Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Destiny 2 9/10. Wolf 2 8/10. Vím, jiný recenzent, ale i tak :D. Je to přesně to samé jako New Order, jen na mnohem lepším enginu, ještě lepší postavy a skvělý příběh. Gunplay netřeba zmiňovat, DOOM a Wolf na trhu nemají absolutně žádnou konkurenci v tomhle ohledu. Opravdu nechápu tu kritiku ze strany lidí, tohle je odkaz na old school FPS hry z devadesátek s moderními prvky, stejně jako byl DOOM a vše funguje fantasticky. Pravdou je, že by mi hra mohla více dávat vědět, že to do mě někdo šije, ale mimo to, nemám výtky.
    • presne tak, dneska proste kvalita nehraje roli... pro me wolf / doom nejlepsi FPS SP dnesni stupidni bezmozek doby. ´Delaji se jen hry pro tupe masy a zdimacky na prachy a nejhorsi ze to jeste kazdej zere. Sem moc rad za tvuj komentar, respektive vzdy kdyz vidim ze ze stada ovci vystoupi nekdo kdo to vidi jinak.
      • TheGGG
        doom je ukázkou braindead bezmozkové zábavy pro masy... *6* *6*
        • Najit v doomovi vsechny tajny mista a predmety bylonpro me temer nemozny, vychutnaval jsem si jak me hra nebere jako tupyho blbecka a nevodi me zanrucicku. Coz uz dnes proste neexistuje.. to se ti v tunylku 5m na sirku v cod nikdy nestane, tohle jentotiz domena pro me opravdovych her, ktere uz jsou dnes temer tabu. Dneska lidi objahujou hry ktery je nuti kupovat si dlc, obleceni apd..... Takze ano je to presne receno. Dnes vyhrava to kde musi clovek comozna nejmene pouzivat hlavu a nedejboze aby se mel nekde zaseknout.. proste dumbage.
        • Proti CoD nebo AC je Doom sofistikovaná hra heh...
          • TheGGG
            hahaha a v čem? AC je totiž v mnoha věcech skutečně promakané a CoD má hned tři skvělé mody, které zabaví na desítky hodin... doom je braindead blbina kde se střílí krelsení démoni a nemá to ani příběh, ani zajímavé postavy ani zapamatovatelné momenty... prostě jen milion stejných místností s monstry co se teleportují před zbraň...
    • A k tomu Destiny 2, pojďme obě hry srovnat
      Story, v obou hrách stejná blbina, ale D2 má lepší dabery
      Grafika, tady jednoznačně Destiny Wolf vypadá mnohem hůř
      Gunplay, u obou her stejně kvalitní takže těžko říct
      Poměr cena výkon, tady vede Destiny tam člověk ztráví mnohem více času
      Design, tady vede Wolf nepřátele vypadají fakt hustě
      Takže ten rozdíl bodu není žádná tragédie
      • Destiny je brak. tam není nic. Wolf si aspoň na nic víc nehraje..a taky tam toho moc není *15* já moc nechápu tady tyhle debaty u her, který si zapnete jednou dvakrát a máte dohráno. Kdo hraje Destiny dlouhodobě..to snad ani..to je jedno.
        • Já zas nechápu proč někdo plýtvá čas u pseudo rpg her jako divinity a proč si myslíte že je nadhráč
      • Pribeh Wolfa 2 neni zadna slava ale Destiny 2 je teda o nekolik rady horsi... a k tomu ty k uzoufani nevtipny vtipy kteryma D2 konstantne zasobuje se proste nedaj.
        • A cringe hlášky a postavy ve wolfovi a rádoby fylozofující bj je lepší? Destiny alespoň netlačí ultra levicové agitace
          • Vzhledem k tomu ze dialogy v Destiny 2 prekonavaji v debilite i Mass Effect Andromeda tak bych rekl ze "cringe hlasky" ve wolfovi jsou porad lepsi.
            • TheGGG
              ano a vypadá jako naprosto skvělá postava... žádné trapné klišé s afrem atd. Jinak postavy nové budou dokonce tři *3* Každopádně Gunslinger Joe se jmenuje a já se na něj těším
            • Jj taky se nemuzu nove postavy dockat. Bude to cernoch.
            • TheGGG
              špatně, špatně a špatně... destiny 2 je takové nablble zábavné, ale člověka z toho nebolí uši a postavy nejsou totální odpad. Ta černoška co ve wolfovi vede odboj, to je cringe level jak pr*se, od dob té CIA agentky v GRW nejhorší ženská postava. To afro pak je samo o sobě úplně deb*lní... to mám jako věřit, že si členka odboje dává tu práci s udržováním nepraktického afra... když to srovnám s tou černoškou z destiny 2, tak ta je výrazně lepší a uvěřitelnější ženská strong female postava...
              ale úplně nejhorší je to BJovo neustále zhulené fylozofování, fakt se těším ve Wolfovi na ty DLC s novýma postavama, protože BJ už je naprostý šašek
      • Ristoro
        Řeknu to takhle. Vydržel jsem to v betě hrát asi 30 minut a přišlo mi, že hraji low budget hru z Číny. Tak špatné to bylo. Ta hra je při nejlepším průměrná a lidi dost souhlasí.
        • To platí i pro Wolfa vzhledem k steam hodnocení. No a low budget je taky spíše Wolf protože ta grafika fakt bída. BTW já hrají obě hry, takže vím co říkám
    • Nové postavy jsou naprosto trapné a přehrávajíví voice actors tomu moc nepomáhají, Grafika taky nic moc. Gunplay a design je ale top
    • S tou detekcí hitů mi ani nemluv. Včera jsem málem rozšlehal myš. Chvilku máš full hp s full armorem, zabiješ pár frajerů, najednou koukáš a 5hp ani nevíš jak...
  • Nemůžu si pomoct, ale některé scény byly prostě perfektní, Ir nebo část s Hitlerem. Tohle se povedlo. :) A hra jako taková je také dobrá, prostě oddechová střílečka.
  • uaxpk
    Dobrá recenze, věta "Dokáže vraždit národní socialisty dokonce i z nemocničního vozíku" mě pobavila. Ale na mě až moc informací z příběhu a málo po grafické stránce. Hru vyzkouším.
  • S těmi národními socialisty bych byl opatrný...
    • Přesně tak, Národní socialisté mají třeba v Čechách dlouhou, především prvorepublikovou, tradici. Nelze to zaměňovat za nacionální socialismus, jak je označován německý "nacizmus". Skoro se nabízí myšlenka, že jak někam cpete národ, zavání to fašismem, ale to je asi na každém z vás. Novinář by měl mezi Národními socialisty a nacionálním socialismem rozlišovat.
      • Národní = nacionální, ty moulo. A socialismus je choroba v jakýkoli podobě.
        • Než začneš moulovat, zkus si to alespoň vygooglit, stačí Wiki. Právě použitím slov národní resp. nacionální se v českém prostředí rozlišuje mezi národními socialisty (typ politické strany, rozšířený přinejmenším po většině Evropy na začátku 20. století) a nacisty. Tak já ti to sem snad i hodím: https://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1rodn%C3%AD_socialismus
          • Odkaz na wikipedii aha a v televizních novinách to taky říkali? Stejně ani nechápeš, co jsem napsal. Dej si pamlsek.
            • Odkázal bych tě na přednášky docenta Perottina na FSV UK, ale, ruku na srdce, je to v tomto případě nutné? Klikni alespoň na ten odkaz, třeba to pochopíš a přestaneš ze sebe dělat pitomce.
  • Já tady dovolím nesouhlasit, ta hra je 6-7/10 maximálně. Hodně průměrný level-design (občas fakt hodně špatný, občas lepší, prostě hodně kolísavá kvalita), nudné zbraně, kterých je alespoň málo (to samé platí o nepřátelích) a dost unylá gunplay celkově. Problém je také v tom, že je to vlastně hrozně krátké. Celá hra víceméně na death incarnate, delší zákys jen v soudní místnosti a za necelých sedm hodin konec. Finální boj jsem ani nepoznal, že je finální. A to jsem se fakt snažil sbírat všemožné, zkoumat apod.

    Co mě ale štve nejvíc, je naprostá absence toho parádního nacistického okultna, kterým byly předchozí díly protklé, či alespoň nějakou trošku tajemnou a temnou atmosférou. Tady není ani slechu, ani vidu. Za to však dostáváme dost mizerný humor. Wolfenstein byl vždycky "over the top" ale nikdy nezašel do trapnosti. U nového dílu už podle mého do ní zachází a to opakovaně. Je to subjektivní, ale za mě ano. O určitém politickém narativu, který vám cpou autoři do krku všudemožně už bylo napsáno dost, to netřeba zmiňovat.

    Věčná škoda, věčná škoda.
    • Na Steamu má hra mimochodem přesně tolik, 6/10 (66%).
      • Faktická - 66% je asi spíš 7/10 než 6/10. A stáhněte si už všichni ty ovladače 38.88, nebo jak je to značený, ať už nikdo nemusí plkat o optimalizaci.
      • A dost tomu prispiva spatna optimalizace, respektive nekomu to jede v poho, nekomu ne, asi jako AC.
  • Odulin
    Správná Střílečka.:) Příběh nadprůměr. Občas trochu brzdí to sbírání, který by mohlo být citlivější...ale jinak celkově fajnový. Oddechovka. Nedovedu si rychle představit, jak líp moderně ztvárnit Wolfíkův odkaz.
    • Tak mohli tam treba pridat okultizmus a magii, dale mi tam chybeli takove ty fatality jako v Doomu a treba by Blazko mohl dostat nejaky mech oblek (neco na zpusob Dreadnoughta z W40k) v kterym by siril mezi nackami opravdovou skazu. Napr. by prochazel stenami v znicitelnem prostredi, trhal by je na kusy, zaslapaval do zeme atd.
      Ale jednodussi je spravit koridorovou strilecku s tupou AI.
      • TheGGG
        blbánku, dorážecí fatality tam jsou, to by jsi věděl, kdyby jsi to hrál.. včem by byl nějaký trapný velký robot zábavnější? už tak je to až moc over the top a nedá se to brat vážně...
        • Ses blb takze ani nebudu reagovat.
          • TheGGG
            to bude nejlepší blobe... *3*
  • Za ty prachy krátká hra. Do toho řadu zbraní najde člověk v 1/2 hry....
    První díl byl lepší.
  • KronosDeret
    Předně, opravdu se těším až opraví všechny ty drobnosti co tomu kazi tempo, třeba manuální sbírání, které často nereaguje a ve frenetické akci je to o zlámání prstu nebo klávesnice. Jinak musím říct že se mi to opravdu libí, že to umí být hutné a vážné a zároveň groteska nebo skeč. Ty průpovídky nazi hlídek o agresivitě odpůrců nazismu jsou prostě fenomenální. Umí skvěle motivovat hráče s rozkoší kosit zástupy nepřátel, protože těží z frutrací nad zkoubností ideologií a myšlenek, které k čisté dokonalé říši vedou. Občas je to až karikatura, ale vždycky s nezdravým mrazením v zádech, že bezskrupulozní dav je schopen skutečně všeho.
  • Naprosto nepochopitelnej postoj recenzta. Oproti ostatním dílům a celkově všem hrám za posledních 10 let je to neskutečně promakanej a promyšlenej nášup!!!! A tady podle toho se dá konečně říct škoda že z posledního DOOMA udělali pouze bezmyšlenkovitou střílečku !!!! rok 2016 mohl patřit jemu. Protože rok 2017 patří Blaztkowicovi to je víc než jasný :) btw od Pátku Každý den 2 hodiny hraní a podle netu sem teprv někdy v půlce. I herní doba je nejspíš super stejně jako vše ! :)
    • Jack1947
      Povíš mi jak odeslat 2x stejnej příspěvek ty nášupe??

      To že hraješ hry hrozně pomalu neznamená že to je nějak extra dlouhé - ale zase někomu stačí málo ;)

      Já prostě si nemůžu dát moc dohromady že WOLF:NW a tohle ten prostě i s Old blood mi příjde trochu lepší. Old blood byl klasickej Wolfenstein ještě o chlup více.
  • Nacisti jsou vděčné téma, ale vraždit je už je docela nuda.
    Už je načase udělat hru z druhého pohledu.
    ....německý voják brání vlast před imeprialistama ze západu a komoušema z východu....
    • a vedlejší mise bude záskok za týpka z koncentráku. Doufám, že bude i mise s buldozerem a odklízením těl, protože pořád jen střílet je nuda...
      • Ne lepší je bylo střílet. A o koncentraku a těl se takhle nemluví. To bude tím, že to tu nikdo nezažil, jinak by nikdo nepsal takové ******.
      • Ale hrát za rusáky (kteří mají na svědomí mnohem víc životů a zvěrstva na stejný úrovni) to by vám nesmrdělo že? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit