a vseobecne o nieco lepsie, ako som videl na Dell. IPS Glow je pritomny stale, ale je odlisny.Nemeni farbu do bordova, ako to robil Dell, ale do jemnej bielej. Celkovo sa ukazuje aj v mensej forme a nezasahuje tak vyrazne do obrazu. Jas mam nastaveny na 73% a ani v noci s tym nemam problem pri hrani Arkham Knight. Trochu si clovek casom aj zvykne, ale rozhodne je tento jav IPS panelov menej drazdivy na Eizo, ako bol u mna na Dell.
    Co sa tyka kvality spracovanie, tak znacka Eizo je tym znama a mne sa to s tymto modelom potvrdilo. Nema konkurenciu. Plasty nevrzgaju, natacanie obrazovky do stran ide jednym prstom a dotykove "tlacidla" reaguju okamzite a spolahlivo. Hravam na nom dost casto aj akcne rychle hry a ziadny problem s odozvou nemam. Osobne som radsej volil kvalitny a verny obrazovy vystup a premiove spracovanie, ako nejake Hz navyse v elektronike, ktora po par rokoch sklame...

    ps: Obraz ma stale po nejakom roku svojou kvalitou prekvapuje kazdy den. Takisto citatelnost textu je tu prijemnejsia a jemnejsia, ako som videl na Dell U2716D. V oboch pripadoch islo o 27" IPS 2560x1440. Snad som nieco poradil svojimi poznatkami o "nedavnej" vymene obrazoviek.
  • Jn si zhrzený. Já bych třeba taky nekoupil tento monitor. Ale dell jsem prodal a šmejd Benq odešel po 2 letech, takže jde na záruku (má 3 roky) a pak asi i z domu. Tou kvalitou zpracování máš na mysli co? BLB? Nebo design. Celkově je PG348Q nejhezčí monitor co jsem kdy měl. A pokud někdo chce G-sync je to jasná volba. Jestli chceš vidět hnusnej monitor tak se podívej na acer Predator x34. Klasická poťovka po vzoru po vzoru MSI. Asus není neomylnej, ale rozhodně není tak hroznej. No a že redakce dostala zapůjčeny monitory a napsali o tom článek ať už za to dostali zaplaceno nebo ne to je jedno. Nikoho nenutí sem chodit. Já jsem se zakřiveňákem spokojen, tak proč by nemohli být další, kteří se o něm dozvědí právě třeba z tohohle článku. *14* *14*
  • Honzo, krucinal, pises o 3 monitorech a zminujes ctvrty (ze je vyrazne levnejsi), ale orientacni cenu napises jen u jednoho... jeste OK u druheho pises ze jeste k sehnani neni a tak nevis cenu (i kdyz heureka rika neco jineho), ale proc takovou podstatnou inforamci vynechavas?

    PG248Q od 12 600,-
    k nemu pripodobnena levnejsi varianta MG248Q 8 300,-
    udajne neprodavany PG258Q 16 200,-
    a jiz zmineny PG348Q Curved od 31 000,-

    Jinak joysticky jsou fajn, ale nejpohodlnejsi zpusob ovladani mam na svem Benqu, appku display pilot kde vse nastavim mysi v systemu, jakakoliv joga kolem monitoru uz je prezitek. *1*
  • Omg, to muzes rict na uplne kazdou recenzi na uplne kazdem webu... *7*
  • Mimochodem, ucel teto kvalitni recenze je tak maximalne informovat cloveka o existenci techto monitoru. Tudiz inzerce. Pochybuji, ze by se nekdo normalni pri vybirani monitoru ridil prave timto clankem.
  • no nevim jak dnes, ale v minulem desktopu (huh bratru 7 let zpet) jsem mel nejakou herni desku od asusu... co pul roku jsem reklamoval ze shorela kdyz jsem vyreklamoval treti vzal jsem Gigabyte a byl klid... je mozny ze to byl vadnej primo desing, jejich chybovost se pohybovala co jsem koukal pres 8% a to je sileny...
  • Pred nekolika mesici jsem se na tyto monitory dival s odhodlanim si jeden koupit a nakonec dodnes sedim u stareho Benqu s dvouma cernyma skvrnama a mrtvym hmyzem uprostred obrazovky(uvnitr). Kazdy TN/IPS s 2k rozlisenim a 120+Hz obsahoval nejake zavazne chyby.Tyto monitory za 20k jsou proste propadak. Moc rad bych si nejaky vybral, ale proste to nejde, kvalitou zpracovani jsou na urovni klasickych 60Hz monitoru za 5k a bohuzel obsahuji i stejne chyby ne-li hur. 10 000 jen za G-sync a +80Hz vstupenku do loterie platiti nebudu.
  • Na noc 9% přes den 29% jasu a je to super. Už se těším na noc s tímhle novým kouskem, vypadá slibně. *14* *14* *14*
  • Jj mít doma solidní monitor to je běh na dlouhou trať. Jsem rád že ta výměna u mě dopadla dobře. Zmizel pixel a jako bonus lepší Glow i Bleed. Jsem spokojen, ať vám také slouží ať už jste vybral cokoliv. Hlavně když je člověk spokojený :)
  • Titan pěkný ale to já raději počkám na nástupce GTX 1080 to je pro mě správná volba i když těžko říct o kolik bude vyšší výkon. Není potřeba to zase tak hnát. Už přesedlání z 970 na 1080 byl obrovskej skok. *14* *14* *14*
  • No příteli já protočil pět monitorů než jsem si ten šestej nechal :D Od LG až po Dell
  • Jj to co se hybe nebo zmizi po zmene uhlu je klasickej glow ten je holt +- všude. Pokud to ale zustava na svítit na stejnem mmiste je to BLB. Jas na 9% je ale dost monitoru pomáhající co se týče tohohle :)
  • Tak přišel dnes nový PG348Q výměnou za ten s tím vadným pixelem a bože díky jóóóóóó Backlight Bleed a IPS Glow není téměř žádný z mého pozorovacího úhlu. Když to očóčím na 100% jas tak je vidět Glow i Bleed, ale to asi u každého monitoru, to je totiž vypalovač očí a použil bych ho jedině kdyby mi slunce svítilo do oblíčeje :D. Definitivně mám teď lepší kousek a oba byli ze September 2016. Takže je to prostě loterie, nepočítám ten mrtvý pixel. Takže paráda. *5* Snad žádnej pixel nepřibude *1* a Glow s Bleedem by se měli za měsíc dva provozem vylepšit i když už teď jsem spokojen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit