Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asheran

    Ano ,hra měla své chyby,ale i tak jsem se nakonec skvěle bavil. A to bych rozhodně po prvních pár desítkách minut hraní nenapsal.Jenže vás časem určitě vtáhne do děje. A to si dovoluji napsat ,jako zkušený gamer , který začínal na osmibitech.)))

  • Jack1947
    Dal bych tak 5/10 za ten souboják, není zto o ničem jiném než se dostatečně až do zemdlení expit ( nebo ke konci páč už to je fuk vysát NPC) kdyby to byla adventura a o polovinu kratší byla by to super upírská hra ale takhle je toho tam hodně a funguje správně jen něco, sice Remember me stejné hodnocení ale bavilo mě to tehdy snad i více. Ty bosové to byl spíše bolák než že by překvapily i když někteří měli i svůj charakter a do jisté míry i nějaké to charisma 😐tak snad příště.
  • Tiez premna uzasna hra s niecim novym, len teraz naraz na problem ze ak hrajete za dobráka a nezabijate tak vas Hra nepodpori ale kopne do zadku. Mate tak malo XP ze boss je 35lvl a vyste max 22-23...a boom na 2 rany a ste mrtvy. Skoda...mozno to patchom opravia. Inac uz teraz hned chcem 2jku hehe.
    Velmi mi to pripomina Vampire the masquarade Bloodlines. Vampyr 2 by mohla nasledovat kroky Bloodlines. To by bola pecka
  • tak pro to je to mnohem lepší než Life is Strange. Díky za info...
  • remember me je docela super, blbě se to hraje, ale hudba, vizual, atmosféra docela top..
  • to je častý problém her, že si neudrží kvalitu po celou dobu, podívej se na Zaklínače 3, první polovina genialní a splnění dětských snů, druha polovina generický odpad na úrovní céčkove soap opery.
  • Remember me jsem nehrál a ani nechci, Life is Strange miluju a Vampyr mě neskutečně baví :)
  • Tak to je logicky, když vyšla hra dekády automata
  • Radši to napíšu i sem, protože podle mě je to důležité. To není hra od lidí, co dělali Life is Strange. Tohle je hra od lidí, co dělali Remember Me - alespoň na vedoucích funkcích (porovnejte si jména na Wikipedii - designer, writer). To může možná ledasco vysvětlit (například hodnocení 6/10).
  • Souhlasím, Persona 5 mě bavila v prvním paláci. Pak přišla řada stejných paláců a mezi nimi stejné dialogy. Hru jsem dohrál a řekl bych, že zpětně vzato z ní za zahrání stojí asi prvních 10 hodin - tam je v podstatě všechno, co hra nabízí. Pak se vše opakuje dalších asi 100 hodin pořád dokola. O hře roku nemůže být řeč.
  • Ristoro
    S tím musím souhlasit taky, u upírů to přímo vybízí ke stealth postupu. Snad příště :).
  • To měla být reakce na Ristora
  • Jj souhlas, já bych tam rozhodně přidal stealth schopnosti.
  • To je celkem normální, že lidi nadhodnocují hru, kterou nedohráli - jedná se o případy her, které ke konci mají repetitivní a nudné pasáže.

    Typickým příkladem byla Persona 5. Spousta lidí ji vyzdvihovalo jako nejlepší hru roku, ale ukázalo se, že lidi, co ji tak označovali, ji většinou nedohráli.
    Taky jsem byl z Persony 5 zpočátku šíleně nadšený, ale bohužel ke konci ta hra začala být neskutečně repetitivní (a nudná).
  • nightborne
    No právě! A přitom v dřívějším rozhovoru tvrdí, že kdyby její syn náhodou umřel ve tvojí péči, tak to tý nemocnici tak vytmaví, že se budeš divit. Přitom jedinej dopad je změna místa NPC a trochu jinej dialog, nic víc. Z toho prostě nejsem nadšenej, mno =).
  • Tak jeho matku už nestihnu, Mortimer šel první a matka teď běhá před nemocnicí a křičí že jsou dokotři zloději a šarlatáni.
  • Ristoro
    Je pravda, že nejsem v pozici, kdy bych mohl dávat úplný verdikt, ale chtěl jsem napsat své dojmy po cca 8 hodinách hraní, dokud tohle vlákno trochu žije :). Po dohrání tedy dopíšu, zda bych opravdu trval na 8/10.
  • nightborne
    Já byl z počátku ale taky daleko nadšenější =)). Po závěrečných titulcích mi sem, prosím, dopiš dojmy - jsem zvědav, zda nesouhlas vytrvá =).
  • Asi si neuvědomujete, za autor recenze je nightborne, ten nahoře sám potvrdil, ze myslel v recenzi pouze žánr RPG, proto sám sebe popírá tímhle prohlášením o princi.
  • Ristoro
    Po první hodině jsem chtěl hru vypnout a odinstalovat. Přinutil jsem se to zapnout znova a hrál jsem 5 hodin v kuse. Největší zápory hry jsou animace a celkově mimika postav. Ta je opravdu strašná. Textury jsou taky dost špatné. Soubojový systém je strašně obyčejný, ale upíří schopnosti fungují celkem pěkně. Kde hra ale září jsou konverzace, příběh, postavy a atmosféra. Rozhovory jsou skvěle napsané, příběh mě strašně chytl, atmosféra by se dala krájet. Systém vybírání obětí a celkově odhalování informací o nich jaký se nachází ve Vampyr jsem ještě nikde předtím neviděl. Nefunguje to na jedničku, nějaké mouchy by se daly vychytat, ale funguje to slušně. Zjistíte si veškeré informace o své oběti, vyléčíte ji a poté ji potichu odvedete do kouta kde dostane slušný balík XP za dobře odvedenou upírskou práci :). Cením si originality této hry, tvůrci udělali, co chtěli udělat a beru v potaz nižší rozpočet. Za mě 8/10. 2ka by mohla být opravdu špička, pokud prodají dostatek kopií. Vylepšit akční část hry, level design (že nemohu přeskočit přes plot nebo přelézt přes nízkou betonovou zeď mi přijde absurdní, když se mohu teleportovat na střechu svou upírskou dovedností) a mohlo by to být vážně super. Autorům držím palce do budoucna a s recenzí prostě nesouhlasím, ale respektuji autorův názor :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit