Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Abych pravdu řekl, dřív podle mě ukončí příběh WoW, než se do toho světa vrátí. Dvě strategie na trhu vůbec nevadí, když se každá hraje úplně jinak. Stejně jako neváhali s vydáním MoP a Diabla III.
  • Neverwinter Online vyzerá nádejne.
  • Paulcz
    No nevím, další tuctovka co běží v zavedeném režimu..
  • TheGGG
    Pokud někdo hraje cokoliv od blizzardu a myslí si že má dobrý vkus měl by se....
    no to tady nemůžu napsat
  • Souhlas. Já to mám úplně stejně. TBC mi bavilo nejvíc a pak už sem hrál jen s přestávkama vždycky na chvíli. Nevím. Už s koncem TBC se mi to zdálo ohraný, tak sem u toho později nevydržel více než tři měsíce za datadisk.
  • Sni dál *1*
  • Jako rovnou ti říkám, že W4 v blízký době nečej, byl by totiž od Blizzardu velkej nesmysl. Kdyby najednou měli v oběhu 2 strategie, takže nejprve skončí s SC2 a teprv pak se buď oběvý něco úplně nového nebo W4.
  • Naopak klub dobrého vkusu přišel o víc jak milion členů.
  • Lol jako zabil hru? No nevim jako pro člověka co je NOlifer možná, ale pro mě to konečně bylo odlehčení, jelikož už sem nemusel hodiny stát jako blázen a schánět lidi abych pak rychle za 10 minut prošel 1 dung. Jako dneskla pro mě spousta MMO her končí jen proto, že postrádají něco jako LFD. Dokonce se mi zalíbyl i LFR, jelikož sem neměl čas schánět denno denně hodiny gear, aby guilda byla spokojená a třeba mě vzali sebou. prostě konečně si může i člověk co tu hru bere jako odreagování naplno užívat obsah za , kterej si měsíčně platí.
  • kostejnesmrtelny
    Nahraď WoW jakoukoliv jinou týmovou aktivitou a bude to pořád platit...
  • Hovorit o niekom ze dostane rozum je ako ze sa ty povazujes za pana tvorstva s patentom na rozum lebo chodis von a nehras hry? mam 38 a myslim si ze rozum uz celkom mam. Mam aj rodinu a nemyslim si ze by som ju nejak zanedbaval aj ked som naruzivy hrac nielen MMo.. wow som zacal hravat v polovici BC (ofik). Vtedy to bolo pre mna celkom tazke nakolko to bola moja 2 mmo (prva bola Ultima online) Hulakat na skandinavskom serveri v Trade alebo Local LFG hento a toto, kde aj ked sa niekto ozval bolo to skor wipovacka, ma celkom otravovalo... az neskor som nasiel server z CZ/Sk hracmi a bolo to zo zaciatku super (neskor zacali narodnostne trenice hlavne mladsich hracov a bol som z toho celkom zhnuseny). Dakoval som blizu aj za LFD nakolko nie vzdy mal niekto z gildy cas a nemusel som stravit cas hulakanim v ogg ze chcem ist do dungu.. Co podla mna sposobuje odliv hracov napr ako ja, je celkova "vyhorenost" wowka.. nech je uz sebelepsie, hral som ho 6 rokov a som z neho uz unaveny.. klinec do rakvy tomu dal LFR.. ten pocit, ze mate 150 ludi online a nedokaze sa poskladat 25 normal lebo kazdy z tych 150 ludi radsej ide sprosty lfr bol ubijajuci.. a nespravila to ani na moje prekvapenie celkom slusna Pandaria. WOT a neverwinter su teraz moje WOW *4* Iba ak daju predplatne za 5 dolcov, som ochotny to este skusit
  • Firefighter. ;)
  • Mozna maj lidi proste uz rozum a zjistili ze veskery cas se da venovat i smysluplnejsim vecem a to hrani maji jen jako zabavu pak uz nemuzou hrat wow pac to je jenzrout casu a ne toho volneho, ale veskereho mozneho! To neni zabava kterou si pustite, aby jste se nenudili to je zavazek k ostatnim hracum musite byt online v presny cas pokud to chcete hrat a delat raidy a ikdyz je vynechate stajne musite X hodin stravit v dungeonech a pak tomu stejne propadnete a najednou vam wow nebo jina hra organizuje zivot a to je spatne proste rozumny lidi se, uz nabazili zjistili, ze je to zlo a odchazej je to jen dobre venku je tolik smysluplnejsich veci na praci... *3* *14*
  • jj.. SW:TOR je skvela hra, a myslim ze podle hodne pribyvajicich hracu je duvod odchodu z WOW prave SW.
  • holec89
    Mimiron ?:)
  • Souhlas. Většinu původních hráčů držely raidy, ale i to se po čase omrzí. Navíc je to pořád dost časově náročné a jak člověk stárne, času ubývá. :) To si myslím, že by mohl být taky jeden z důvodů.
  • Dobře, takže litr z okna vyhozen, ale do WoW narveš daleko víc. Řekněme, že otázka peněz není zrovna pádný argument na stěžování vůči GW2.
    Ale ono upřímně, čím méně hráčů WoW v GW2, tím lépe.
  • LoLko je jiný formát ale. V LoLku není endgame, čili zakoupený skin je skutečně jen na okrasu, protože pravý equip není vidět. To není dobrý základ pro MMORPG. (např. v GW jsem si nikdy nic nekoupil), 50% poplatek zní rozumně, pro mě by to byl důvod si znovu předplatit. A musím 100% souhlasit s návrat k Lore W3, to by jim mohlo hodně pomoct. Je otázka, jestli už to není moc vytěžený (což si Blizzard myslí), čili by to nechtělo spíš vydat W4 a pak na něj teprve navazovat v dalších datadiscích. Emerald Dream - tajně doufám, že ho oznámí na Blizzconu. :) BTW: Datadisky už by podle všeho měly být jen dva, kdysi se vyjádřili, že chtějí max. level 100.
  • Koukám, že jsi to vzal z gruntu a rovnou i s gramatikou.
  • Souhlasím s Tebou, TBC jsem si opravdu užil, ostaní datadisky nějak ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit