Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně se na té hře líbilo že se dala dohrát do konce a docela mně i bavila hlavní linka abych řekl pravdu od té hry sem moc nečekal
  • Jaký nový patch, hráčcký mód jedině. A nehaním ji říkám pravdu, to s čím já hraji nemá nic společného že si to peníze nezaslouží, ani jako bonus ku grafické kartě, je to špatně vytvořená přehypovaná sra**a smiř se stím a nebuď zaujatý vůči warezu, pochybuju že ty si koupíš kalhoty, když je nevyzkoušíš a pokud jo jsi iiidiot.
  • a spousta vycucanych z prstu nebo primo nepravdivych, hlavne ze hateti muzou linkovat :D
  • dalsi kdo ukradl, hral 10 hodin a plive .. jak si proboha vydrzel u neceho 10 hodin, kdyz te to nebavilo ? divas se nekdo 10 hodin na nejakej srackovej serival v TV ??? :d
  • kdyz hrajes s crackem a nemas aktualni patche, tak se neni co divit.. pak ale nechapu, ze mas tu neskutecnou drzost se vubec kolem hry ozyvat a spinit.
  • No to je neodpustitelné zcela *13*
  • Jo me by to taky zajimalo, nevim, v nejakem podcastu se nekdo ptal, ze vysel nejaky uber mod jestli to nebudou recenzovat, a Janchor pry jo ze to ma rozdelane, ale nevim, dal sem uz o tom neslysel, ptal jsem se i v diskuzi pod clankem (ne v live diskuzi) jestli nekdo nevi jak se ten mod jmenoval ale nikdo mi neodpovedel. Rad bych kdyby k tomu i sam Janchor neco rekl, jestli to tak je, nebo se pletu:)
  • najlepsie je ked si zavolate cez mobil auto a ono sa zjavy o 2 ulice dalej
  • PravyMonty
    To že chodí spát v kšiltovce.
  • PravyMonty
    oprava: Tváří se to, že je to lepší úplně ve všem, ale je to úplně stejné. Má to totiž stejně stupidní příběh(blbě zpracované klišé o pomstě), který tentokrát nedává smysl. A stále se opakují dva typy questů(sleduj a zabij, sleduj a nezabij), akorát tomu dali víc názvů, takže to vypadá že jich tam je víc. Hrdina tentokrát má ještě víc nápadný obleček. Jsou tam "puzzly"(puzzly na úrovni mickeyho klubíku), které jsou úplně na nic kvůli tomu, že stačí abys držel dvě tlačítka. Jsou tam úplně stejné města jako v jedničce, akorát přeskinované a jinak nazvané. Stále se to hraje tak, že držíš dvě tlačítka. Je to úplně stejná hra jako jednička a to zcela objektivně.
  • thatguy - vztahuje se to v ČR pouze na hudbu a filmy a to ještě jen v případě, že jsou staženy z nesdílených zdrojů, ale jde pouze o jeden pohled na autorský zákon, který je upraven dle Bernské úmluvy, zkrátka je to složitý spletenec ale jeden možný výklad je, že stahování hudby a filmů je ok, pokud to neposkytneš 3tí osobě, hra je něco jiného, protože je to komplexní software, kde hudba a obraz jsou jen malá součást
    definice dle autorského zákona:
    "Audiovizuálním dílem je dílo vytvořené uspořádáním děl audiovizuálně užitých, ať již zpracovaných, či nezpracovaných, které sestává z řady zaznamenaných spolu souvisejících obrazů, vyvolávajících dojem pohybu, ať již doprovázených zvukem, či nikoli, vnímatelných zrakem, a jsou-li doprovázeny zvukem, vnímatelných i sluchem"
    naproti tomu máš software (ano dle logiky normální a né litery zákona je i hudba software)
    hra je software dle definice autorského zákona ustanovení § 30 ostavec 3 - "Nestanoví-li tento zákon dále jinak, užitím podle tohoto zákona je užití počítačového programu či elektronické databáze i pro osobní potřebu fyzické osoby blablabla včetně zhotovení rozmnoženiny takových děl i pro takovou potřebu… - tím je myšleno i pro osobní, takže když u tebe udělají razii a budeš mít photoshop tak jseš v zádeli a nějaká "osobní potřeba" ti nepomůže

    Jak už jsem řekl nevyjadřujte se o něčem, o čem víte hnědou fekální hmotu
  • thatguy
    A videohra není audiovizuální dílo odkdy, kecko?
  • Mart9
    Z jakého důvodu je to jinak u her a jinak u filmů a hudby? Škoda, že FC byl včera, Martin B. by tohle možná dokázal vysvětlit nejlíp.
  • mínusujte si jak chcete, nastudujte si legislativu, nesdílené stahování se vztahuje pouze na audiovizuální díla
  • Co je tak špatného na té hlavní postavě ? Nelogické dialogy,chování, hlas nebo co konkrétně vám na Pircovi vadí ?
  • Keyz
    Jo, velká reklama dělá věci.

    Tohle si prostě mohou dovolit. U menších titulů, se řeší každá drobnost a u velkých tomu tak není. Stejně jako fotbalu. Je tam hodně blbostí, lidi nadávají na pravidla apod. ale je to již tak velké, že to odolává a další blbosti si klidně dovolí...

    Bohužel i zde. Najednou to co píšeš nejsou vady, není to problém ale u menšího titulu by byly zásadní chyby. To je komické.
  • Falcao: ty jsi asi mentál co? Pochybuju že jsi vůbec black flag hrál když tak o něm mluvíš, naopak to byl frajer, dokázal se zachovat i srdcevidně a miloval potom svou rodinu, jeho syn a otec connora to už byl sice sympatický ale haj*l. Každá postava ze serie AC se mi líbila ale Edward nejvíc jen kdyby to nebyl blonďák -> stupidní idea.
  • Nepřátele mlátit můžeš, kolemjdoucí ne. Je to trochu fail, ale hru to vážně nijak drasticky nekazí.
  • Lineární WD by mi nevadil. Alespon by to pravdepodobně mělo o dost lepší příbeh a atmosféru.
  • Tilwaen
    Vyvěštíš mi budoucnost?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit