Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Beru to jako DLC k Rome 2 ... jinak to ani nejde, Total War chrlí hry prostě jak ta DLC... a kvalita je taktéž tutam, teď ještě tu sra*** Warhamer a zdar fakt... Zlatý Rome 1, Top Medieval 2 a Shogun 2 s Empire... zbytek snad radši ani ne...

    V Attile je dost nových prvků... ale chyb jako máku včetně starého problému s kolizemi jednotek, pěchoty a jízdy... etc.

    Ale co už fajn, co mě ale roztřískalo nejvíc, že na každý díl zvlášť si budeme dokupovat DLC typu Blood and gore... ne prosím už ne víc... Total War: Thief

    a to mluvím z pozice TotalWar nadšence... a je mi zle kam to zklouzává
  • tahle 8 je zcela zasloužená a možná by to chtelo jít ješte výš, velice zábavná hra, se skvelou atmosferou a audiovizualnim zpracovaním (takova temna grafika a skvely hudebni doprovod). Taky co jsem zaznamenal reakce hráču, tak jsou pozitivní a prej vyladili chyby rome 2.
    ja to tedy nehraju jen sleduju LP na YT. Pravda, tady na games se ty recenze neberou moc važne, ale tady se tedy trefili.
  • No kdyz zapocitas to ze velbloudi pach snizuje moralku jezdcu na konich (ano velbloudi pach opravdu odpuzuje kone) tak to je i celkem logicke ;D
  • Ano taky si pamatuju na parthii a máš pravdu ty jejich lučištníci jsou opravdu super! Rozstřílí všechno (hlavně když jim dáš heavy arrows) a pak Královští Katarfrakti (nebo i ty normální) mi příjdou že ty píky na ně ani moc nepůsobí zkrátka parthie je vraždící mašina
  • Total war serii hraju uz od prvniho dilu. Rome I byl fantasticky, o to vetsi zklamani byl Rome II. Tam bylo proste vsechno spatne. Dokonce jsem se kvuli tomu vratil k Barbarian Invasion. Attila je pro me obrovske prekvapeni - konecne je to ultimatni Rome dil, opravili vsechny kraviny ktere dali do jednicky a hraje se to fantasticky. At uz se jedna o bitvy, atmosferu mapy, variabilitu. V jednicce me neskutecne stvali i ty ikonky jednotek/staveb = vsechno vypadalo naprosto stejne, absence rodin, uniformni generalove, postavy vypadajici naprosto stejne, miliony provincii na mape a nic nerikajici frakce a nesmyslne dobyvani mest. Attila ma atmosferu, opravene chyby a za me jednoznacne nejlepsi dil Rome.

    Jedinou vec kterou bych vytknul je honeni kocovniku po mape, jednotky neni mozne kolikrat dostihnout s normalni legii, navic pri pobihani po vasem statu vam vypaluji mesta bez moznosti je zastavit a porazit. To snad spravi patch. Vsem fanouskum rome jednoznacne doporucuji aby dali teto serii sanci a zahrali si to.
  • Tak musim rict,ze jsem nakonec koupil a jsem nadsenej..Pred tim jsem koupil rome2 jeste nez vysel a pak jsem byl zklamany a nehral ho dost dlouho a poradne jeste ani ted..Za to Attila ma normalni pekne karticky jednotek,domu,strom me frakce atd..A Ai lip napada na mape,kdyz utoci kone jdou z boku a nebo se me snazi obejit zezadu.Myslel jsem,ze kdyz zabiju generala jako v rome2 tak zdrhnou..A ono nic bojuji dal a ja jsem prohral.Tahle mel vypadat rome2 a hrat se.Jinak cena je prehnana mela byt tak 20 euro..
  • Keyz
    Přál bych si něco podobného z dnešní doby. Anebo z doby před atomovkou.

    Civ je naprosto zoufalá. Automatické primitivní boje, kde se řeší pouze dvě čísla a nějaký ten terén. Navíc boje trvají roky. Je to vůbec divné. hearts of iron nevypadá zase tak dobře je hodně HC.

    Kdyby se jednotky střetly jako zde a bylo to nějak dobře uděláno, tak by to mohlo být zajímavé.
  • Keyz
    A stačí to na to skvělé hodnocení 8/10 i když to je strategická hra, kde by tedy ta AI měla hrát nějaký smysl.
  • Damarus
    Co se týká MP tak to souhlasím... To že si nemůžeš tvořit vlastního avatara atd škoda, rozhodně to bylo zajímavější, ale můj koment se týkal spíš kampaně pro jednoho :)
  • pleteš se, a to hodně. Shogun 2 měl lepší mapy pro multiplayer, historický bitvy byly udělaný jako skutečný historický tažení, ne jen jako náhodně vybraný bitvy po mapě v Rome 2, který ve výsledku vypadají spíš jako random bitvy, úplně například zmizely ty filmečky na začátku a historickej komentář se omezil jen na pár vět.. to je odfláklý a Attila to tak má stejně.. v Shogunovi 2 byl multiplayer mod, kde sis vytvářel svýho avatara a s ním jsi táhl po mapě + vlastní RPG systém, to v Rome II kompletně chybí.. proč? to nikdo neví, asi si chtěli ulehčit práci. ano, Rome 2 je podle mě dobrá hra, ale Shogun 2 je mnohem lepší
  • nevím jak moc autor hrál předchozí díl, ale tam se taky dala římská pěchota lehce rozsekat (například parthskou) střeleckou jízdou. když došla munice, dodělal jsem je katafragama.
  • jen pridaj k nazvu serie a bude z toho total warhammer *5*
  • XXDarthVaderXX
    Co kdyz to nebude TW, ale samostatne stojici hra *3* Preci jen nemusi delat jen serii TW i kdyz to je dojna cow. Slovo kraaaava je zakazane *11* To by se ani ufonum nelibilo MUMUMUMU MU MU MUUUUUU
  • XXDarthVaderXX
    Napoleon je taky vice ci mene posun o nejaky ten rok dal a v podstete je to datac Empire, ale hraje se dobre i po letech. Kdo ma rad Empire a nehral at urcite zkusi.
  • Damarus
    Nic ve zlým kluku..... ale špatná práce ... skoro jak uprava v malování :D
  • vsak ja se taky tesim, ze to o cem jsme si mohli nechat v predchozich dilech zdat, tu bude konecne v komplexnejsim stylu. jinak Third age me moc nenadchl. Mam Lotra hodne rad,ale k tomuhle konceptu se mi to proste nehodilo. To si radeji zahraju Battle of middle earth 2. jinak z tech klasickych modu se mi nejvic libil Stainless Steel. Je nejkomplexnejsi,nejmene zabugovany a nejvybalancovanejsi. Je to temer jina hra.
  • na to si musíš koupit taky počítač.a ne to hrát na starym propečenym zapřášenym duronovi.
  • Ano ta slavná grafika Rome 2 http://img.gawkerassets.com/img/18z83v6kibmd5png/k-bigpic.png
    Tu hru jsi asi moc nehrál že meleš blbosti.
  • XXDarthVaderXX
    Jop NvS bych bral i ja. Sice by to bylo e, ale nk a co... Alespon by loading nebyl na nekolik minut a MP by se dal taky dobre spracovar...to co bylo drive, akorat to hodit na vlastniho generala, dustojniky atd. a vydat se do boje. Zusenejsi hraci by vedli velke armady a ridili beh i ostatniho smerovani. My mene zkuseni v MP bychop vedly bitvy nekde na kridlech...pod bitvou rozumej vetsi ci mensi boje na rozloze 100Km...ano je to hodne. Kde bt se pak finalni zbytky mohly stretnout v posledni vrave. A ta strana co ziska uzemi by ho i spravovala. Aby se zapojili i ti co boje nemusi ci sr jim zrovna nechce, by mohli spravovat jednotliva mesta. Jen je otazka jak by to slapalo...americke servery jsou kvalitni jak ty ruske..,bida a des. PS,., Rybka hraje Tycoon hry, tohle je na nej moc slozity *4*
  • vaclav.pechacek
    Zahrál, ale takovéhle komplexní mechaniky jako v Attilovi nebo i Barbarian Invasion tam nebyly.
    Co se týče modů, tak podle mě byl v Medievalu II skvělý ještě Third Age ze Středozemě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit