Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Princ.Jablon
    Arkande: ty stupidní spratku, kde myslíš, že jsem uprchlíky z balkánu tehdy viděl? když pominu to, že jsem se nehoupal fotrovi v koulích jako ty? přemoudřelí náctiletí idioti mě opravdu dojímaj

    tzo s biblí je klasickej případ pseudointelektuálních dementů kteří bibli ani koránv životě nečetli ale včšude něco podobnýho tlachaj a tak to zoopakujou, pro tebe debílk udoporučuju přečíst nový zákon, abys nedělal debila ze sebe a pak vezmi ten korán a přečti si ho taky...tam je to narozdíl od bible (násilná část a v novém zákoně umírněnější) naopak...tam je prvně umírněná část a následně "dopsána" ta agresivnější...po té, co si islám podmanil arabský poloostrov, tak nemoudři
  • Aj u nás sa vraždí a znásilňuje. Ale robia to jedinci, ktorým hovoríme zločinci a ktorých odsudzuje celá spoločnosť a polícia sa ich snaží nájsť a dostať pred súd. Kde si potom kúpia priepustku z väzenia.
    Migranti to robia hromadne. Navyše tá poznámka o vraždení za bieleho dňa - áno, u nich sa kameňuje a zabíja len tak, za urážku proroka, hanobenie koránu, kresťania, neposlušné ženy, atď. Je to uzákonené. To je odlišnosť kultúr. Tu sa Breivik súdi že má zlé podmienky vo väzení hoci zabil hromadu ľudí. Tam žena odmietne šatku a schytá kameň do hlavy.
    Fakty sú fakty. V minulosti bezpečné Švédsko má teraz najvyšší vzostup znásilnení v Európe odkedy prijali migrantov. Stále kradnú a obťažujú aj Európania, ale až davovo sa toho dopúšťajú migranti v západných krajinách. Tvrdiť, že nie je ako tvrdiť, že ráno nevychádza slnko. Stačí sledovať správy.
  • Druidmv, ale prosím tě! Náboženství ospravedlňuje zlo, neblbni to každý ví...četl jsi už někdy Bibli? Já mám takový pocit, že prostě v této chvíli jste si vzali Korán a jste v šoku co se tam píše. Můžu Vás ujistit, že co se týká násilí a ospravedlnění zla, tak v Bibli je to samé v bleděmodrém.
  • Vraždění a znásilňování na ulicích za bílého dne.... no to je přeci novinka! U nás se vraždí zásadně v noci a ve speciálně pronajaté místnosti *3* mimochodem Balkánská válka byla náboženskou válkou a utíkali sem katolíci, ateisti, pravoslavní, židé a muslimové. Přitom z toho nikdo nedělal nějaké haló.

    Vděk jim koukal z očí? Kdes je viděl a kde jsi viděl současné uprchlíky? Děláš v nějakém uprchlickém táboře? Nebo jenom koukáš na TV? Když už tedy nahazuješ takové podrobné informace.
  • To čem píšeš je ale ona kulturní zásada a tradice, ke které se obracíme. Protože nastavování druhé tváře a pomoc bližnímu JE křesťanská zásada. Že je to těžké? No samosebou, že je.

    Ale musíme si vybrat co chceme. Chceme žít podle křesťanské/evropské tradice a nebo nastolit nějakou brutální diktaturu, která bude střílet uprchlíky po tisících?
  • Jakže? kvo kvo kvo kvo kvó, no dobrá puťa puťa :)
  • Princ.Jablon
    Soudruhu...já od tebe nečtu nic jinýho než nevěcný bláboly

    jinak věř, že významů všech titulů kterýma jsem tě obdařil jsem si vědom a právě proto jsem te jimi obdařil a dál pokud nemáš něco k tématu, kromě svojich rádobyvtipnochytrých příměrů kterýma si honíš pošramocený ego tak radši nereaguj, ušetříš nám oboum čas
  • já Vás mám taky rád :) A o moje genitálie žádný strach *3*

    ani Soudruh ani neomarxista, pitomec už vůbec. Kdybyste aspoň znal význymy slov, jimiž šermujete... No nic jak se říká, se slepicí šachy nevyhraješ, figurky rozhází a desku posere :)
  • ježišmarjá, to je fakt, který pořádný film nebo umělecké dílo kdy stálo za něco a bylo přitom sociálně progresivní/sluníčkářské...
  • You're not wrong... you're just an asshole.
  • Jeej, Novinkari jsou uz i na Games.cz! *1*
  • se podivas na YT
  • vtipalek *1*
  • doufam, ze to nebude nejaka slunickarska agitka. Uz vidim jak to do toho muzou roubovat
  • Princ.Jablon
    Soudruhu, já nepsal, že mi nehrozí další mentální vývoj, já psal o tom, že nehodlám "získat nadhled" co se týče migrantů a totalitního islámu, na svém postoji k tomu nehodlám nic měnit

    vidíš to, to je problém váš kulturních neomarxistů, já nemám problém přehodnotit názor a nebo uznat, že jsem v omylu, když mi někdo předloží relevantní argumenty, ale vy, argument nemáte žádnej, hned se vaše slova stáčej k pokusu urážet a dehonestovat svoje oponenty, v tý krátký větě si to stihl třikrát (žádný mentální vývoj, škatulkování, nepřemýšlení) takže doufám, že moje vysvětlení pochopit i pitomec tvého ražení a současně tě lituju, ty tedy svojim názorům nevěříš, nemáš je totiž na sobě hloupě přišpendlené a přišlo by ti hloupé se jimi ohraničit...

    takže tě zcela s klidnym svědomím můžu označit za názorové ŽELÉ prostě takovej ustrašenej debílek bez koulí
  • Problém je v tom, že tyto nuance vidí jenom jedna strana. Pokoř se bílý muži, máš povinnost pomáhat slabším. Ale slabší ti nemusí poděkovat, být vděčný, nemusí ho zajímat tvoje morálka. Existuje pouze rasismus ze strany bilých vůči ostatním etnikům.

    Toto je náš svět. Žijeme ve věku viny. Ve patronizace, kdy celé skupiny obyvatelstva nejsou údajně dospělé a odpovědné za své činy.
  • "System Shock zas treba nerikal nic o okolnim svete. Az ve dvojce predstavoval vladu Rickenbauer."

    Navíc tohle vůbec nemá logiku, protože v prvním System Shockovi byla Citadel Station patřící korporaci TriOptimum, takže podle dmntní logiky tvojí druhý věty v prvním díle představovala vládu Citadel Station, čímž sám popíráš tu první větu, že tam nebylo nic o okolním světě, protože je to vlastně v obou dílech stejný. Lol...
  • Lol, dmnt. *15* UNN je název korporace, Rickenbacker název lodi.

    "Az ve dvojce predstavoval vladu Rickenbauer..."

    Loď skutečně nepředstavuje vládu. Tvoje snaha zakecávat vlastní fail už hraničí s těžkou deb*litou.
  • Magister_Peditum
    Arkande: Nejseš ty z Kliniky? *15*
  • Třeba proto, aby si vedle tebe nestoupl týpek s implantátem v oku a nenahrál na net fotku tvýho malýho pindíka. To by ještě snížilo tvé i tak dost mizerné šance na sex.

    PS: Neber to osobně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit